Opublikowano 21 września 201212 l W pchlim targu jest kupon rabatowy 20% na caly asortyment empiku od 20 do 30 wrzesnia. FIFA nawet jak bedzie kosztowala 229 zl z kuponem wyjdzie 183. Dawajcie znac jak FIFA pojawi sie w sklepach
Opublikowano 21 września 201212 l hmm? oficjalny profil ea to wrzucil. ogarnal ktos juz jakies sklepy? trza bedzie podzwonic (gazetka media expert)
Opublikowano 21 września 201212 l A na oficjalnej stronie 219 zl. Moze promocja tylko w dniu premiery. Edytowane 21 września 201212 l przez easye
Opublikowano 21 września 201212 l no na szczęście się wmiare ogarnięty sklep otworzył u mnie. 199 zł 2 dni przed premierą odbiór płyty. Więc przez neta nie muszę zamawiać.
Opublikowano 21 września 201212 l Na ulotce media expert jest taka mała reklama właśnie fify 13 i trzeba chyba zamówić
Opublikowano 21 września 201212 l A nie wiecie czy w wersji na PS Vita też będzie Ultimate Team? W zeszłej wersji Fifa Football w ogóle tego nie dali, jak i obrona była automatyczna jak w starych wersjach. Nigdzie nie mogę się o tym doczytać. Jeśli brak UT to wersji na Vitę nie kupię. Dajcie znać. Pozdro
Opublikowano 21 września 201212 l A nie wiecie czy w wersji na PS Vita też będzie Ultimate Team? W zeszłej wersji Fifa Football w ogóle tego nie dali, jak i obrona była automatyczna jak w starych wersjach. Nigdzie nie mogę się o tym doczytać. Jeśli brak UT to wersji na Vitę nie kupię. Dajcie znać. Pozdro Nie powiem na 100% ale wystarczy wejść na stronę FUT i nie ma znaczka Vity a reszty jest.
Opublikowano 22 września 201212 l Podobno dla tych ktorzy wykupili preordera na PSS Fifa ma byc do pobrania juz 24ego.
Opublikowano 22 września 201212 l ja właśnie widzę że ludzie już grają http://pl.twitch.tv/smarba koleś też rozdawał kody na wcześniejszy dostęp Edytowane 22 września 201212 l przez dApo
Opublikowano 22 września 201212 l Na neogafie czytałem, że rozgrywka w fullu jest trochę wolniejsza niż w demie. Good, good.
Opublikowano 22 września 201212 l hmm? oficjalny profil ea to wrzucil. ogarnal ktos juz jakies sklepy? trza bedzie podzwonic (gazetka media expert) Byłem w ME osobiście pytałem się o F13 i bedzie dostępna 28 w cenie 219zl na X360/PS3 ... o żadnej promocji nic nie wiedzieli . Na oficjalnej stronie też jest 219zl. To teraz albo jest to błąd w druku ,albo jakaś lokalna promocja lub celowe wprowadzanie w błąd ....co zresztą nie pierwszy raz bym im się zdarzyło
Opublikowano 22 września 201212 l Guys, chyba nikt z Was nie wspomniał jeszcze o tej promocji Ja już gierki przygotowałem i 27 z rana uderzam do empiku
Opublikowano 22 września 201212 l Oo, to z Empiku to dobra oferta. FIFA 12 bez online passa na A + niektóre z wymionionych dodatkowych gier = ~100zł + 49zł = 149zł za nową FIFE 13.
Opublikowano 22 września 201212 l no nie do konca, szukalem na allegro ostatnio gier i wychodzilo mi 2 dychy taniej niz w MM, wiec nawet nie chce mi sie bawic, co innego, jak sie te gry, badz chociaz 1 posiada.
Opublikowano 22 września 201212 l Przy obecnych cenach skupu ta Fifa to żadna okazja. Fifę 12 kupują za 60zł a większość gier z listy za 80, wychodzi na to że Fifa 13 będzie za 190zł a w podobnej cenie będzie do dostania wszędzie i to jeszcze przed premierą. Do tego wymagają stanu idealnego płytek a używka na allegro to zawsze ryzyko.
Opublikowano 22 września 201212 l A ja się chyba skuszę. MK leży w szufladzie nie ruszany od premiery a 12tka raczej nie będzie mi już potrzebna. Lepsze to niż 200 zł wystrzelić na start.
Opublikowano 22 września 201212 l no jezeli ktos posiada te gry, albo chociaz jedna to na bank sie oplaca.
Opublikowano 22 września 201212 l Ostro się tą ofertą zainteresowałem (mam fifke 12 i coś bym dokoptował , ok.80+50=130 , co daje dobrą cenę za trzynastkę) , ale to nie daje mi spokoju "empik zastrzega sobie prawo do wcześniejszego zakończenia promocji bez podania przyczyn" , przecież kiedy tam pójdę mogą mi się zaśmiać w twarz , bez podania przyczyn , ewentualnie mówiąc "kolego już dawno po promo , tylu już było przed tobą,,,,, (nawet gdy będzie 27.09 z samego rana ) . Może liczą na to , że Ci co przyjdą i zobaczą Fifę 13 na półce ,to i tak wybulą za nią 200 i czym prędzej polecą do domu ogrywać........ , bo nie ukrywajmy , fife 12 raczej ciężko będzie im sprzedać , na ten drugi tytuł też musi być jeleń aby kupić za cenę empikową
Opublikowano 23 września 201212 l Kupował już ktoś grę na pss ? Bo ja kupiłem tego pre-ordera i pokazały mi się trzy pliki więc je ściągnąłem i fifa była jako trial. Więc sądziłem że jest ok. Ale po ściągnięciu okazało się że pliki są uszkodzone. Czyli nie mogę tych plików ściągnąć przed datą premiery ?
Opublikowano 23 września 201212 l A ja byłem w MM w Krk i powiedzili mi, że może będą mieć już w środę (26) w (cytuję) "najniższej możliwej cenie"
Opublikowano 23 września 201212 l Kupował już ktoś grę na pss ? Bo ja kupiłem tego pre-ordera i pokazały mi się trzy pliki więc je ściągnąłem i fifa była jako trial. Więc sądziłem że jest ok. Ale po ściągnięciu okazało się że pliki są uszkodzone. Czyli nie mogę tych plików ściągnąć przed datą premiery ? Ja również kupiłem, pobrałem wszystkie trzy i przy próbach uruchomienia pojawia się komunikat o konieczności oczekiwania na premierę produktu, czyli najprawdopodobniej masz coś nie halo, pobierz lepiej dla spokoju jeszcze raz. Edytowane 23 września 201212 l przez Biały
Opublikowano 23 września 201212 l Jest szansa ze powiedzmy FIFA bedzie juz np w media markt we wtorek? Tak jak przez ostatnie 2 lata ze pare dni przed oficjalna premiera