Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To już dzisiaj o 03.00 :) Muszę zrobić zapas naczosów i Mountain Jew ;) Śmiesznie będzie czekać na pojedyncze trailery między blokami reklamowymi :P

Gdzie to można oglądać na PC? Podobno na X360 będzie stream, ale wolę przy lapku siedzieć.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Niezłym kopem by było ogłoszenie przez ND, że pracują nad jeszcze jednym tytułem na PS3 obok TLoU. Oj byłby zonk.

Opublikowano

Już nagrody przyznają, choć jeszcze się nie zaczęło na dobre. Halo 4 dostało za grafikę i najlepszą grę na Xboxa. Za OST dostał gość od Journey. Tyle przynajmniej widziałem.

Opublikowano

Jakie jest wasze zdanie o VGA.

Faktem jest, że impreza robiona z rozmachem, inna kwestia to już same wyniki.

Jakie jest wasze zdanie?

Opublikowano

Nie wiem czy ten temat przetrwa, ale tegoroczne VGA byla IMO calkiem ok, szczegolnie majac w pamieci poprzednia "impreze".

Opublikowano

Half life 2 grą dekady, LAST OF FUCKING US, DARK SOULS 222222, coś dziwnego od Kojimy i kilka niezrecznychh momentow - bylo warto ;d

Opublikowano

spałem bo pamietam co działo się rok temu

Opublikowano

Czyli nie było nic pokazane z Ascension ? Nie wiem kiedy to Sony chce promować nowego Goda.

Opublikowano

Czyli nie było nic pokazane z Ascension ? Nie wiem kiedy to Sony chce promować nowego Goda.

Nowe materiały z singla mają być w styczniu. Najwyższy czas, bo pokazywaniem multi tej gry nie sprzedadzą.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Oby kierwa mać ;/;/;/

Jak dla mnie wystarczy tylko i wyłącznie porządny singlowy trailer na miarę Trójki. I tyle. Aha no i przydałoby się info, ile mniej więcej będzie trwać singiel.

Opublikowano

• Best RPG - Mass Effect 3 (Electronic Arts/BioWare)
  • Best Individual Sports Game - SSX (Electronic Arts/EA Canada)
  • Best Driving Game - Need For Speed Most Wanted (Electronic Arts/Criterion Games)

xD sypneło EA hajsem nie ma co

Opublikowano

A co w sportach było lepszego i RPGach?

Xenoblade się nie liczy, bo było wydane w zeszłym roku w europie; P4 Golden remake; Amalur średni; Wiedźmin pozgarniał nagrody rok temu.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

W sportach UFC 3, do nagrody w rpg było nominowane Diablo III, Torchlight II, Xenoblade własnie i imo każda gra z tych byłaby lepsza niż ME3.

Opublikowano

Ogólnie warto się było przemęczyć i oglądać na żywo, pomimo tego, że same nagrody są najgorsze w historii VGA.

Opublikowano

To już lepszy SSX, którego dawno na konsolach nie było, niż dwudziesta gra mma.

Przynajmniej WD wygrało GOTY i docenili Dishonored, a nie tylko CoD i Halo.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Zapewne standardowo czyli z przedziału 10-13h, no chyba że poszaleją i Ascension będzie najdłuższym Godem (ja tam bym się nie pogniewał).

Opublikowano

To już lepszy SSX, którego dawno na konsolach nie było, niż dwudziesta gra mma.

Przynajmniej WD wygrało GOTY i docenili Dishonored, a nie tylko CoD i Halo.

Z gier nominowanych faktycznie SSX miał najwyższą średnią, ale ogólnie w porównaniu do poprzednich gier z serii to słabo imo.

A UFC 3 najlepsze od lat.

Zresztą nie chce tutaj się kłócić czy coś, ale słabo to wygladą dla mnie. Średnie gierki od EA, ale i tak nagrody dostają (summa summarum kogo te nagrody obchodzą - chyba tylko Mendrka gdy gry na PS3 je dostają, a jak Xboxowe to przypadkiem, albo z braku laku).

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dziwne, że MP3 zupełnie nic nie dostał. Przecież taki Mccaffrey jako Max był bezkonkurencyjny, tak samo najlepszy utwór Health - Tears.

Opublikowano

Wybrać na grę roku produkcję, którą się głównie ogląda :P Dobre, nie powiem.

Opublikowano

A ja się cieszę z wygranej TWD i studia które ją stworzyło. Należało się. Fajnie że doceniono Journey i Borderlands 2. Co do RPG to uważam że były lepsze tytuły w tym roku. Gra dekady może być (Half-Life 2) choć lista nominowanych była dziwna, brakowało wielu klasyków. Ale okej. Valve robiło kiedyś genialne gry. Nie oglądałem tego show bo nie spodziewałem żadnych rewelacji i widzę że byłem w błędzie. Trailer TLOU i zapowiedzi nowego MGSa i Dark Souls to nie przelewki. Z najbardziej oczekiwaną grą mógłbym się zgodzić, chociaż TLOU też strasznie rozpala umysł. Pozytywnie oceniam tegoroczne VGA. Wklejam listę laureatów:

Laureaci Spike Video Game Awards

1. Gra Roku: The Walking Dead
  2. Studio roku: Telltale Games
  3. Najlepsza gra na Xboksa 360: Halo 4
  4. Najlepsza gra na PlayStation 3: Journey
  5. Najlepsza gra na na Wii / Wii U: New Super Mario Bros. U
  6. Najlepsza gra na PC: XCOM: Enemy Unknown
  7. Najlepsza gra na konsolę przenośną / urządzenia mobilne: Sound Shapes
  8. Najlepsza strzelanka: Borderlands 2
  9. Najlepsza przygodowa gra akcji: Dishonored
  10. Najlepsze RPG: Mass Effect 3
  11. Najlepszy tryb multiplayer: Borderlands 2
  12. Najlepsza gra o sportach indywidualnych: SSX
  13. Najlepsza gra o sportach drużynowych: NBA 2K13
  14. Najlepsza gra wyścigowa: Need For Speed Most Wanted
  15. Najlepsza bijatyka: Persona 4 Arena
  16. Najlepsza gra będąca adaptacją marki z innych mediów: The Walking Dead
  17. Najlepsza gra niezależna: Journey
  18. Najlepsza grafika: Halo 4
  19. Najlepsza piosenka w grze: Cities autorstwa Becka w grze Sound Shapes
  20. Najlepsza ścieżka dzwiękowa: Journey
  21. Najlepsza rola męska: Dameon Clarke jako Handsome Jack w Borderlands 2
  22. Najlepsza rola żeńska: Melissa Hutchison jako Clementine w The Walking Dead
  23. Najlepsza gra dostępna w dystrybucji elektronicznej: The Walking Dead
  24. Najlepsza gra społecznościowe: You Don’t Know Jack
  25. Najlepsze DLC: The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard
  26. Najbardziej wyczekiwana gra przyszłego roku: Grand Theft Auto V

Opublikowano

Czyżby H4 nie było takie super, skoro to Borderlands 2 wygrał w kategoriach najlepszy shooter i tryb multi ?

Opublikowano

Wow, żadnej nagrody dla Maxa to trochę beka. Nie mówię o grze roku bo na to nie zasłużył Max (z całym szacunkiem) ale najlepsza piosenka, ścieżka dźwiękowa czy w końcu najlepsza postać męska. Nic.... kij im w dupska.