Opublikowano 7 grudnia 201212 l To już dzisiaj o 03.00 Muszę zrobić zapas naczosów i Mountain Jew Śmiesznie będzie czekać na pojedyncze trailery między blokami reklamowymi Gdzie to można oglądać na PC? Podobno na X360 będzie stream, ale wolę przy lapku siedzieć. Edytowane 7 grudnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 7 grudnia 201212 l bede mogl oglądać vga na żywo na tablecie? ;< albo na przeglądarce ps3...?
Opublikowano 7 grudnia 201212 l Niezłym kopem by było ogłoszenie przez ND, że pracują nad jeszcze jednym tytułem na PS3 obok TLoU. Oj byłby zonk.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Już nagrody przyznają, choć jeszcze się nie zaczęło na dobre. Halo 4 dostało za grafikę i najlepszą grę na Xboxa. Za OST dostał gość od Journey. Tyle przynajmniej widziałem.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Jakie jest wasze zdanie o VGA. Faktem jest, że impreza robiona z rozmachem, inna kwestia to już same wyniki. Jakie jest wasze zdanie?
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Nie wiem czy ten temat przetrwa, ale tegoroczne VGA byla IMO calkiem ok, szczegolnie majac w pamieci poprzednia "impreze".
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Half life 2 grą dekady, LAST OF FUCKING US, DARK SOULS 222222, coś dziwnego od Kojimy i kilka niezrecznychh momentow - bylo warto ;d
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Czyli nie było nic pokazane z Ascension ? Nie wiem kiedy to Sony chce promować nowego Goda.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Czyli nie było nic pokazane z Ascension ? Nie wiem kiedy to Sony chce promować nowego Goda. Nowe materiały z singla mają być w styczniu. Najwyższy czas, bo pokazywaniem multi tej gry nie sprzedadzą. Edytowane 8 grudnia 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Oby kierwa mać ;/;/;/ Jak dla mnie wystarczy tylko i wyłącznie porządny singlowy trailer na miarę Trójki. I tyle. Aha no i przydałoby się info, ile mniej więcej będzie trwać singiel.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Best RPG - Mass Effect 3 (Electronic Arts/BioWare) Best Individual Sports Game - SSX (Electronic Arts/EA Canada) Best Driving Game - Need For Speed Most Wanted (Electronic Arts/Criterion Games) xD sypneło EA hajsem nie ma co
Opublikowano 8 grudnia 201212 l A co w sportach było lepszego i RPGach? Xenoblade się nie liczy, bo było wydane w zeszłym roku w europie; P4 Golden remake; Amalur średni; Wiedźmin pozgarniał nagrody rok temu. Edytowane 8 grudnia 201212 l przez Hela
Opublikowano 8 grudnia 201212 l W sportach UFC 3, do nagrody w rpg było nominowane Diablo III, Torchlight II, Xenoblade własnie i imo każda gra z tych byłaby lepsza niż ME3.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Ogólnie warto się było przemęczyć i oglądać na żywo, pomimo tego, że same nagrody są najgorsze w historii VGA.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l To już lepszy SSX, którego dawno na konsolach nie było, niż dwudziesta gra mma. Przynajmniej WD wygrało GOTY i docenili Dishonored, a nie tylko CoD i Halo. Edytowane 8 grudnia 201212 l przez Hela
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Zapewne standardowo czyli z przedziału 10-13h, no chyba że poszaleją i Ascension będzie najdłuższym Godem (ja tam bym się nie pogniewał).
Opublikowano 8 grudnia 201212 l To już lepszy SSX, którego dawno na konsolach nie było, niż dwudziesta gra mma. Przynajmniej WD wygrało GOTY i docenili Dishonored, a nie tylko CoD i Halo. Z gier nominowanych faktycznie SSX miał najwyższą średnią, ale ogólnie w porównaniu do poprzednich gier z serii to słabo imo. A UFC 3 najlepsze od lat. Zresztą nie chce tutaj się kłócić czy coś, ale słabo to wygladą dla mnie. Średnie gierki od EA, ale i tak nagrody dostają (summa summarum kogo te nagrody obchodzą - chyba tylko Mendrka gdy gry na PS3 je dostają, a jak Xboxowe to przypadkiem, albo z braku laku). Edytowane 8 grudnia 201212 l przez _Be_
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Dziwne, że MP3 zupełnie nic nie dostał. Przecież taki Mccaffrey jako Max był bezkonkurencyjny, tak samo najlepszy utwór Health - Tears.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Wybrać na grę roku produkcję, którą się głównie ogląda Dobre, nie powiem.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l A ja się cieszę z wygranej TWD i studia które ją stworzyło. Należało się. Fajnie że doceniono Journey i Borderlands 2. Co do RPG to uważam że były lepsze tytuły w tym roku. Gra dekady może być (Half-Life 2) choć lista nominowanych była dziwna, brakowało wielu klasyków. Ale okej. Valve robiło kiedyś genialne gry. Nie oglądałem tego show bo nie spodziewałem żadnych rewelacji i widzę że byłem w błędzie. Trailer TLOU i zapowiedzi nowego MGSa i Dark Souls to nie przelewki. Z najbardziej oczekiwaną grą mógłbym się zgodzić, chociaż TLOU też strasznie rozpala umysł. Pozytywnie oceniam tegoroczne VGA. Wklejam listę laureatów: Laureaci Spike Video Game Awards Gra Roku: The Walking Dead Studio roku: Telltale Games Najlepsza gra na Xboksa 360: Halo 4 Najlepsza gra na PlayStation 3: Journey Najlepsza gra na na Wii / Wii U: New Super Mario Bros. U Najlepsza gra na PC: XCOM: Enemy Unknown Najlepsza gra na konsolę przenośną / urządzenia mobilne: Sound Shapes Najlepsza strzelanka: Borderlands 2 Najlepsza przygodowa gra akcji: Dishonored Najlepsze RPG: Mass Effect 3 Najlepszy tryb multiplayer: Borderlands 2 Najlepsza gra o sportach indywidualnych: SSX Najlepsza gra o sportach drużynowych: NBA 2K13 Najlepsza gra wyścigowa: Need For Speed Most Wanted Najlepsza bijatyka: Persona 4 Arena Najlepsza gra będąca adaptacją marki z innych mediów: The Walking Dead Najlepsza gra niezależna: Journey Najlepsza grafika: Halo 4 Najlepsza piosenka w grze: Cities autorstwa Becka w grze Sound Shapes Najlepsza ścieżka dzwiękowa: Journey Najlepsza rola męska: Dameon Clarke jako Handsome Jack w Borderlands 2 Najlepsza rola żeńska: Melissa Hutchison jako Clementine w The Walking Dead Najlepsza gra dostępna w dystrybucji elektronicznej: The Walking Dead Najlepsza gra społecznościowe: You Don’t Know Jack Najlepsze DLC: The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard Najbardziej wyczekiwana gra przyszłego roku: Grand Theft Auto V
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Czyżby H4 nie było takie super, skoro to Borderlands 2 wygrał w kategoriach najlepszy shooter i tryb multi ?
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Wow, żadnej nagrody dla Maxa to trochę beka. Nie mówię o grze roku bo na to nie zasłużył Max (z całym szacunkiem) ale najlepsza piosenka, ścieżka dźwiękowa czy w końcu najlepsza postać męska. Nic.... kij im w dupska.