Opublikowano 5 czerwca 201212 l http://e3.gamespot.com/press-conferences/ tu sa wszyskie w dobrej jakosci. konfa sony byla prze
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Na razie widziałem tylko konfę Microsoftu i końcówkę Ubi, gdzie oczywiście zmiażdżyli za pomocą Watch Dog. W każdym razie, nie mam Xa, konferencję oglądam z czystej ciekawości, bo gameplay Halo 4 czy GoW 4 mnie i tak nie rusza jakoś bardzo (po prostu nie jestem fanem serii), ale poza tymi dwoma tytułami, plus pokazywaniem rzeczy multiplatformowych, to znowu powtórka z rozrywki, czyli wspaniałe gadżety i usługi, które poza czystym bajeranctwem nic konkretnego do świata graczy nie wprowadzają (smart glass), męczenie kinectem itd. Nudna konferencja, niepotrzebne, przynajmniej mi, bajery.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Sony tak jak M$ pokazało 3 gry, ale pewnie były gadki o zmiażdżeniu Dobrze gadam? Last of US i Beyond kiedy wychodzą? Ktoś puścił parę z gęby kiedy wyjdzie nowy girs? (pierwsze czy drugie półrocze)
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Czy z(pipi)y tutaj musicie tez trollowac? Jest od tego temat, czyli console wars. Czujcie sie ostrzezeni
Opublikowano 5 czerwca 201212 l To co, dziś ponownie oglądanie konfy Niny + CPE? Jednak w temacie lepiej się pisze, na tym czacie za szybko wpisy latają ;p
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Last of US i Beyond kiedy wychodzą? Beyond na wiosnę 2013, TLoU pewnie też.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Ktoś puścił parę z gęby kiedy wyjdzie nowy girs? (pierwsze czy drugie półrocze)
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Mario Kart i kolejna generacja wygrana. lol xD gry dla dzieci nikogo, będą jakieś symulacje na starcie?
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Sony tak jak M$ pokazało 3 gry, ale pewnie były gadki o zmiażdżeniu Dobrze gadam? Last of US i Beyond kiedy wychodzą? Ktoś puścił parę z gęby kiedy wyjdzie nowy girs? (pierwsze czy drugie półrocze) Sony pokazało gameplay z 3 ex'ów - All Stars Battle Royale, God of War 4, i TLoU, gameplay z książki i Move'a (Harry Potter included), trailer fabularny Beyond, a po gameplayach multiplatform FC 3 i AC 3 dodali że obie te gry będą miały excluzywne DLC. MS pokazał krótki gameplay z H4 + trailer cutscenek, gameplay z jakiejś gry o strzelaniu z procy do zamku na Kinect'a, trailer non-gameplay z Forza Horizon i GoW: J, a reszta to multiplatformy. Żeby nie wywoływać kontrowersji, to która była lepsza dla nas graczy, pozostawiam wam.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Warto dodać, że TLoU wypalił gałki oczne grafiką. A gameplay GoW: A zamiótł perfekcją, brutalnością oraz miodem ;]
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Warto dodać, że TLoU wypalił gałki oczne grafiką. A gameplay GoW: A zamiótł perfekcją, brutalnością oraz miodem ;] Trepanacja czaszki na słoniu rządzi.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Czekałem na tego gifa coś pięknego. Ciekaw czy PETA uzna to za słonia i się dowalą xD Chociaż ND też podkręciło brutalność, "dojrzałość" w TLoU względem Uncharted. Dojrzewali wraz z graczami Crash, Jak, Uncharted teraz Last.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Ciekawe kogo jeszcze Kratos w tej części z polskich bajek ubije, może Reksia, Bolka i Lolka, Pampaliniego, a może Smoka Wawelskiego i Profesora Gąbkę? xD Koziołek Matołek i Słoń Trąbalski już są martwi.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l PS. Pytanko, bo nie wiem do końca o co teraz się kłócicie? O to, kto zrobił gorszą konfę czy o gry na tych konfach? Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Stona
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Watch Dogs Pytałem się Ciebie parę stron temu czy graficznie Watch Dogs robi?
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Dobra niech ktos teraz doda 2+2 Nowe GoW - 1st half 2013 Nowy God of War jak zwykle Marzec 2013 Beyond 2013 TLoU - 2012/2013 Co bedzie na Jesien 2013?
Opublikowano 5 czerwca 201212 l @Stona o grze dowiedział się kilkanaście minut temu Oni kłócą się która konfa była lepsza i kto pokazał gorsze gry - ot fanbojskie przepychanki Down: @Accoun: dla niektórych na tym forum to sprawa honoru albo nawet życia! Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Kyo