Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nie jakaś tam strzelanka, tylko Halo 4. Nie obrażajmy "jakiś tam strzelanek".
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Lepiej zeby czyms doyebali na koniec bo inaczej slabo, wrecz tragicznie jezeli brac pod uwage, ze to co pokazuja ma nakrecic na nowa konsole.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Lepiej zeby czyms doyebali na koniec bo inaczej slabo, wrecz tragicznie jezeli brac pod uwage, ze to co pokazuja ma nakrecic na nowa konsole. Właśnie, gdzie Zelda sprzed roku? ;]
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Brawo Nintendo, bylem praktycznie pewny, ze wezme konsole na premiere, dzieki waszej konferencji wiem, ze na 100% tego nie zrobie. Co to (pipi) mialo byc ...
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Tegoroczne ifri można o kant du.py rozbić, spokojnie mogli sobie zrobić przerwę do przyszłorocznych targów i wyskoczyć z nextgenami. Mega zawód, czekam na konfe Capcomu i licze na kolejny zawód przez brak DR3. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez XM16E1
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Cóż, mają rok góra półtorej żeby się wysprzedać z tym semi-next genem. Wiiblet nie robi takiego szału jak Wiiilot, nie powinno być tak gładko. Nie można jednak lekceważyć N i ich marketingu. Osobiście nie chciałbym aby Wii U wygrało następną generację, skutki w trendach mogą być dosyć gorzkie...
Opublikowano 5 czerwca 201212 l E3 wypadło strasznie, słabe konfy ale najlepiej i tak było u Sony (najwięcej exów). Last of Us zniszczyło (PASEK ENERGI!111111). Najlepszy był Todd Pappy, ktory zagral, powiedzial date i wyszedł Kozak.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Niny dało dup.ska całkowicie bez wazeliny, najgorsza konferencja. Nudne Sony i M$ biją o głowę trzy ch.ujowe gry z mario i resztę japońskiego bełkotu przeplatanego jednoczesnym "tłumaczeniem".
Opublikowano 5 czerwca 201212 l NINTENDO GAY LAND widać kto jest głównym targetem: WiiU=Wii2 czyli jeśli casualom się nie znudziło to znowu ninny wygra ;/
Opublikowano 5 czerwca 201212 l 1.Ubi 2.Sony 3.EA 4.M$ 5.N Edytowane 5 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Brawo Nintendo, bylem praktycznie pewny, ze wezme konsole na premiere, dzieki waszej konferencji wiem, ze na 100% tego nie zrobie. Co to (pipi) mialo byc ... Identyczna sytuacja u mnie. Po poprzednim e3 dac jeszcze bardzie dupy? LOL! edit: Wy na serio z tymi nazwiskami? Po chvj komu to znac? Troche lol. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Batman: Arkham City na Wii U wyglada gorzej niz na PS3 i X360 - widac gorsze tekstury i aliasing. To ma byc next-gen ? Nintendo znowu zacofane...... :confused: Generalnie konferencja Nintendo bez rewelacji - jedynie New Super Mario Bros na Wii U i 3DS mi sie podobaly. Szkoda, ze nie zapowiedzieli nowej wersji 3DS - widocznie chcca jeszcze zarobic na obecnej i sprzedac wiecej Circle Padow. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez saptis
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Hahah, oglądacie GTTV? Prowadzący spytał się o najlepszą gre na Wii U, padła odpowiedz Paper Mario, a on na to, ale to na 3DS... hahah
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Widać, że Nintendo sra na oprawę. Taki Mario na WiiU wygląda identycznie jak na 3DS'a, Pikmin też nie zachwyca. Reszta to multiplatformy w które już można od jakiegoś czasu pograć, albo takie, które będą i tak na PS3/Xboxa360. Ogólnie porażka, gdzie jakiś wyjebany pokaz gierki od Retro Studios?
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Bieda, oj bieda. Ubisoft nasrał na nich wszystkich like a boss i wygrał E3.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jak to dobrze, że będzie kolejna generacja za rok-dwa, co sprawi że następne E3 powinno być jedną wielką jatką. Tylko biedne Nintendo będzie musiało nadal prezentować gry na poprzednią generację konsol... ... i pewnie liczyć pie.rdyliony dolarów wpływów ze sprzedaży Wii U ;/
Opublikowano 5 czerwca 201212 l No i po konfie Big N. Szału nie było, NSMB U , ZombieU, nowy Pikmin i gry na 3DS'a były najlepsze na tym pokazie. Szczerze spodziewałem się więcej po Nintendo. Teraz pozostaje przeglądać codziennie serwisy bo pozostają jeszcze gry, które nie zmieściły się w ramówce. Zwłaszcza na 3DS'a będzie ich zapewne całkiem sporo. Ale ogólnie jestem dobrej myśli jeśli chodzi o konsolę.3DS też miał początki takie sobie,a teraz ma całkiem spoko bibliotekę tytułów no i sporo świetnych zapowiedzi. Co się tyczy nowego gamepada to w rękach kreatywnych i zdolnych twórców może on przynieść świetne rezultaty w postaci całkiem świeżych elementów gameplayu. Było tak sobie ale wiele się po tej konfie nie spodziewałem. Pewnie na TGS 2012 pokażą więcej.