Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Nie jakaś tam strzelanka, tylko Halo 4.

Nie obrażajmy "jakiś tam strzelanek".

Opublikowano

Lepiej zeby czyms doyebali na koniec bo inaczej slabo, wrecz tragicznie jezeli brac pod uwage, ze to co pokazuja ma nakrecic na nowa konsole.

Opublikowano

Lepiej zeby czyms doyebali na koniec bo inaczej slabo, wrecz tragicznie jezeli brac pod uwage, ze to co pokazuja ma nakrecic na nowa konsole.

Właśnie, gdzie Zelda sprzed roku? ;]

Opublikowano

Brawo Nintendo, bylem praktycznie pewny, ze wezme konsole na premiere, dzieki waszej konferencji wiem, ze na 100% tego nie zrobie. Co to (pipi) mialo byc ...

Opublikowano

Tegoroczne ifri można o kant du.py rozbić, spokojnie mogli sobie zrobić przerwę do przyszłorocznych targów i wyskoczyć z nextgenami.

Mega zawód, czekam na konfe Capcomu i licze na kolejny zawód przez brak DR3.

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Cóż, mają rok góra półtorej żeby się wysprzedać z tym semi-next genem. Wiiblet nie robi takiego szału jak Wiiilot, nie powinno być tak gładko. Nie można jednak lekceważyć N i ich marketingu. Osobiście nie chciałbym aby Wii U wygrało następną generację, skutki w trendach mogą być dosyć gorzkie...

Opublikowano

E3 wypadło strasznie, słabe konfy ale najlepiej i tak było u Sony (najwięcej exów). Last of Us zniszczyło (PASEK ENERGI!111111). Najlepszy był Todd Pappy, ktory zagral, powiedzial date i wyszedł :D Kozak.

Opublikowano

Niny dało dup.ska całkowicie bez wazeliny, najgorsza konferencja. Nudne Sony i M$ biją o głowę trzy ch.ujowe gry z mario i resztę japońskiego bełkotu przeplatanego jednoczesnym "tłumaczeniem".

Opublikowano

NINTENDO GAY LAND

widać kto jest głównym targetem: WiiU=Wii2

czyli jeśli casualom się nie znudziło to znowu ninny wygra ;/

Opublikowano

Brawo Nintendo, bylem praktycznie pewny, ze wezme konsole na premiere, dzieki waszej konferencji wiem, ze na 100% tego nie zrobie. Co to (pipi) mialo byc ...

Identyczna sytuacja u mnie.

Po poprzednim e3 dac jeszcze bardzie dupy?

LOL!

edit: Wy na serio z tymi nazwiskami? Po chvj komu to znac?

Troche lol.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Batman: Arkham City na Wii U wyglada gorzej niz na PS3 i X360 - widac gorsze tekstury i aliasing. To ma byc next-gen ? Nintendo znowu zacofane...... :confused:

Generalnie konferencja Nintendo bez rewelacji - jedynie New Super Mario Bros na Wii U i 3DS mi sie podobaly. Szkoda, ze nie zapowiedzieli nowej wersji 3DS - widocznie chcca jeszcze zarobic na obecnej i sprzedac wiecej Circle Padow. ;)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Hahah, oglądacie GTTV? Prowadzący spytał się o najlepszą gre na Wii U, padła odpowiedz Paper Mario, a on na to, ale to na 3DS...

hahah

Opublikowano

Widać, że Nintendo sra na oprawę. Taki Mario na WiiU wygląda identycznie jak na 3DS'a, Pikmin też nie zachwyca. Reszta to multiplatformy w które już można od jakiegoś czasu pograć, albo takie, które będą i tak na PS3/Xboxa360. Ogólnie porażka, gdzie jakiś wyjebany pokaz gierki od Retro Studios?

Opublikowano

Bieda, oj bieda. Ubisoft nasrał na nich wszystkich like a boss i wygrał E3.

Opublikowano

Jak to dobrze, że będzie kolejna generacja za rok-dwa, co sprawi że następne E3 powinno być jedną wielką jatką.

Tylko biedne Nintendo będzie musiało nadal prezentować gry na poprzednią generację konsol...

... i pewnie liczyć pie.rdyliony dolarów wpływów ze sprzedaży Wii U ;/

Opublikowano

No i po konfie Big N. Szału nie było, NSMB U , ZombieU, nowy Pikmin i gry na 3DS'a były najlepsze na tym pokazie. Szczerze spodziewałem się więcej po Nintendo. Teraz pozostaje przeglądać codziennie serwisy bo pozostają jeszcze gry, które nie zmieściły się w ramówce. Zwłaszcza na 3DS'a będzie ich zapewne całkiem sporo.

Ale ogólnie jestem dobrej myśli jeśli chodzi o konsolę.3DS też miał początki takie sobie,a teraz ma całkiem spoko bibliotekę tytułów no i sporo świetnych zapowiedzi. Co się tyczy nowego gamepada to w rękach kreatywnych i zdolnych twórców może on przynieść świetne rezultaty w postaci całkiem świeżych elementów gameplayu.

Było tak sobie ale wiele się po tej konfie nie spodziewałem. Pewnie na TGS 2012 pokażą więcej.