Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Napisałbym, że może u Sony będzie CoD ale przecież nie pokażą gorszej wersji publicznie heh.

Dobrze by było żeby H4 było na początku będzie można łatwiej skipnąć.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Przepraszam...

Btw właśnie przeczytałem, że nie będzie Bioszoka na E3.

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Opublikowano

Czyli co DLC DO BO2 nie będą wcześniej na Xboxie?

Opublikowano

Napisałbym, że może u Sony będzie CoD ale przecież nie pokażą gorszej wersji publicznie heh.

Ta gra jest 'gorszą wersją' już od kilku lat, nieważne na czy, ją zademonstrują ;)

Opublikowano

Stona czeka na konferencje PCta :sorcerer:

<suchar off>

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Ta gra jest 'gorszą wersją' już od kilku lat, nieważne na czy, ją zademonstrują ;)

A mimo to ludzie w nią grają ( i calakuję hehehe).

Nie Stonek, nie dam się dzisiaj w żadne game wars wciągnąć. Zostawiam siły na konferencje Nintendo, Kinecta i pokaz Halo 4 :)

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

BO2 jest tak chvjowy, że Microsoft ani Sony nie chcą go na swojej konferencji.

Ja jestem ciekawy co Sony szykuje z tym PS+. Podobno warto go kupić teraz.

PS. A ja nie dostałem urlopu na wtorek i nie obejrzę konferencji Sony na żywo.

dziecko_placze.jpg

Chętnie ujrzałbym LBP 3.

Media Molecule pracuje nad nowym IP.

Opublikowano

Wszystkie dema, które zaprezentują na E3 będą do pobrania dla abonentów PS+

chciałbym :(

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Wszystkie dema, które zaprezentują na E3 będą do pobrania dla abonentów PS+

chciałbym :(

Bylaby moc :)

Opublikowano

Cross chat będzie.

Tak, jak dodadzą do XMB Skype'a :P

Opublikowano

kierwa nie tu

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano
  • Autor

PS. EA zapowie ME2 jak myslicie?

Jakoś straciłem już nadzieję na zapowiedź tego tytułu :( . Jakby coś miało być na rzeczy, to mielibyśmy już jakiś wyciek (DS3 i MW2 ;) ). W ogóle DICE zajmuje się teraz dodatkami do BF3, a reszta zespołu pewnie dłubie nad przyszłorocznym BF'em.

Opublikowano

Na E3 premiera BF3 Premium. W sumie tylko na to czekam i mnie nie ma przez kolejne pół roku :D

Opublikowano

Na E3 premiera BF3 Premium. W sumie tylko na to czekam i mnie nie ma przez kolejne pół roku :D

Jak ktos napisał wczoraj na forum, wydymac za darmo to mogą mnie na ulicy... lub w Bizariuszu. ;)

Tyle za(pipi)istych gier na E3, a pecetowiec czeka aby Ea okradło go niemal 200zł i to jeszcze na rzecz tak n00bowskiej gry!