Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Stawiam na nowe IP(oby)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

nie będę oglądał żadnych konferencji - szkoda czasu, w zeszłym roku oglądałem całość i żałowałem, w tym we wtorek rano oglądnę co ciekawsze trailery i gameplaye a później będę miał dobry humor przez cały dzień + będę wyspany :]

Opublikowano

asasyn na vite

zobaczycie

jednak nie, to bedzie co innego

zobaczycie

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

Albo nowy Driver w jakimś średniowieczu :o

Cokolwiek to będzie szkoda, że trailer to CGI będzie...

Opublikowano

A ja z chęcią obejrzę wsystkie konfy, a rano we wtorek się przejdę do pracy tak jak rok temu :P

EA potwierdziło, że Criterion robi Most Wanted: http://www.eurogamer...eed-most-wanted

No ja (pipi)e, czyli nowy Burnout najprawdopodobniej dopiero na nowych maszynkach. Niech to (pipi) strzeli, się wkurzyłem.

Opublikowano

A tak z innej beczki, to ile rok temu siedziało ludzi z foruma na czacie właśnie podczas tych nocnych konferencji?

Co roku siedziało masa ludzi, w tym roku problem jest taki, że w Sony kogoś poj.ebało z tą godziną. Zawsze były to jakieś normalne pory.

Opublikowano

Przecież w tamtym roku Sony miało o 2 w nocy konfe. Godzina w tą czy tą nie robi różnicy.

Opublikowano

Jak dla kogo, dla mnie robi, ale mam nadzieje, że będzie sporo ludzi na forum, to przynajmniej we wspólnym gronie pośmiejemy się z xbotów i konferencji Micro.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Już pomijając fakt, że u nich to będzie późny wieczór bodajże, no ale tak, zapomniałem że polaczki to paniska wielkie i to pod nich powinni robić konfęrecje. ;)

Opublikowano

Oczywiscie ja rowniez bede ogladal, jak co roku razem z wami :).

Siedzimy na jakims czacie, czy piszemy na tutaj na forum?

Cos czuje, ze Sony trzyma asa w rekawie (ktorego malo kto sie spodziewa, bo zrobili dementi) w postaci PS4. Dokopaliby Microsoftowi, jakby pierwsi wyjechali z nowa konsola.

Opublikowano

Beka.

Sytuacja analogiczna do zeszłorocznej, "wszyscy" zapowiadają i o zgrozo nawet puszczają trailery przed E3.

:D do poniedziałku jeszcze pewnie parę newsów padnie :D

A na E3, bez niespodzianek....

Opublikowano

Mi to tam rybka, co za różnica czy dowiem się o czymś tam dzień przed E3, to chyba wydawcy powinni się o to martwić a nie my. ;)

Opublikowano

Ja coś czuję, że na konfie Niny zaliczę niezłego mindfuck'a :(

5.-mishima-seppuku.jpg

Tą tradycję powinni przywrócić. Może wtedy, niziołki przestałyby lecieć w kulki.

Opublikowano

Mi to tam rybka, co za różnica czy dowiem się o czymś tam dzień przed E3, to chyba wydawcy powinni się o to martwić a nie my. ;)

Teoretycznie tak.

No ale po są targi żeby na nich zapowiadać i pokazywać gry. Sprawa wygląda tak; odbywają się E3 każdy liczy na zapowiedzi. Wydawcy boją się, że w zalewie nowych gier akurat o ich grze będzie cicho więc zapowiadają gry przed targami. Robiąc E3 przed E3, potem przychodzi E3 i raptem okazuje się, że nowych, zapowiedzianych gier jest jak na lekarstwo. Już każdy zapomniał, że przed E3 padły zapowiedzi, no i zaczyna się narzekanie itd.

Niejako wydawcy sami zapinają się w pupsko heh. Zresztą, serio ale nie ma nic lepszego niż oglądanie konfy i usłyszenie zapowiedzi gry (+ ofc trailer), której kompletnie się nie spodziewałeś. To jest właśnie ta magia E3 (a raczej kiedyś była) a nie zapowiedź przed E3 hehe.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Z Rockstara polityką na pewno będzie trailer, gameplay i data premiery Agenta. Oczywiście zaraz przed lub po gameplayu z GTAV.

Opublikowano

ktos czeka na:

http://www.rockstargames.com/agent/

?

Ja czekam na Agenta,ale pewnie na e3 nic nie usłyszymy bo Rockstara nie będzie :(

Opublikowano

Juz sie nie ma co jarac, wiekszosc gier co maja pokazac juz jest wiadoma. Na next geny nie ma co liczyc. Bedzie jak po kazdym e3, (pipi)nia :)

Czekam jedynie co pokaza na wii u, specyfikacje, gierki, wyglad sprzetu

Opublikowano

standardowo konferencja nintendo będzie najlepsza. znowu. jak z reprezentacją niemiec, nikt ich nie lubi a daleko zachodzą :(

Opublikowano

Juz sie nie ma co jarac, wiekszosc gier co maja pokazac juz jest wiadoma. Na next geny nie ma co liczyc. Bedzie jak po kazdym e3, (pipi)nia :)

Czekam jedynie co pokaza na wii u, specyfikacje, gierki, wyglad sprzetu

Nawet jeżeli to zostaje jeszcze opcja numer 3 czyli pokazy gierek których prędzej nie widzieliśmy.

Jak The Last of Us, GoW: A, Dead Space 3 czy już w ogóle nowe Girsy i tak dalej.

Opublikowano

z(pipi)ali troche z Gears of War ;/ juz widze te wpisy, okrzyki radosci i podniety bo nikt sie tego nie spodziewal ;) a i przy okazji milo bylo by zobaczyc glupi wyraz twarzy sonybotow :P

ale zapewne i tak zacieraja swoje swinskie raczki zeby to bylo cos na kinecta ;D

tak czy inaczej najbardziej cczekam na prezentacje wii u, nie zebym sie jaral ale milo zobaczyc nowy sprzet w akcji ;) a na zywo to raczej tylko ogladne konferencje microsoftu

Edytowane przez kubson