Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

myslalem zeby jechac ale raczej nic ciekawego nie pokaza, wiec jedynie wybiore sie na eurogamer expo w tamtym roku bylo zaje*iscie wiec wszystko wskazuje na to ze ten rok bedzie lepszy niz ubiegly ;)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Z RE6 to może niech już nie pokazują nic, bo zdradzają przed premierą tyle, że nie będzie sensu grać.

Z tego co Kali pisał w ostatnim Extreme, to do tej pory pokazali w formie gameplayu tylko pierwsze rozdziały.

Opublikowano

Z RE6 to może niech już nie pokazują nic, bo zdradzają przed premierą tyle, że nie będzie sensu grać.

Z tego co Kali pisał w ostatnim Extreme, to do tej pory pokazali w formie gameplayu tylko pierwsze rozdziały.

No, i zdradzili co się odblokowuje po przejściu gry tez między innymi, więc myślę, że powinni sobie już dać spokój do premiery.

Opublikowano

No, i zdradzili co się odblokowuje po przejściu gry tez między innymi, więc myślę, że powinni sobie już dać spokój do premiery.

To akurat chyba plus? Nie będzie trzeba za to płacić, mnie to cieszy.

Opublikowano

Rozpiska na nadchodzący tydzień:

14 sierpnia (wtorek):

Capcom - 11:00

Electronic Arts - 16:00

Sony - 19:00

15 sierpnia (środa)

Ubisoft - 15:00

Konferencja Sony jest o godz. 18 tak wskazuje licznik na odpowiedniej stronie PS http://gamescom.eu.playstation.com/

Opublikowano

Ten licznik źle pokazuje. Na Blogu PS (oraz innych stronach) jest godzina 19 CET. Nawet właśnie na tej stronie co podałeś, pod licznikiem jest 19 :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Rzeczywiście, nie doczytalem. Miałem trochę inne plany na jutro, ale skoro puszczają konferencje to trzeba oglądać. Mam nadzię że będzie gdzieś stream od Capcom.

Opublikowano

No i dupa, nie ma nigdzie streamu z konfy Capcom :confused:

Opublikowano

Dobre komentarze do filmiku "This isn't Monster Hunter" :P

Opublikowano

Sony o której ma konferencję? Można będzie to gdzieś w necie obejrzeć?

Opublikowano

Capcom wydaje grę z kobietą jako główną bohaterką. :o

Nie pierwszy raz, np DC.

Opublikowano

A na ppe pisali 17 :(

oni zyja w innej strefie czasowej

Opublikowano

Dobra, już mam.

o 16 konferencja EA.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

ea powinno sie wstydzic, ze pokazuja konferencje w tak (pipi)owej jakosci. to wyglada przez wiekszosc czasu na 240p z yt