Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Ciekawe ile rdzeni ma WiiU.

Poza HD, to zatrzymali się gierkami w czasach startowych gier na Gamecube'a.

Opublikowano

Przeprasza, ale jak zdanie xbotów może być obiektywne? Zwłaszcza w takiej sytuacji, gdzie wasza frustracja sięgnęła zenitu po tej żenadzie, którą pokazał Microsoft? Gdybym miał tylko X360 to chyba bym się zamknął w sobie po tym E3. ;)

Opublikowano

No nie przesadzaj z tym Tekken Tagiem, gołym okiem widać różnicę. Co nie zmienia faktu, że na Nintendo nie ma co liczyć w kwestiach postępu graficznego.

Właśnie obejrzałem konfę Sony, i powiem tak : Beyond dla mnie świetną niespodzianką (nie dotarły do mnie żadne przecieki wcześniej), QD raczej nie zawiedzie (oczywiście jak komuś nie pasuje konwencja Fahrenheita czy Heavy Rain to i tu nie będzie zadowolony, zakładam, że jakiejś zmiany drastycznej w gameplay'u nie będzie i dostaniemy pół film/pół grę), technicznie świetnie (na moje oko to technologia do twarzy ta sama co w LA Noire). Nie jestem całkiem na bieżąco, ale na mnie taka grafika robi naprawdę duże wrażenie. Last of Us nie podjarał mnie przy pierwszej zapowiedzi, nie jara mnie specjalnie i teraz, no ale nie da się ukryć, że pomysł i wykonanie dobre. Nowy GoW to oczywiście murowany hit, pewniak, wrażenie zrobił oczywiście wyśmienite, choć gdyby nie było oficjalnej zapowiedzi/teasera, to element zaskoczenia by pewnie pozytywnie wpłynął na odbiór całej imprezy. PS Allstars to nie dla mnie, no ale widzę, że publika ma mokro (no ale w USA Super Smash Bros. to mega hit). Reszta to mniej znaczące bzdety (PS Move, nieproporcjonalnie dużo czasu poświęconego księdze zaklęć), mało interesujące mnie tytuły na Vitę itd.

Co do Ubi i ich Watch Dog, to ładnie pokazuje, jak ludzie są głodni next gena. Konfa U jest ciągle wymieniana jako najlepsza w tym roku, co w większości przypadków jest chyba właśnie zasługą ostatniej zapowiedzi.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Obiektywna, jedyna słuszna ocena

Ubisoft - 8/10

EA - 7/10

MS - 5/10

Sony - 5/10

Nintendo - 2/10

Zdecydowanie za wysoka ocena EA. DS3 którzy jest zwykłą strzelanką, MOH jako 100% kopia COD i całkiem fajny NFS. A więc nic szczególnego.

Opublikowano

Obiektywna, jedyna słuszna ocena

Ubisoft - 8/10

EA - 7/10

MS - 5/10

Sony - 5/10

Nintendo - 2/10

Nie, obiektywna i jedynie słuszna wygląda tak:

Ubisoft - 8/10

EA - 3/10

MS - 4/10

Sony - 3/10

Nintendo - 1/10

BTW, nawet aktorzy w reklamach gier nintendo wiedzą jaki poziom prezentuje ich konferencja

228807-lololol.jpg

Opublikowano

Co do Ubi i ich Watch Dog, to ładnie pokazuje, jak ludzie są głodni next gena. Konfa U jest ciągle wymieniana jako najlepsza w tym roku, co w większości przypadków jest chyba właśnie zasługą ostatniej zapowiedzi.

Haha that's the fucking point.

O tym samym myślę, od wczorajszej konfy Ubi. I to jest dokładnie to o czym pisał Stona (1:0) dla niego.

Nikt nie chce next genów (oczywiście tu cudzysłów bo dużo osób już dawno chce) ale wystarczyła jedna gra która wyglądała graficznie :o I większość uznaje ją za najlepszą albo jedną z lepszych E3.

Przypadek? Nie sądzę!

Pokazaliby Ps4Xo1080 "każdy" by sikał.

Już Zwyrol nie przesadzaj, że taką zwykła strzelanką, wskaż mi taką w klimatach sci-fi - Obcego.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
O tym samym myślę, od wczorajszej konfy Ubi. I to jest dokładnie to o czym pisał Stona (1:0) dla niego.

Nikt nie chce next genów (oczywiście tu cudzysłów bo dużo osób już dawno chce) ale wystarczyła jedna gra która wyglądała graficznie :o I większość uznaje ją za najlepszą albo jedną z lepszych E3.

Nie chce nic mówić, ale nie tylko Stona o tym pisał -_-

Opublikowano

Oprawa Watch Dogs to jedno, ale zaskoczeniem większym jest, że udało im się to utrzymać w tajemnicy. Nikt inny nie miał takiego projektu.

Słupek, no horrorem to już nie jest, tylko wyrzynka robaków z Lost Planet w kooperacji. ;]

Opublikowano

Mazz, wiem Ty również.

Btw jak można ocenić konfe Sony na 3/10? Widzieliście ich gierki? :P

@Zwyrol no horrorem już nie jest, ewidentnie pokazał to wczorajszy gameplay.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Moja prywatna ocena

Ubisoft - 8/10

EA - 5/10 (ja się pytam gdzie ku... OverStrike ?)

MS - 5/10

Sony - 5/10

Nintendo - 2/10

Opublikowano

Może dlatego taka ocena że dwie z nich są bez daty premiery (z czego jedna nawet bez pokazanego gameplayu), a w trzecią dopiero zagra się za 10 MIESIĘCY?

Opublikowano

Może dlatego taka ocena że dwie z nich są bez daty premiery (z czego jedna nawet bez pokazanego gameplayu), a w trzecią dopiero zagra się za 10 MIESIĘCY?

przynajmniej pokazali gameplay a nie jakieś ku.rwa rendery xDDD

kocham obiektywność xbotów

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

przynajmniej pokazali gameplay a nie jakieś ku.rwa rendery xDDD

kocham obiektywność xbotów

W sumie masz rację, patrząc przez pryzmat konferencji to MS rzeczywiście zyebał tymi trailerami.

Ale gameplaye z Gearsów i Horizon już możesz obejrzec.

Opublikowano

stawiam skrzynkę wódki że Watch Dogs śmigał na nowym Xboxie :)

Na PC, adres wyślę na pw.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Mazz, wiem Ty również.

@Zwyrol no horrorem już nie jest, ewidentnie pokazał to wczorajszy gameplay.

Ale ja oceniam konferencję jako całość, a nie tylko przez trailery gierek. Fajnie, że pokazali jeden super gameplay (TLoU) i jeden fajny trailer (Beyond), ale cała reszta była beznadziejnie nudna i niepotrzebna. Nic o Vicie, jakaś książka z dupy, panowie gadający o niczym - rzeczywiście, świetna konferencja. Nie mówiąc już o tym, że trailery gier multiplatformowych były najsłabsze u Sony. Najwięcej czasu z gier poświęcili All Stars i potterowi, to o czymś mówi.

Opublikowano

To jest nieco przerażające jak obecnie wygląda nasza branża. Zalana cyferkami obok nazw gier. Obecne E3 nie pokazały, że miałoby się cokolwiek zmienić w tym aspekcie. Na pięciu konferencjach pokazano zaledwie 3 nowe IP godne uwagi, z czego dwa jako ex na PS3 + jedna multiplatforma w którą i tak najsensowniej będzie grać na PC za minimum 3 tyś. X360 w czarnej dupie, a o Nintendo szkoda gadać. Podobnie kiedyś wyglądała śmierć DC, gdzie zapowiedzi nowych, konkretnych gier dało się policzyć na palcach jednej ręki, lecz wtedy była alternatywa w postaci rozwijającego się PS2. Teraz mamy chuja w zębach wypełnionego ponad rocznym czekaniem na jakiegokolwiek next gena, podczas którego pozostaje nam ogrywać kilkuletnie odgrzane kotlety z nieco zmienionymi podtytułami.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Kurna, nie miałem możliwości obejrzenia live w tym roku konferencji, jest jakaś strona gdzie są ładnie zebrane wszystkie filmiki z targów? gameplaye itd.?

Opublikowano

Pokaz był na PC, sam prezes Ubi mówił o tym na GT.

taa, przecież nie przyznają się że śmigał na nowej konsoli MS, pewnie umowy z nimi mają itd.

Opublikowano

Kurna, nie miałem możliwości obejrzenia live w tym roku konferencji, jest jakaś strona gdzie są ładnie zebrane wszystkie filmiki z targów? gameplaye itd.?

Na Gamespocie możne ściągnąć każdą konferencję.

http://e3.gamespot.com/press-conference/

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Pokaz był na PC, sam prezes Ubi mówił o tym na GT.

taa, przecież nie przyznają się że śmigał na nowej konsoli MS, pewnie umowy z nimi mają itd.

I dlatego śmigał na nowej konsoli MS, że wyjdzie na PS360 :teehee: