Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

To co, dziś ponownie oglądanie konfy Niny + CPE?

Opublikowano

Na razie widziałem tylko konfę Microsoftu i końcówkę Ubi, gdzie oczywiście zmiażdżyli za pomocą Watch Dog. W każdym razie, nie mam Xa, konferencję oglądam z czystej ciekawości, bo gameplay Halo 4 czy GoW 4 mnie i tak nie rusza jakoś bardzo (po prostu nie jestem fanem serii), ale poza tymi dwoma tytułami, plus pokazywaniem rzeczy multiplatformowych, to znowu powtórka z rozrywki, czyli wspaniałe gadżety i usługi, które poza czystym bajeranctwem nic konkretnego do świata graczy nie wprowadzają (smart glass), męczenie kinectem itd. Nudna konferencja, niepotrzebne, przynajmniej mi, bajery.

Opublikowano

Sony tak jak M$ pokazało 3 gry, ale pewnie były gadki o zmiażdżeniu :P Dobrze gadam? :)

Last of US i Beyond kiedy wychodzą?

Ktoś puścił parę z gęby kiedy wyjdzie nowy girs? (pierwsze czy drugie półrocze)

Opublikowano

To co, dziś ponownie oglądanie konfy Niny + CPE?

Jednak w temacie lepiej się pisze, na tym czacie za szybko wpisy latają ;p

Opublikowano

Wiosna 2013

Opublikowano

Mario Kart i kolejna generacja wygrana.

lol xD

gry dla dzieci nikogo, będą jakieś symulacje na starcie? :)

Opublikowano

Sony tak jak M$ pokazało 3 gry, ale pewnie były gadki o zmiażdżeniu :P Dobrze gadam? :)

Ktoś puścił parę z gęby kiedy wyjdzie nowy girs? (pierwsze czy drugie półrocze)

Sony pokazało gameplay z 3 ex'ów - All Stars Battle Royale, God of War 4, i TLoU, gameplay z książki i Move'a (Harry Potter included), trailer fabularny Beyond, a po gameplayach multiplatform FC 3 i AC 3 dodali że obie te gry będą miały excluzywne DLC.

MS pokazał krótki gameplay z H4 + trailer cutscenek, gameplay z jakiejś gry o strzelaniu z procy do zamku na Kinect'a, trailer non-gameplay z Forza Horizon i GoW: J, a reszta to multiplatformy.

Żeby nie wywoływać kontrowersji, to która była lepsza dla nas graczy, pozostawiam wam.

Opublikowano

Dla nas graczy najlepsza była konferencja Ubi.

Opublikowano

Warto dodać, że TLoU wypalił gałki oczne grafiką. A gameplay GoW: A zamiótł perfekcją, brutalnością oraz miodem ;]

Opublikowano

Warto dodać, że TLoU wypalił gałki oczne grafiką. A gameplay GoW: A zamiótł perfekcją, brutalnością oraz miodem ;]

Trepanacja czaszki na słoniu rządzi.

gowelephantbrainstmiqw.gif

Opublikowano

Czekałem na tego gifa :wub: coś pięknego.

Ciekaw czy PETA uzna to za słonia i się dowalą xD

Chociaż ND też podkręciło brutalność, "dojrzałość" w TLoU względem Uncharted. Dojrzewali wraz z graczami Crash, Jak, Uncharted teraz Last.

Opublikowano

Ciekawe kogo jeszcze Kratos w tej części z polskich bajek ubije, może Reksia, Bolka i Lolka, Pampaliniego, a może Smoka Wawelskiego i Profesora Gąbkę? xD Koziołek Matołek i Słoń Trąbalski już są martwi.

Opublikowano

PS. Pytanko, bo nie wiem do końca o co teraz się kłócicie? O to, kto zrobił gorszą konfę czy o gry na tych konfach?

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Dobra niech ktos teraz doda 2+2

Nowe GoW - 1st half 2013

Nowy God of War jak zwykle Marzec 2013

Beyond 2013

TLoU - 2012/2013

Co bedzie na Jesien 2013?

Opublikowano

@Stona o grze dowiedział się kilkanaście minut temu :P Oni kłócą się która konfa była lepsza i kto pokazał gorsze gry - ot fanbojskie przepychanki ;)

Down:

@Accoun: dla niektórych na tym forum to sprawa honoru albo nawet życia!

Edytowane przez Kyo