Opublikowano 6 czerwca 201212 l No faktycznie, skoro siłowanie się jest QTE które uruchamia się w momencie gdy dojdzie do zwarcia, to gra staje się samograjem. Kul. Wszelkie QTE to gó.wno i powinno umrzeć. A tam nawet nie było pokazanych przycisków, więc hmm domyślam się że to był skrypt który oglądasz i do momentu wystrzelenia z shotguna temu typowi w ryj to nic nie przyciskasz. Taki protip - w Uncharted 3 na najwyższym poziomie trudności podczas walki też się nie pokazują przyciski, które trzeba wcisnąć żeby w ryj dać czy się wyrwać przeciwnikowi.
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Nie trafia to do mnie, nie bardzo widzę grę przy pomocy tv i dodatkowego ekranu trzymanego między nogami. Celowanie (podnoszenie tabletu w kierunku ekranu) też może wkurzyć. W grach dla dzieci coś takiego ma sens, ale tak na poważnie...?
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Jeszcze odnośnie SW1313 ja pier... jak to wygląda nawet w takiej jakości. Chyba zrobię kompa dla SW <3
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Kolejny samograj. Sorry, ale zdefiniuj może pojęcie "samograj", bo odnoszę wrażenie, że u was wszystko co nie ma w tytule: Halo, Gears lub Forza, to po prostu samograje. w Forzie jak dobrze pamietam bylo autohamowanie wiec to tez samograj
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Co Wy pyerdolicie? Koles podchodzi do sciany, naciska jeden guzik > scenka, przeciwnik nie zyje, nastepna sciana, guzik, scenka, etc. Samograj. Sorry, niektorzy wymagaja od gier, zeby mozna bylo w nie pograc edit:ale i tak mi sie podoba :potter: Edytowane 6 czerwca 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 6 czerwca 201212 l "Skośni" mają to, czego często brakuje innym - determinacje w dążeniu do celu, także nie zdziwiłbym bym się, gdyby faktycznie zrobili coś mogącego równać się, a nawet przewyższać UE4; inna sprawa, że Epic już od wielu lat dba marketingowo o swoje dziecko, dzięki czemu wszędzie już zdołali je rozpowszechnić. Powrócę na chwilę do skośnych, długo nie mogłem podnieść szczęki z podłogi odpalając Silent Hill 3, zarówno na PC jak i PS2 (szczególnie cut-sceny na silniku) dzieci miski ryżu wychowani na bajkach z poloni1 gloryfikują patos skośnego dobrego dewelopera .... oni się skończyli, zanim tak naprawdę się zaczeli tak już cos takiego zrobili http://www.youtube.com/watch?v=mZQOeGBk_Os Pozwolisz, że oddam głos Christianowi Allenowi, a konkretnie pewnemu wydawcy (dolary przeciwko orzechom że zachodni) u którego był ze swoim pomysłem na grę (taktycznego shootera). Oto co powiedział o swoich klientach: 'Console gamers are too impatient; they won't play this kind of game.' Console gamers literally are too dumb to play this kind of game.' I jeszcze to: Console gamers are just 15-year-olds who sit in front of their couch and press a button." http://kotaku.com/58...-think-you-want Nie wiem skąd się to mogło wziąć. Przecież E3 to wysyp kreatywności i najlepiej sprzedające się gry są dowodem, że żyjemy w złotej erze gamingu. : ( Edytowane 6 czerwca 201212 l przez Enkidou
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Nie rozumiem co skłania ludzi do obrażania swoich potencjalnych klientów (wbrew medialnej propagandzie konsolowcy też mają pecety). To jakiś nowy typ marketingu? A może próba podlizania się pęcetowcą? Że niby jak napisze że na kąputrach grają "inteligenty" a na konsolach "głąby" to pęcetowcy mu wpłacą kasą na konto żeby gierkę robił?? Przecież tych 10 graczy z pęcetem może nie wystarczyć do sfinansowania projektu :\ Ogólnie poziom absurdu w branży sięgnął zenitu. Najpierw trzeba było płacić za granie online, potem płacić dodatkowo za zakończenia gier i zawartość na płycie a teraz gracze jeszcze muszą z własnej kasy finansować projekty a nie płacić za gotowy produkt jak kiedyś.
Opublikowano 6 czerwca 201212 l w last of us ten bajer z plecakiem jest słaby zdjoł plecak, coś tam grzebie, zakłada go znowu na plecy i dopiero wtedy wkłada rękę między plecak z plecy i wyciąga koktajl nie dość, że samograj to jeszcze takie cuda
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Nom, nie srałbym do gniazda w którym zarabiam miliony, miliardy. Choć jeszcze śmieszniejsze są wypowiedzi "pecetowych devóv" (chociaż w sumie już nie) którzy wróżą rychły koniec konsol. Po czym JEB Crysis 3, BF i inne gry na konsole i zarabiają tam grube $$$ wtf? Edytowane 6 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 6 czerwca 201212 l właśnie też mnie to dziwi, przecież duż więcej kasy mają z gier AAA niż jakiś gówien za dolara, ale i tak (pipi)ą chyba żeby se reklamę zrobić Edytowane 6 czerwca 201212 l przez LeszeK-
Opublikowano 6 czerwca 201212 l O jakiego fpsa chodziło? http://www.kickstarter.com/projects/355932838/crowdsourced-hardcore-tactical-shooter
Opublikowano 6 czerwca 201212 l A była? Xbox najtańsza wersja to jakieś 150Ł, PS3 jeszcze bez przeceny. W Polsce można kupić jedną i drugą za jakieś 900 pln, więc chyba przecen brak
Opublikowano 6 czerwca 201212 l było o tym na forum, ale wydaje się, ze to jeden sklep strzelił taką cene na kilka godzin. btw. co z pokazem ue4? wiadomo kiedy? chyba, ze juz był -_-
Opublikowano 6 czerwca 201212 l Autor btw. co z pokazem ue4? wiadomo kiedy? chyba, ze juz był -_- Pierwszy pokaz dopiero jutro w GT.TV (czyli u nas w piątek rano). http://www.gametrailers.com/video/episode-520-gt-tv/730832