Opublikowano 4 czerwca 201212 l Hmmm, CoDa na konfie MS nie będzie być może. Doczytałem właśnie, że Halo 4 ma otworzyć całą konfę.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Napisałbym, że może u Sony będzie CoD ale przecież nie pokażą gorszej wersji publicznie heh. Dobrze by było żeby H4 było na początku będzie można łatwiej skipnąć. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 4 czerwca 201212 l będzie CoD ... nie ma bata Będzie na nowym silniku na nowym Xboxie xD
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Przepraszam... Btw właśnie przeczytałem, że nie będzie Bioszoka na E3. Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Napisałbym, że może u Sony będzie CoD ale przecież nie pokażą gorszej wersji publicznie heh. Ta gra jest 'gorszą wersją' już od kilku lat, nieważne na czy, ją zademonstrują
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Stona czeka na konferencje PCta <suchar off> Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Napisałbym, że może u Sony będzie CoD ale przecież nie pokażą gorszej wersji publicznie heh. Ta gra jest 'gorszą wersją' już od kilku lat, nieważne na czy, ją zademonstrują A mimo to ludzie w nią grają ( i calakuję hehehe). Nie Stonek, nie dam się dzisiaj w żadne game wars wciągnąć. Zostawiam siły na konferencje Nintendo, Kinecta i pokaz Halo 4 Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Zostawiam siły na konferencje Nintendo tej, Ty sie od Nintendo odwal, okej? okej? okej.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l BO2 jest tak chvjowy, że Microsoft ani Sony nie chcą go na swojej konferencji. Ja jestem ciekawy co Sony szykuje z tym PS+. Podobno warto go kupić teraz. PS. A ja nie dostałem urlopu na wtorek i nie obejrzę konferencji Sony na żywo. Chętnie ujrzałbym LBP 3. Media Molecule pracuje nad nowym IP.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ja jestem ciekawy co Sony szykuje z tym PS+. Podobno warto go kupić teraz. Wszystkie dema, które zaprezentują na E3 będą do pobrania dla abonentów PS+ chciałbym Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ja jestem ciekawy co Sony szykuje z tym PS+. Podobno warto go kupić teraz. Wszystkie dema, które zaprezentują na E3 będą do pobrania dla abonentów PS+ chciałbym Bylaby moc
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Autor PS. EA zapowie ME2 jak myslicie? Jakoś straciłem już nadzieję na zapowiedź tego tytułu . Jakby coś miało być na rzeczy, to mielibyśmy już jakiś wyciek (DS3 i MW2 ). W ogóle DICE zajmuje się teraz dodatkami do BF3, a reszta zespołu pewnie dłubie nad przyszłorocznym BF'em.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Na E3 premiera BF3 Premium. W sumie tylko na to czekam i mnie nie ma przez kolejne pół roku
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Jakiś germański sklep ma Diablo 3 na PS3 w ofercie: http://www.redcoon.de/B362894-Blizzard-PS3-Diablo-3_Rollenspiele-Adventure
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Na E3 premiera BF3 Premium. W sumie tylko na to czekam i mnie nie ma przez kolejne pół roku Jak ktos napisał wczoraj na forum, wydymac za darmo to mogą mnie na ulicy... lub w Bizariuszu. Tyle za(pipi)istych gier na E3, a pecetowiec czeka aby Ea okradło go niemal 200zł i to jeszcze na rzecz tak n00bowskiej gry!