Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jaka denna ta prezentacja Animal Crossing. Ta rodzinka do bólu sztuczna.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jak to dobrze, że będzie kolejna generacja za rok-dwa, co sprawi że następne E3 powinno być jedną wielką jatką. Tylko biedne Nintendo będzie musiało nadal prezentować gry na poprzednią generację konsol... ... i pewnie liczyć pierdy.liony dolarów wpływów ze sprzedaży Wii U ;/ Niezawodna technika "jak pracować, by się nie przepracować", zarabiając przy tym tyle samo, co zapierdalająca w wyścigu i pocie czoła reszta.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Lipa na 100% Dla kogo ta konsola? Moja siostra skomentowała konfe N tak "Konsola dla dzieci" nic dodać nic ująć.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Haha, najlepszą częścią konferencji poświęconej WiiU były gry na 3DS'a.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Zastanawiam się jak zareagowało Nintendo gdy przyszli do niej przedstawiciele firm hardware, proponując lepsze bebechy. Po pół godziny wyszli z opuszczonymi ramionami, a w Nintendo ktoś rzekł: "Hm, nie wiem po co nam to wszystko, ale skoro dali pół darmo... " .
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Niech Microsoft, Sony i Nintendo się zabiją. Oni (SONY, Niny)chyba nie chcą mi sprzedać swoich nowych konsol, do tego pokazując kolejne części kotletów, które już na po ostatnich odsłonach mi się przejadły (Microsoft). edyta. Głosujemy raczej która konferencja była najmniej (pipi)owa, bo żadna nie była dobra. Nie wmówicie mi tego. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Gość
Opublikowano 5 czerwca 201212 l pajgi - pora zmienić hobby, nordic walking ostatnio robi furorę 1.Ubi 2.Sony 3.EA 4.M$ 5.N Dokladnie tak. prawda tak Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Kazub
Opublikowano 5 czerwca 201212 l 1.Ubi 2.Sony 3.EA 4.M$ 5.N Dokladnie tak. Ja bym postawił EA na równi z Sony... gdyby nie Last of Us.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Wasze typy Gra targów Ch,ujnia targów ? Chyba mimo wszystko The Last Of Us, a chujnia sposób w jaki Nintendo podchodzi do promowania swojego "nextgena".
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Konfa Sony? Cos poza TLou i GOW bylo? Raczej było tak 1. Ubi __________ Reszta Wonderbook XDDDD Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Codename
Opublikowano 5 czerwca 201212 l (pipi)nia targów: Wonderbook Gra: TLoU A co do konferencji: Ubi >>>>>>>>> cała reszta >>>>>>>>>>> Nintendo.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l pajgi - pora zmienić hobby, nordic walking ostatnio robi furorę 1.Ubi 2.Sony 3.EA 4.M$ 5.N Dokladnie tak. prawda tak racja
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Prawda jest taka, że gdyby sony poczekało z zapowiedzią GoW, All stars i kilkoma innymi (i gdyby nie leak Beyond) to by E3 zniszczyło. A jest jak jest, tylko dobrze. I ta muzyka na początku konfy Sony zaje.bistaaa.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Się zgadza. Jeśli chodzi o wartość ogólną to Sony wypadło lekko lepiej, ale w sumie ich konferencja była mniej więcej na poziomie EA.