Opublikowano 3 czerwca 201212 l O której godzinie ma być pokaz Unreal Engine 4? Ten na GT ma być w ten czwartek (o północy naszego czasu z tego co pamiętam). Jak jest jakiś inny to nie mam pojęcia. EDIT: dokładnie to 1 AM ET/PT Edytowane 3 czerwca 201212 l przez pawelgr5
Opublikowano 3 czerwca 201212 l To jak tam, jutro dyskutujemy na czacie PE klik czy będzie otwarty jakiś specjalny temat? lepiej na czacie bo odswiezac temat co sekunde to troche mija sie z celem , o ktorej nintendo ma pokazac wii u ?
Opublikowano 3 czerwca 201212 l To jak tam, jutro dyskutujemy na czacie PE klik czy będzie otwarty jakiś specjalny temat? wbijamy na tego czata, bo forumek zajedziemy
Opublikowano 3 czerwca 201212 l To jak tam, jutro dyskutujemy na czacie PE klik czy będzie otwarty jakiś specjalny temat? lepiej na czacie bo odswiezac temat co sekunde to troche mija sie z celem , o ktorej nintendo ma pokazac wii u ? o 24 ale *We will be broadcasting pre-recorded content. / *The broadcast may be cancelled without prior notice.
Opublikowano 3 czerwca 201212 l IMO można zamknąć na czas konferencji CW 4.0 i ten temat, a pisać w tym czacie. Jutro też konfa EA o 22, ja już to widzę Ricitello: Blah blah blah, korporacyjne pjerdolenie, blah blah. NFS: Most Wanted: AUTOLOG AUTOLOG AUTOLOG/FACEBOOK/#TWITTER bla bla bla Demo MOH: Warfighter: fiuuuu bzidziu tango down, understoood, *BOOM BOOM JE.BS* I'm hit!!!111 tratatatatattatattata. BF3 Premium: blablabla BF3 najlepszym FPSem 2011 blablabla, tu macie mappack i dogtagi za 200zł, sorry że spóźniliśmy się z tym gó.wnem cały kwartał. A TERAZ PETER MOORE: Witam wszystkich! Jestem tak podekscytowany ujawnieniem....tak właśnie...*szum sali i wiercenie się* Madden '13!! Oraz FIFA '13. *publika mdleje* Ricitello: Kochamy hardkorowych graczy. Dlatego nasze studia robią kolejne szczelanki. A teraz Visceral ma dla was coś specjalnego Siema wszystkim, a teraz kompletnie nieoczekiwany trailer Dead Space 3, w głównej roli wybuchy, rola drugoplanowa: śnieg *dziennikarze ściągają gacie przez głowę* Ricitello: Czyż to nie było OSOM? Blah blah blah a teraz C&C Generals! <dziennikarze mają wyje.bane> .... BioWare tworzy tą grę! <szał na sali> Dragon Age 3 też!!!111 <karetka wjeżdża na salę> Blablabla facebook twitter Koniec konferencji Edytowane 3 czerwca 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 3 czerwca 201212 l WiiU is happening http://www.nintendo....2/en/index.html E:Ninny w końcu stworzyła normalnego pada (podobny do tego od Xa) E2: wara wara i Wii fejsbuk ...i już widzę te rysowane penisy na 40/50" TV Edytowane 3 czerwca 201212 l przez _mike
Opublikowano 3 czerwca 201212 l I już nie wiem czy te Wii U to tylko nowy kontroler do Konsoli WII czy nowa konsola?
Opublikowano 3 czerwca 201212 l lol, ten interfejs wiiu w stylu zeszytu 5latka i pixelowe ludziki...desgin padów fajny ale czemu menusy robią pod Maciusia z Klanu. jak kopiować to od najlepszych Edytowane 3 czerwca 201212 l przez Daddy
Opublikowano 3 czerwca 201212 l Zakup obowiazkowy ale juz wiem, ze bedzie irytowac mnie polozenie prawej galki i przyciskow ABXY.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Co do konfy Ea jeśli nie zapowiedzą Mirror's Edge 2 i nie pokaża czegoś konkretnego z Overstrike to mam ich w d... , po ostatnich przeciekach moje oczekiwania co do Dead Space 3 spadły i to całkiem sporo heh. Po obrazkach które wrzucił Kre3k mam nadzieje że Ubi zaskoczy nas zupełnie nowym Ip
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Wystarczyłoby nieco odświeżyć pada z GC i nie musieliby perfidnie kopiować od innych, mieliby przy okazji najlepszego pada na rynku.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Sony teoretycznie ma jeszcze jednego exa, którego już jakiś czas temu zapowiedzieli, a mianowicie Syphon Filter, miał być w zeszłym roku na E3, a zostaliśmy z jednym teaserem ... http://youtu.be/nF--70jqwp0 Morsem: LOGAN RETURNS. TASER RETURNS. REST CLASSIFIED. MOVE AND SHARPSHOOTER SUPPORT. Grę mieli razem z GoW4 ogłosić, GoW4 mamy więc i czas już na Logana (link) Może w tym razem będą mieli coś więcej bo o skasowaniu projektu chyba nie było nic słychać. Trochę dużo się robi tych gier na 2013, a to nie zwiastuje dobrze przyszłorocznej premierze next-genów. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez _mike
Opublikowano 4 czerwca 201212 l @mike - ten teaser SF4 to fejk jak stąd do Tokio. I jaki on oficjalny, skoro nigdy się nie pojawił na stronach Playstation? Taka sama chvjnia jak ten teaser God of War IV, o którym niektórzy myśleli, że jest prawdziwy. PS. Konferencja Sony będzie trwała tylko godzinę jak wynika z rozpiski na Gametrailers. Mam nadzieję, że będzie to godzina konkretnych materiałów bez zbędnego pieprzenia. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Trochę mało jak na Sony, ale niech przez tą godzinkę: -zapowiedź nowej gry QD -gameplay GoW: A -gameplay TLoU Więcej mi chyba nie trzeba z realnych rzeczy (+ ta niespodzianka z PSS+). W(pipi)ię się jak któregoś z tych podpunktów nie będzie ;/ M$ trailer GTAV i gitara. Tylko gdzie (pipi)a pokaz Black Ops 2 :o Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 4 czerwca 201212 l A kto pisał, że Black Ops 2 nie jest oczekiwany na konfie MS? Bodajże Szczurek? Nie wiem tylko dlaczego. Może nie będzie czasu na głupoty, pewnikiem jest 10 minutowe demo z kampanii z Sama Forza Horizon też myślę chwilę zajmie.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l U Nintento będzie BO2 Gamespot mówi, że konferencja Sony 90 minut. A poza tym to stream na Blogu PS ma się zacząć o 2:30 i tam już mają jakieś demka pokazywać. E: No ja pisałem, że w trailerze konferencji MS (jak to głupio brzmi) nie było nic o grze od Activision. A raczej powinni się tym pochwalić gdyby miał BO2 być u nich. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 czerwca 201212 l oj sorry do usunięcia nie ten dział ;/ Edytowane 4 czerwca 201212 l przez dApo
Opublikowano 4 czerwca 201212 l U Nintento będzie BO2 Gamespot mówi, że konferencja Sony 90 minut. A poza tym to stream na Blogu PS ma się zacząć o 2:30 i tam już mają jakieś demka pokazywać. E: No ja pisałem, że w trailerze konferencji MS (jak to głupio brzmi) nie było nic o grze od Activision. A raczej powinni się tym pochwalić gdyby miał BO2 być u nich. U Nintendo pokaz BO2? Czemu nie, w końcu N lubi się z CoD-ami. Zresztą mam to gdzieś gdzie, chcę jedną misyjkę z BO2 byle gdzie <tupie nogami> PS. EA zapowie ME2 jak myslicie? Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Chętnie ujrzałbym LBP 3. Raczej nie ma szans. Media Molecule skończyło z LittleBigPlanet, a Tarsier/Double 11 robią LBP Vita. EDIT: Jej Big Daddy będzie w PSAS Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Może nie będzie czasu na głupoty, pewnikiem jest 10 minutowe demo z kampanii z Sama Forza Horizon też myślę chwilę zajmie. Juz oni znajda czas na glupoty Na poprzednich targach Forzy 4 poswiecili 2 minutki z hakiem:D
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Na samej konferencji tak, ale na targach mieli (pipi) stoisko i impreze z Top Gearem. Nie bylo zle