Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

na strimie gt graja w nowe gearsy

Opublikowano

Jak to dobrze, że będzie kolejna generacja za rok-dwa, co sprawi że następne E3 powinno być jedną wielką jatką.

Tylko biedne Nintendo będzie musiało nadal prezentować gry na poprzednią generację konsol...

... i pewnie liczyć pierdy.liony dolarów wpływów ze sprzedaży Wii U ;/

Niezawodna technika "jak pracować, by się nie przepracować", zarabiając przy tym tyle samo, co zapierdalająca w wyścigu i pocie czoła reszta.

Opublikowano

Lipa na 100% Dla kogo ta konsola?

Moja siostra skomentowała konfe N tak "Konsola dla dzieci" nic dodać nic ująć.
Opublikowano

Szkoda tylko że wszystko pokazali już u siebie.

Opublikowano

Haha, najlepszą częścią konferencji poświęconej WiiU były gry na 3DS'a.

Opublikowano

Zastanawiam się jak zareagowało Nintendo gdy przyszli do niej przedstawiciele firm hardware, proponując lepsze bebechy. Po pół godziny wyszli z opuszczonymi ramionami, a w Nintendo ktoś rzekł: "Hm, nie wiem po co nam to wszystko, ale skoro dali pół darmo... " .

Opublikowano

Niech Microsoft, Sony i Nintendo się zabiją. Oni (SONY, Niny)chyba nie chcą mi sprzedać swoich nowych konsol, do tego pokazując kolejne części kotletów, które już na po ostatnich odsłonach mi się przejadły (Microsoft).

edyta. Głosujemy raczej która konferencja była najmniej (pipi)owa, bo żadna nie była dobra. Nie wmówicie mi tego.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

pajgi - pora zmienić hobby, nordic walking ostatnio robi furorę

1.Ubi

2.Sony

3.EA

4.M$

5.N

Dokladnie tak.

prawda

tak

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

1.Ubi

2.Sony

3.EA

4.M$

5.N

Dokladnie tak.

Ja bym postawił EA na równi z Sony... gdyby nie Last of Us.

Opublikowano

Wasze typy

Gra targów

Ch,ujnia targów

?

Chyba mimo wszystko The Last Of Us, a chujnia sposób w jaki Nintendo podchodzi do promowania swojego "nextgena".

Opublikowano

Konfa Sony?

Cos poza TLou i GOW bylo?

Raczej było tak

1. Ubi

Reszta

Wonderbook XDDDD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

(pipi)nia targów: Wonderbook

Gra: TLoU

A co do konferencji: Ubi >>>>>>>>> cała reszta >>>>>>>>>>> Nintendo.

Opublikowano

pajgi - pora zmienić hobby, nordic walking ostatnio robi furorę

1.Ubi

2.Sony

3.EA

4.M$

5.N

Dokladnie tak.

prawda

tak

racja

Opublikowano

Prawda jest taka, że gdyby sony poczekało z zapowiedzią GoW, All stars i kilkoma innymi (i gdyby nie leak Beyond) to by E3 zniszczyło. A jest jak jest, tylko dobrze.

I ta muzyka na początku konfy Sony zaje.bistaaa.

Opublikowano

Się zgadza. Jeśli chodzi o wartość ogólną to Sony wypadło lekko lepiej, ale w sumie ich konferencja była mniej więcej na poziomie EA.