Opublikowano 5 czerwca 201212 l Tak, mam kompleksy, jaraja mnie gorsze konsole niz te, ktore posiadam Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Tak, mam kompleksy, jaraja mnie gorsze konsole niz te, ktore posiadam To po co o tym wiecznie piszesz.? Wiemy już o tym. Ciesz się lepszą konsolą. Nie musisz cały czas tego powtarzać bo to jest monotonne. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Dixi
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Tak, mam kompleksy, jaraja mnie gorsze konsole niz te, ktore posiadam To po co o tym wiecznie piszesz.? Wiemy już o tym. Ciesz się lepszą konsolą. Nie musisz cały czas tego powtarzać bo to jest monotonne. Musze (pipi)a, bo zaraz mendrek wpadnie i bedzie klamal wymyslonymi faktami.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nie, zdecydowanie SONY i kazdy, kto uzywa mozgu to powie. Gdzie te exy mendrek? xDDDDD Juz odkurzasz move? xD Śmierdzi od twoich postów kompleksami SONY. Cuchnie wręcz. Każdy twój post to jakiś podjazd do PS. Masz coś z garem? Nie no panowie, ja mam w domu z konsol tylko PS3, ale potrafię ocenić jak prezentował się poziom konferencji. Oprócz Ubisoftu, to wszystkie 3 to dno, a sony najbardziej. Jak dla mnie, to cała konferencja Sony mogłaby wyglądać tak: Beyond -> dużo gier w Plusie za darmo -> Last of Us -> dziękuję, do widzenia. A było pierdyliard godzin gadania o niczym, jakaś książka i przydługie fragmenty z jakiegoś portu z nintendo. Konferencja microsoftu też ssała paukie, ale przynajmniej było to przedstawione z jakąś energią, wiadomo usher i część "technologiczna" (IE, smart glass) to wielki żal, ale i tak oglądało się to lepiej niż japońców. Co nie zmienia faktu, że jakbym dostał plusa na rok za darmo to wypisywałbym teraz jaka ta konferencja nie była super, nastawiona na prawdziwych graczy, z prawdziwymi, core'owymi szpilami i wizjonerskim podejściem do potężnej marki J.K. Rowling. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez noxious33
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nawet z SW zrobili Uncharted http://www.youtube.com/watch?v=U08QNPk0ZNE
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Forczan http://boards.4chan....v/res/142028718 Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Accoun
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Bajerancko to wygląda, mimo że z PC. Nie interesuje mnie kompletnie uniwersum SW, ale chętnie w ten tytuł bym pyknął.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Tak, mam kompleksy, jaraja mnie gorsze konsole niz te, ktore posiadam To po co o tym wiecznie piszesz.? Wiemy już o tym. Ciesz się lepszą konsolą. Nie musisz cały czas tego powtarzać bo to jest monotonne. Musze (pipi)a, bo zaraz mendrek wpadnie i bedzie klamal wymyslonymi faktami. On jest zaślepiony to nie znaczy, że ty musisz tez być.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Forczan http://boards.4chan....v/res/142028718 forczan w tym wypadku wyjątkowo się spóźnił http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,11811416,Skoro_Halo_4_wychodzi_na_Xboksa_360__to_po_co_mu__system.html
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Forczan http://boards.4chan....v/res/142028718 forczan w tym wypadku wyjątkowo się spóźnił http://polygamia.pl/...mu__system.html A Windows 8 nie miał mieć czegoś wspólnego z grami z Xboxa? Pewnie i tak chodzi o wymagania xboxowe - dysk, internet itp
Opublikowano 5 czerwca 201212 l ubisoft wygrało e3, później sony. Microsoft dało dvpy, bo call of duty nikogo, splitner cell jeszcze w miarę, halo również nikogo. Niepokazanie gameplayu z forzy czy gearsow to nieporozumienie.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l A tak bez trollowania napawa mnie optymizmem to, ze gry maja coraz lepsza animacje. Szokiem jest tez dla mnie to jak wyglada H4, TR i TLoU na obecnych sprzetach. Naprawde brawa dla devow. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Tak, mam kompleksy, jaraja mnie gorsze konsole niz te, ktore posiadam To po co o tym wiecznie piszesz.? Wiemy już o tym. Ciesz się lepszą konsolą. Nie musisz cały czas tego powtarzać bo to jest monotonne. Musze (pipi)a, bo zaraz mendrek wpadnie i bedzie klamal wymyslonymi faktami. Ty ani jednego jeszcze nie obaliłeś Oo' Może dlatego, że podpierałem się źródłami, a nie "w kuluarach na tajnym zgromadzeniu puszczano bąki alfabetem morsa i ja wtedy usłyszałem że xbox lepiej sprzedaje się w Polsce, a punkty MSP za psi grosz z Allegro są legalne. Sprawdzone info, ale nie mogę powiedzieć kto te bąki puszczał". Widać, że nie za bardzo masz pojęcie o AppStore. Jeśli gierka jest dobra, to sama się wypromuje. Tak, a darmowe dni to dlatego, że są filantropami. Choć poniekąd jedno nie wyklucza drugiego, w sensie piszesz o forach z app'ami, pewnie są tam jacyś łowcy okazji, toteż potem marketingiem szeptanym robią grze sławę. Niemniej nie pouczaj mnie o AppStore, bo świetnie się orientuję jak tam sytuacja wygląda, chociażby z presją cenową. Co do sprawy gier na Vitę - tak, ja nie mam absolutnie przeszkód by zagrać w nowe Uncharted, LBP, AC, czy Tekkena na Vicie, a wręcz tego oczekuję po tej konsoli. Fakt, że mogę zagrać poza domem jest dla mnie dodatkowym atutem. Te gry są dobre, sprawdzone IP, z przyjemnością zagram więc w kolejne ich części, z wykorzystaniem nowych technologii. Gierek infantylnych czy też popier.dółkowatych (co nie oznacza że złych, czy nieoryginalnych) od groma na smartfony i DS-a. Niech Vita dalej będzie drugim biegunem od tego. Nie podoba się? Nie kupuj. Ale nie mów że jest gorsza, bo tytuły ma mocne. A że ktoś spodziewa się czegoś innego? Niech kupi coś innego. Akurat 3DS daje mu ogromną alternatywę, podobnie jak Iphone. A co do mojego statusu, to odwróciłeś kota ogonem butch. To ja wypominam w ten sposób gadkę n-bojów jakoby to tylko PS Vita jechała na oklepanych IP czy odswieżonych wersjach dawnych gier.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Znowu klamiesz kulawy. Jak przytaczalem kontrargumenty to je OMIJALES. No, ale widac, ze po cichu marzysz o Xboksie, w koncu ogladales z nami na zywo konfe, a ps3 juz nie. I dobrze, bo byla obiektywnie najslabsza
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Co wy (pipi)ita przeciez te The Last of Us jest za(pipi)iste. Nawet jeżeli faktycznie okaże się to klonem Uncharted to i tak wolę pograć w świetną przygodówkę niż po raz 100000000 w strzelankę. Ja tam to kupuję. Co do Beyond to się nie wypowiadam, bo to co robi QD to niszczy mózg! Rewelacja. Posiadacz ixboksa pewnie się teraz będzie pultał, że film, że nudy. A prawda taka, że zazdrości! O!
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Ale to Mattrick znowu żebrał o wymuszone brawa. 13:43 xDDDDDDD http://www.youtube.com/watch?v=IYvQu00t75w Ale jestes ynteligentny. Ktos zrobil "AU!", a on podlapal i mowi: "pewnie, brawa!". Nie to co sztywniaki z SONY. Stali (pipi)a jakby w 2 klasie podstawowki recytowali wiersz. srotfl.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Tja zazdrosc taka, ze PS3 predzej kupie znowu dla singstara niz dla Jason 2.0 i nowego Anczarted. Ja rozumiem, ze ludziom takie gry sie podobaja przez swoja filmowosc, podobnie jak w przypadku serii Call of Duty, ale nie kazdego to grzeje.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l 1. Pasek energii. 2. Apteczki. 3. Mało amunicji. 4. Możliwość zabicia jednym strzałem. 5. Więcej bezpośredniej walki przy używaniu przedmiotów z otoczenia. 6. Plecak z ekwipunkiem, z możliwością łączenia przedmiotów. Tak, to kolejne Uncharted... Edytowane 5 czerwca 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 5 czerwca 201212 l No tak, napisales sobie ladnie, chciales byc zabawny, a fakt jest taki, ze odpalasz film z TLoU i masz uncharted. Niesamowite!
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Niepokazanie gameplayu z forzy Gejmplej z Forzy leciał na GT po konferencji. Wygląda jak TD:U skrzyżowane z Burnoutem [o.O] Szału nie ma.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Znowu klamiesz kulawy. Jak przytaczalem kontrargumenty to je OMIJALES. No, ale widac, ze po cichu marzysz o Xboksie, w koncu ogladales z nami na zywo konfe, a ps3 juz nie. I dobrze, bo byla obiektywnie najslabsza Wskaż gdzie. Chciałem się z wami pośmiać z konfy MS, a Sony oglądałem na żywo z zaq'iem chociazby w PS Home, wymieniając się poglądami Sorry, ale akurat Sony dało możliwość oglądania ich konfy na swej konsoli, w dodatku wewnątrz MMO o którym X360 może tylko pomarzyć Obiektywnie większość tu piszących za najgorszą konfę wskazuje tą od MS lub EA. Przypadek? I co teraz?