Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

O której godzinie ma być pokaz Unreal Engine 4?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

O której godzinie ma być pokaz Unreal Engine 4?

Ten na GT ma być w ten czwartek (o północy naszego czasu z tego co pamiętam). Jak jest jakiś inny to nie mam pojęcia.

EDIT: dokładnie to 1 AM ET/PT

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

To jak tam, jutro dyskutujemy na czacie PE klik czy będzie otwarty jakiś specjalny temat?

lepiej na czacie :) bo odswiezac temat co sekunde to troche mija sie z celem ,

o ktorej nintendo ma pokazac wii u ?

Opublikowano

To jak tam, jutro dyskutujemy na czacie PE klik czy będzie otwarty jakiś specjalny temat?

wbijamy na tego czata, bo forumek zajedziemy ;)

Opublikowano

lepiej na czacie :) bo odswiezac temat co sekunde to troche mija sie z celem ,

o ktorej nintendo ma pokazac wii u ?

o 24 ale

*We will be broadcasting pre-recorded content. / *The broadcast may be cancelled without prior notice.
Opublikowano

IMO można zamknąć na czas konferencji CW 4.0 i ten temat, a pisać w tym czacie.

Jutro też konfa EA o 22, ja już to widzę

Ricitello: Blah blah blah, korporacyjne pjerdolenie, blah blah.

NFS: Most Wanted: AUTOLOG AUTOLOG AUTOLOG/FACEBOOK/#TWITTER bla bla bla

Demo MOH: Warfighter: fiuuuu bzidziu tango down, understoood, *BOOM BOOM JE.BS* I'm hit!!!111 tratatatatattatattata.

BF3 Premium: blablabla BF3 najlepszym FPSem 2011 blablabla, tu macie mappack i dogtagi za 200zł, sorry że spóźniliśmy się z tym gó.wnem cały kwartał.

A TERAZ PETER MOORE: Witam wszystkich! Jestem tak podekscytowany ujawnieniem....tak właśnie...*szum sali i wiercenie się* Madden '13!! Oraz FIFA '13. *publika mdleje*

Ricitello: Kochamy hardkorowych graczy. Dlatego nasze studia robią kolejne szczelanki. A teraz Visceral ma dla was coś specjalnego

Siema wszystkim, a teraz kompletnie nieoczekiwany trailer Dead Space 3, w głównej roli wybuchy, rola drugoplanowa: śnieg *dziennikarze ściągają gacie przez głowę*

Ricitello: Czyż to nie było OSOM? Blah blah blah a teraz C&C Generals! <dziennikarze mają wyje.bane> .... BioWare tworzy tą grę! <szał na sali> Dragon Age 3 też!!!111 <karetka wjeżdża na salę>

Blablabla facebook twitter

Koniec konferencji

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

I już nie wiem czy te Wii U to tylko nowy kontroler do Konsoli WII czy nowa konsola?

Opublikowano

nic zaskakującego potwierdzily się wcześniejsze plotki

Opublikowano

lol, ten interfejs wiiu w stylu zeszytu 5latka i pixelowe ludziki...desgin padów fajny ale czemu menusy robią pod Maciusia z Klanu.

2q2ju5e.jpg

jak kopiować to od najlepszych :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Zakup obowiazkowy ale juz wiem, ze bedzie irytowac mnie polozenie prawej galki i przyciskow ABXY.

Opublikowano

Ten pad do WiiU to "niepełnosprawna" kopia gamepadu do Xboxa360

Opublikowano

Co do konfy Ea jeśli nie zapowiedzą Mirror's Edge 2 i nie pokaża czegoś konkretnego z Overstrike to mam ich w d... , po ostatnich przeciekach moje oczekiwania co do Dead Space 3 spadły i to całkiem sporo heh. Po obrazkach które wrzucił Kre3k mam nadzieje że Ubi zaskoczy nas zupełnie nowym Ip :whistling:

Opublikowano

Wystarczyłoby nieco odświeżyć pada z GC i nie musieliby perfidnie kopiować od innych, mieliby przy okazji najlepszego pada na rynku.

Opublikowano

Sony teoretycznie ma jeszcze jednego exa, którego już jakiś czas temu zapowiedzieli, a mianowicie Syphon Filter, miał być w zeszłym roku na E3, a zostaliśmy z jednym teaserem ...

http://youtu.be/nF--70jqwp0

Morsem: LOGAN RETURNS. TASER RETURNS. REST CLASSIFIED. MOVE AND SHARPSHOOTER SUPPORT.

Grę mieli razem z GoW4 ogłosić, GoW4 mamy więc i czas już na Logana (link)

Może w tym razem będą mieli coś więcej bo o skasowaniu projektu chyba nie było nic słychać.

Trochę dużo się robi tych gier na 2013, a to nie zwiastuje dobrze przyszłorocznej premierze next-genów.

Edytowane przez _mike

Opublikowano

@mike - ten teaser SF4 to fejk jak stąd do Tokio. I jaki on oficjalny, skoro nigdy się nie pojawił na stronach Playstation? Taka sama chvjnia jak ten teaser God of War IV, o którym niektórzy myśleli, że jest prawdziwy.

PS. Konferencja Sony będzie trwała tylko godzinę jak wynika z rozpiski na Gametrailers. Mam nadzieję, że będzie to godzina konkretnych materiałów bez zbędnego pieprzenia.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Trochę mało jak na Sony, ale niech przez tą godzinkę:

-zapowiedź nowej gry QD

-gameplay GoW: A

-gameplay TLoU

Więcej mi chyba nie trzeba z realnych rzeczy (+ ta niespodzianka z PSS+). W(pipi)ię się jak któregoś z tych podpunktów nie będzie ;/

M$ trailer GTAV i gitara.

Tylko gdzie (pipi)a pokaz Black Ops 2 :o

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

A kto pisał, że Black Ops 2 nie jest oczekiwany na konfie MS? Bodajże Szczurek? Nie wiem tylko dlaczego.

Może nie będzie czasu na głupoty, pewnikiem jest 10 minutowe demo z kampanii z

Halo-4-008.jpg

Sama Forza Horizon też myślę chwilę zajmie.

Opublikowano

U Nintento będzie BO2 :P

Gamespot mówi, że konferencja Sony 90 minut. A poza tym to stream na Blogu PS ma się zacząć o 2:30 i tam już mają jakieś demka pokazywać.

E: No ja pisałem, że w trailerze konferencji MS (jak to głupio brzmi) nie było nic o grze od Activision. A raczej powinni się tym pochwalić gdyby miał BO2 być u nich.

Opublikowano

oj sorry do usunięcia nie ten dział ;/

Edytowane przez dApo

Opublikowano

U Nintento będzie BO2 :P

Gamespot mówi, że konferencja Sony 90 minut. A poza tym to stream na Blogu PS ma się zacząć o 2:30 i tam już mają jakieś demka pokazywać.

E: No ja pisałem, że w trailerze konferencji MS (jak to głupio brzmi) nie było nic o grze od Activision. A raczej powinni się tym pochwalić gdyby miał BO2 być u nich.

U Nintendo pokaz BO2?

Czemu nie, w końcu N lubi się z CoD-ami. Zresztą mam to gdzieś gdzie, chcę jedną misyjkę z BO2 byle gdzie <tupie nogami>

PS. EA zapowie ME2 jak myslicie?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Chętnie ujrzałbym LBP 3.

Raczej nie ma szans. Media Molecule skończyło z LittleBigPlanet, a Tarsier/Double 11 robią LBP Vita.

EDIT: Jej Big Daddy będzie w PSAS :P

C3sK6.png

Opublikowano

Może nie będzie czasu na głupoty, pewnikiem jest 10 minutowe demo z kampanii z

Halo-4-008.jpg

Sama Forza Horizon też myślę chwilę zajmie.

Juz oni znajda czas na glupoty :P

Na poprzednich targach Forzy 4 poswiecili 2 minutki z hakiem:D

Opublikowano

Na samej konferencji tak, ale na targach mieli (pipi) stoisko i impreze z Top Gearem. Nie bylo zle :P