easye 3 377 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Cos forum nie bangla, bo znowu nie widze ostatniego postu i nie moge go wyedytowac. Znacznie takze poprawili gre bez pilki. Podania przecina sie jeszcze latwiej, mozna kryc od zawodnika, gdyz pilka nie przeleci nam juz kolo nogi. Wslizgi tak samo mocno poprawione, w poprzednich edycjach rzadko ich uzywalem, w obecnej czesto mnie ratuja, podobnie jak lekkie wbieganie przed zawodnika i proba wybicia czubkiem buta futbolowki. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Pograłem pare godzin, dzisiaj poprawie ten wynik z game extenderem który wydłuża czas zrobionym przez Fifapolonia. Co tu duzo mowic. Gra jest niesamowita. Ultra płynna, poprawiona ostrosc - zmieniony filtr graficzny - kolory sa bardziej realistyczne, w dzien wyglada jeszcze lepiej a w nocy w koncu o niebo lepiej, wreszcie jak w tv - wczesniej bylo ciemno. Najwazniejsze - gameplay. Każdy aspekt gry jest poprawiony w subtelny sposób, natomiast jak zbierzemy je razem daje naprawde ogromną zmianę. Nareszcie strzały są soczyste, o animacjach nie wspomne, Walcot to Walcot, Diaby jest Diabym czuć ciężkość, różnice pomiędzy drużynami, co więcej nawet inaczej gra sie z milanem a inaczej z city. Wychodzenie na pozycje, AI jest rewolucyjne powiedzialbym wrecz co daje nam wspaniale ruchy na boisku i przeklada sie na akcje. Preorder przez Origin złożony czekam do 28 i zaczynam kariere Cytuj
pele15 3 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 moge ktoregos z forumowiczow prosic o przysluge? Jak sie pojawi demo na pss polskim mogl by mi ktos wyslac wiadomosc z potwierdzeniem. Bede wdzieczny. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Słuchajcie, wiecie coś może o ARENIE? Bo w demku widzę że wchodzi się na "pole treningowe" przez wybór w MENU, a nie jak kiedyś czyli "witała" nas ARENA od razu Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 (edytowane) Teraz chyba bedzie nasz witac skill games, arena bedzie do wyboru z menu. Zauwazyliscie tez jak ta gra szybko sie laduje i jak szybko chodzi w porownaniu ze swoimi poprzedniczkami ? PS: Dave mowi, ze jest momentum, bo mu sie obrona ciagle rozjezdzala po straconej bramce mi jak zwykle nie Edytowane 12 września 2012 przez easye Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Dlatego, ze nigdy nie gralem w fife i nie umiem strzelac? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 (edytowane) Chcesz potrenowac dzisiaj ? :* Edytowane 12 września 2012 przez easye Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Tak, ale dzisiaj powinnismy pograc w PES i porownac. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 a potem wybierzemy krola ;F Gralem w pesa 2 mecze tylko, ale na razie fifa > pes Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 A mi się obie gry nie podobają :-( W Fife nie gralem z kompem tylko z ludzmi a jako ze w demie nie ma online to zabieraja mi pilke jak dziecku (slyszalem ze komp oszukuje) a przelaczenie na obrone klasyczna powoduje, że nie mogę zabrać pilki W OÓGOLE (biegają sobie dookoła i tyle z tego). Co za padaka :-/ Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 NemoKOF To po prostu nie potrafisz grać i tyle:( A z obrona AI dla mnie przynajmniej gra się o niebo łatwiej niż w 12. (poziom legendarny, innego nie tykam nawet) a na grę z kolegą muszę niestety poczekać do wieczora 1 Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Ja w FIFE 12 grałem cały czas na Tactical defending, ale nie używam Contain(wrzuciłem pod R2). Pod X mam odbiór piłki, pod kwadratem pressing drugim graczem, a do odbioru używam głównie L2, czyli niskiego chodzenia na nogach. I bardzo dobrze to sie sprawdzało i wtedy i teraz w demie Cytuj
Gość Vesper Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Oj, nie będzie Camp Nou, how sad... :confused: http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-13-no-camp-nou/ Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Ważne że Santiago Bernabéu:) BTW mogli by je też dopracować bo jest niedokładne, szczególnie to że trybuny są za daleko (trochę jak na stadionie olimpijskim) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 (edytowane) o ku'rwa ale miazga to demo myslalem, że będzie fajnie, ale bez fajerwerków a tutaj jest kosa od samego początku tutaj moja bramka, która spowodowała opad szczęki troche (strzał jak w FUT w 12 ) http://www.ea.com/so...s/ugc/134816585 Edytowane 12 września 2012 przez _Be_ Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 No pograłem trochę i jest lepiej, inaczej się broni niż w 12, odbiór działa LEPIEJ (zawodnik nie zostaje tak w tyle jak nie grafi). Zmieniłem też kamerkę, wziąłem Juve i jestem mile zaskoczony chociaż nie wiem jak skutecznie bronic w polu karnym, czasem odbiór kończy się karniakiem a jak nic nie robię tylko próbuję wejść przed gością to mnie mijają jak tyczki. Co zmienia faktu że dla mnie dalej lepiej niż PES, za sztywny jest produkt Konami jak dla mnie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Pierwszy kontakt z demem, pierwszy mecz i zachwycilem takim smaczkiem tego silnika. Zobaczcie jak oni sie tam ruszaja. http://www.ea.com/pl/football/wideo/ugc/134921434 Cytuj
RychuDTC 2 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 A mnie wk***wia te odskakiwanie piłki, podczas większości gry jest ok ale jak przy super akcji chce sie specjalnie leciutko podać żeby strzelić czy tylko przyjąć i technicznym walnąć to piłka ciągle gdzieś ucieka, czasem podam z całej siły i ładnie zgasi czy tam przyjmie, a poda się delikatnie specjalnie i bez trzymania biegu a tu odskoczy jak po**na =D , drugie to że nadal widzę są karne nie wiadomo z czego i ten player impact na 10 meczy we 2 miałem bramki praktycznie z niczego bo to obrońca wpadł na bramkarza lub odwrotnie sie pozabijali o bale. Ale na szczęście tych dobrych stron jest w ciul i troche ten kompletny drybling to jest magia co daje takie przetrzymanie piłki, minięcie gracza itd. Dużo dużo lepsza od 12stki mimo że to demo. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 (edytowane) Pogralismy dzis z easye w obydwie galy i jak dla mnie drybling jest lepszy w pes, glownie przez blyskawiczny czas reakcji zawodnikow. Ja wiem, ze symulacja i w rzeczywistosci tez chwile zajmuje zebranie sie, ale to jest (pipi)a gra. To samo przy strzalach - w pes mozna blyskawicznie strzelic z krotkiej nogi petarde, a w fifie najwyzej wolny niewypal po ziemi. Ogolnie ciezko jest tez zrzucic postawnego obronce z plecow, co jest realistyczne, ale mi sie nie podoba ;f Edytowane 12 września 2012 przez Dave Czezky Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Pogralismy dzis z easye w obydwie galy i jak dla mnie drybling jest lepszy w pes, glownie przez blyskawiczny czas reakcji zawodnikow. Ja wiem, ze symulacja i w rzeczywistosci tez chwile zajmuje zebranie sie, ale to jest (pipi)a gra. To samo przy strzalach - w pes mozna blyskawicznie strzelic z krotkiej nogi petarde, a w fifie najwyzej wolny niewypal po ziemi. Ogolnie ciezko jest tez zrzucic postawnego obronce z plecow, co jest realistyczne, ale mi sie nie podoba ;f wymieniłeś największe wady PES'a jako zalety. Też fajnie Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Oj, nie będzie Camp Nou, how sad... :confused: http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-13-no-camp-nou/ Oni chyba sobie jaja robią. Żeby nie mieć licencji na stadion z jednej z najlepszych drużyny? wielki minus EA Cytuj
Bartg 5 475 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 No jeden z większych, od razu ocena leci w dół do 7 jak nie niżej. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Nie przesadzajcie z tym obniżaniem oceny bo zabrakło Campo de Nuevo, jakiś powód musiał być, pewnie Barca za dużo kasy chciała. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Demko wypas! ciekawe jak bedzie wygladala ostateczna wersja, mam nadzieje ze wszystko zostanie tak jak jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi