Opublikowano 12 sierpnia 201212 l myslalem zeby jechac ale raczej nic ciekawego nie pokaza, wiec jedynie wybiore sie na eurogamer expo w tamtym roku bylo zaje*iscie wiec wszystko wskazuje na to ze ten rok bedzie lepszy niz ubiegly
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Z RE6 to może niech już nie pokazują nic, bo zdradzają przed premierą tyle, że nie będzie sensu grać. Z tego co Kali pisał w ostatnim Extreme, to do tej pory pokazali w formie gameplayu tylko pierwsze rozdziały.
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Z RE6 to może niech już nie pokazują nic, bo zdradzają przed premierą tyle, że nie będzie sensu grać. Z tego co Kali pisał w ostatnim Extreme, to do tej pory pokazali w formie gameplayu tylko pierwsze rozdziały. No, i zdradzili co się odblokowuje po przejściu gry tez między innymi, więc myślę, że powinni sobie już dać spokój do premiery.
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Z RE6 to może niech już nie pokazują nic, bo zdradzają przed premierą tyle, że nie będzie sensu grać. Z tego co Kali pisał w ostatnim Extreme, to do tej pory pokazali w formie gameplayu tylko pierwsze rozdziały. No, i zdradzili co się odblokowuje po przejściu gry tez między innymi, więc myślę, że powinni sobie już dać spokój do premiery. To akurat chyba plus? Nie będzie trzeba za to płacić, mnie to cieszy.
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Rozpiska na nadchodzący tydzień: 14 sierpnia (wtorek):Capcom - 11:00 Electronic Arts - 16:00 Sony - 19:00 15 sierpnia (środa) Ubisoft - 15:00 Konferencja Sony jest o godz. 18 tak wskazuje licznik na odpowiedniej stronie PS http://gamescom.eu.playstation.com/
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Ten licznik źle pokazuje. Na Blogu PS (oraz innych stronach) jest godzina 19 CET. Nawet właśnie na tej stronie co podałeś, pod licznikiem jest 19 Edytowane 13 sierpnia 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Rzeczywiście, nie doczytalem. Miałem trochę inne plany na jutro, ale skoro puszczają konferencje to trzeba oglądać. Mam nadzię że będzie gdzieś stream od Capcom.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Capcom zapowiedział nową grę - Remember Me: http://www.youtube.com/watch?v=ULQzVRcCu0s& Więc to chyba z tego był ten gif wrzucany wcześniej, a nie z Repliki. Edytowane 14 sierpnia 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Sony o której ma konferencję? Można będzie to gdzieś w necie obejrzeć?
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Capcom wydaje grę z kobietą jako główną bohaterką. :o Nie pierwszy raz, np DC.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Autor Sony o której ma konferencję? Można będzie to gdzieś w necie obejrzeć? 19.00 http://gamescom.eu.playstation.com/
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Dobra, już mam. o 16 konferencja EA. Edytowane 14 sierpnia 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l ea powinno sie wstydzic, ze pokazuja konferencje w tak (pipi)owej jakosci. to wyglada przez wiekszosc czasu na 240p z yt