Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A o czym Wy mówicie, o Army of Two?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

tak

Opublikowano

szkoda ze nie potraktowal kij kijem tylko pozwolil uciec.

Opublikowano

O czym on pier... gada?

Opublikowano

Oklaski musieli sobie sami włączyć.

Opublikowano

SIJESAJ KRYMINALNE ZAGADKI NOWEGO JORKU

Opublikowano

Myślałem, że to nowy Burnout :P

Ten stream ma tak niski bandwich, że wszystko wygląda jak z PSP :P

Opublikowano

Nic nie mam do serii Burnout ale ma to być nfs a nie Burnout...

Opublikowano

nom, teraz ten Burnout wygląda ciekawiej. Choć dalej mu brak czegoś... takiego... ehh, charakterystycznego. Zbyt to wszystko nijakie.

Opublikowano

Powinni Mattricka do braw zatrudnić.

Opublikowano

Ten stream ma tak niski bandwich, że wszystko wygląda jak z PSP :P

Jak pokazują scenę i prowadzących to jest dobra jakość, ale jak wchodzi jakaś gra to automatycznie przepustowość leci na ryj.