Opublikowano 8 grudnia 201212 l Czyżby H4 nie było takie super, skoro to Borderlands 2 wygrał w kategoriach najlepszy shooter i tryb multi ? Chyba tak skoro Halo 4 jest najniżej ocenianą główną częścią serii.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Czyżby H4 nie było takie super, skoro to Borderlands 2 wygrał w kategoriach najlepszy shooter i tryb multi ? Chyba tak skoro Halo 4 jest najniżej ocenianą główną częścią serii. Drugi Mendrek... Wow, żadnej nagrody dla Maxa to trochę beka. Nie mówię o grze roku bo na to nie zasłużył Max (z całym szacunkiem) ale najlepsza piosenka, ścieżka dźwiękowa czy w końcu najlepsza postać męska. Nic.... kij im w dupska. Jak kupiłem Maxa i ograłem pierwszą godzinę, to pożałowałem, że nie kupiłem Lords of Shadow, na które się czaje od dawna Edytowane 8 grudnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Czyżby H4 nie było takie super, skoro to Borderlands 2 wygrał w kategoriach najlepszy shooter i tryb multi ? Chyba tak skoro Halo 4 jest najniżej ocenianą główną częścią serii. Drugi Mendrek... Fani halo w tym ja są przyzwyczajeni do wyznaczania nowych standardów przez ich ulubioną gre. Niestety Halo 4 to tylko kolejny bardzo dobry shooter jak borderlands 2, dishonored czy far cry 3 których jest już za dużo w tej generacji konsol. Niestety w przypadku Halo widać tendencje spadkową, gry z tej serii powoli przestają być "magiczne" że tak powiem. w sumie nie powinno mnie to dziwić gdyż Halo nie robi Bungie - jedyny developer microsoftu który przewyższał naughty dog.Mimo wszystko wierze i mam nadzieje że na nowym xboksie seria odzyska dawny blask. Edytowane 9 grudnia 201212 l przez Andrew21
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Czyżby H4 nie było takie super, skoro to Borderlands 2 wygrał w kategoriach najlepszy shooter i tryb multi ? Chyba tak skoro Halo 4 jest najniżej ocenianą główną częścią serii. Drugi Mendrek... Fani halo w tym ja są przyzwyczajeni do wyznaczania nowych standardów przez ich ulubioną gre. Niestety Halo 4 to tylko kolejny bardzo dobry shooter jak borderlands 2, dishonored czy far cry 3 których jest już za dużo w tej generacji konsol. Niestety w przypadku Halo widać tendencje spadkową, gry z tej serii powoli przestają być "magiczne" że tak powiem. w sumie nie powinno mnie to dziwić gdyż Halo nie robi Bungie - jedyny developer microsoftu który przewyższał naughty dog.Mimo wszystko wierze i mam nadzieje że na nowym xboksie seria odzyska dawny blask. Kolejny teoretyk gawędziarz. Gdzie to wyczytałeś?