Opublikowano 6 czerwca 201212 l Polonii 1 nigdy nie oglądałem (za stary już na to byłem), więc ot tak sobie minusa ci dam typfonie.
Opublikowano 6 czerwca 201212 l a sony pokazalo dwa samograje. Jaczes, o ile na ogół wesoło trolujesz i się z Twoim trolingiem zgadzam [lolz], to nazywanie Last of us samograjem to trochę tak, jak nazywanie kulaworękiego ekspertem od trzymania arcade sticka. Czaisz?
Opublikowano 6 czerwca 201212 l dzieci miski ryżu wychowani na bajkach z poloni1 gloryfikują patos skośnego dobrego dewelopera .... oni się skończyli, zanim tak naprawdę się zaczeli Oni odratowali, a następnie doprowadzili do rozkwitu branżę konsolową.
Opublikowano 6 czerwca 201212 l dzieci miski ryżu wychowani na bajkach z poloni1 gloryfikują patos skośnego dobrego dewelopera .... oni się skończyli, zanim tak naprawdę się zaczeli Oni odratowali, a następnie doprowadzili do rozkwitu branżę konsolową. a teraz klepią Tokyo Jungle
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Autor Dawać mi te next-geny! P.S. Według twittera Marka Reina (z Epic) SW1313 jest zrobione na UE3 O.o Edytowane 6 czerwca 201212 l przez MBeniek
Opublikowano 6 czerwca 201212 l A teraz ją powoli zabijają. Ta, w końcu to Japończycy wprowadzili abonament za możliwość grania (sic!), wydawanie niedorobionych bubli i sprzedawanie wyciętego contentu w formie DLC
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Autor Kolejny samograj. Sorry, ale zdefiniuj może pojęcie "samograj", bo odnoszę wrażenie, że u was wszystko co nie ma w tytule: Halo, Gears lub Forza, to po prostu samograje. Edytowane 6 czerwca 201212 l przez MBeniek
Opublikowano 6 czerwca 201212 l A teraz ją powoli zabijają. Tworząc setki klonów Halo/Call Of Duty, Gearsów i Unchartedów zamiast ciekawych gier w stylu Valkyria Chronicles, Catherine lub Resonance Of Fate. A nie, sorry... :rofl2: Edytowane 6 czerwca 201212 l przez Accoun
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Nie przesadzaj, Girsów jeszcze nikt nie podrobił na tyle by mówić klon. Ejjj właśnie a sama wielka Japonia chyba najczęściej próbuje podrobić Girsy. Włącznie z tym ostatnim czymś o strzelaniu do robotów, Binary Domain. A najlepszy był ten megaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa crap na Ps3, wydany 2, 3 lata temu. (pipi)a jak to się nazywało. Edytowane 6 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Autor A najlepszy był ten megaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa crap na Ps3, wydany 2, 3 lata temu. (pipi)a jak to się nazywało. Quantum Theory xD
Opublikowano 6 czerwca 201212 l o właśnie.................... koszmar powraca, nie, nie nawet nie mogę o tej grze myśleć. No ale Japonia nie podrabia ;]
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Kolejny samograj. Sorry, ale zdefiniuj może pojęcie "samograj", bo odnoszę wrażenie, że u was wszystko co nie ma w tytule: Halo, Gears lub Forza, to po prostu samograje. I The Last of Us, Tomb Raider i te Star Warsy z tego co pokazane na "gameplayach" to nie wiadomo kiedy w ogóle sterujesz postacią. Kiedy są strzelaniny, ok, ale jak dochodzi do takiej akcji jak na gifie, albo w TLOU jak się siłuje z typem to jaka jest pewność że sterujesz postacią? Żadna. Nie mówiąc o tym Beyond bo to w ogóle beka z tego co widziałem na tym 25min gameplayu. Słupek Binary Domain to najlepszy klon gearsów jaki do tej pory wyszedł. Edytowane 6 czerwca 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 6 czerwca 201212 l A najlepszy był ten megaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa crap na Ps3, wydany 2, 3 lata temu. (pipi)a jak to się nazywało. Quantum Theory? [EDIT] kur.wa Edytowane 6 czerwca 201212 l przez Accoun
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Kolejny samograj. Sorry, ale zdefiniuj może pojęcie "samograj", bo odnoszę wrażenie, że u was wszystko co nie ma w tytule: Halo, Gears lub Forza, to po prostu samograje. Różnica polega na tym, że my w multi nowego Halo i GoW będziemy się zagrywać do końca tej generacji, gdy Wy na PS3 przejdziecie te 10cio godzinne samograje i pozostanie Wam fapowanie na forumie do zajebistostości ich przeskryptowanych filmowych kampani, w przerwie między meczami w "nowe" CoD. Edytowane 6 czerwca 201212 l przez Humulin
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Natomiast muszę przyznać, że mam półce i od dłuższego czasu mam ochotę na japońskie Resonance of Fate. Oraz Demon Souls chociaż bez bicia przyznam się, że boję się tej gry
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Kiedy są strzelaniny, ok, ale jak dochodzi do takiej akcji jak na gifie, albo w TLOU jak się siłuje z typem to jaka jest pewność że sterujesz postacią? Żadna. No faktycznie, skoro siłowanie się jest QTE które uruchamia się w momencie gdy dojdzie do zwarcia, to gra staje się samograjem. Kul. Jeśli w za(pipi)iście trudnym symulatorze kołowanie do pasa startowego jest animacją na silniku gry, to ów symulator też jest samograjem, nie? XD
Opublikowano 6 czerwca 201212 l No faktycznie, skoro siłowanie się jest QTE które uruchamia się w momencie gdy dojdzie do zwarcia, to gra staje się samograjem. Kul. Wszelkie QTE to gó.wno i powinno umrzeć. A tam nawet nie było pokazanych przycisków, więc hmm domyślam się że to był skrypt który oglądasz i do momentu wystrzelenia z shotguna temu typowi w ryj to nic nie przyciskasz.
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Czekajcie, jeszcze ja napiszę: Kłantum Teory. Jeżeli samograj to gra, która nie wymaga myślenia przy jej przechodzeniu - jak w mordę strzelił STFU II (i wiele innych tytułów, np. wcale nie taki zły wizualnie/fabularnie Enslaved), jeżeli gra, która gra się sama: leciwe Mac Dog McCree, gry na 3DO i kupa innych filmów interaktywnych. To, że przycisków nie było nic nie znaczy, interfejs zazwyczaj na końcu dopieszczają, a dla dobra pokazu mogli w ogóle HUD (o ile taki będzie: patrz Alone in The Dark) wyłączyć. Edytowane 6 czerwca 201212 l przez Andreal
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Tym bardziej QTE występują w grach które na 100% nie są samograjami jak GoW czy RE czy setki innych. Wszystko wszystkim ale to co pokazali w TLoU raczej na samograja nie wyglądało (energia i menu przedmiotów bicz!). Tam w sumie nawet nie było żadnego, "typowego" skryptu jak walący się budynek czy samolot heh. Edytowane 6 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Nie mogę uwierzyć, że to powiem: Stona pierwszy raz dobrze gada :ph34r: