Skocz do zawartości

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pchlim targu jest kupon rabatowy 20% na caly asortyment empiku od 20 do 30 wrzesnia. FIFA nawet jak bedzie kosztowala 229 zl z kuponem wyjdzie 183. Dawajcie znac jak FIFA pojawi sie w sklepach :)

Opublikowano

A nie wiecie czy w wersji na PS Vita też będzie Ultimate Team? W zeszłej wersji Fifa Football w ogóle tego nie dali, jak i obrona była automatyczna jak w starych wersjach. Nigdzie nie mogę się o tym doczytać. Jeśli brak UT to wersji na Vitę nie kupię. Dajcie znać. Pozdro

Opublikowano

A nie wiecie czy w wersji na PS Vita też będzie Ultimate Team? W zeszłej wersji Fifa Football w ogóle tego nie dali, jak i obrona była automatyczna jak w starych wersjach. Nigdzie nie mogę się o tym doczytać. Jeśli brak UT to wersji na Vitę nie kupię. Dajcie znać. Pozdro

Nie powiem na 100% ale wystarczy wejść na stronę FUT i nie ma znaczka Vity a reszty jest.

Opublikowano

Na neogafie czytałem, że rozgrywka w fullu jest trochę wolniejsza niż w demie.

Good, good.

Opublikowano

308072_10151042088416345_520362331_n.jpg

hmm? oficjalny profil ea to wrzucil. ogarnal ktos juz jakies sklepy? trza bedzie podzwonic (gazetka media expert)

Byłem w ME osobiście pytałem się o F13 i bedzie dostępna 28 w cenie 219zl na X360/PS3 ... o żadnej promocji nic nie wiedzieli . Na oficjalnej stronie też jest 219zl.

To teraz albo jest to błąd w druku ,albo jakaś lokalna promocja lub celowe wprowadzanie w błąd ....co zresztą nie pierwszy raz bym im się zdarzyło

Opublikowano

Oo, to z Empiku to dobra oferta. FIFA 12 bez online passa na A + niektóre z wymionionych dodatkowych gier = ~100zł + 49zł = 149zł za nową FIFE 13.

Opublikowano

Przy obecnych cenach skupu ta Fifa to żadna okazja. Fifę 12 kupują za 60zł a większość gier z listy za 80, wychodzi na to że Fifa 13 będzie za 190zł a w podobnej cenie będzie do dostania wszędzie i to jeszcze przed premierą. Do tego wymagają stanu idealnego płytek a używka na allegro to zawsze ryzyko.

Opublikowano

Ostro się tą ofertą zainteresowałem (mam fifke 12 i coś bym dokoptował , ok.80+50=130 , co daje dobrą cenę za trzynastkę) , ale to nie daje mi spokoju "empik zastrzega sobie prawo do wcześniejszego zakończenia promocji bez podania przyczyn" , przecież kiedy tam pójdę mogą mi się zaśmiać w twarz , bez podania przyczyn , ewentualnie mówiąc "kolego już dawno po promo , tylu już było przed tobą,,,,, (nawet gdy będzie 27.09 z samego rana ) . Może liczą na to , że Ci co przyjdą i zobaczą Fifę 13 na półce ,to i tak wybulą za nią 200 i czym prędzej polecą do domu ogrywać........ , bo nie ukrywajmy , fife 12 raczej ciężko będzie im sprzedać , na ten drugi tytuł też musi być jeleń aby kupić za cenę empikową

Opublikowano

Kupował już ktoś grę na pss ? Bo ja kupiłem tego pre-ordera i pokazały mi się trzy pliki więc je ściągnąłem i fifa była jako trial. Więc sądziłem że jest ok. Ale po ściągnięciu okazało się że pliki są uszkodzone.

Czyli nie mogę tych plików ściągnąć przed datą premiery ?

Opublikowano (edytowane)

Kupował już ktoś grę na pss ? Bo ja kupiłem tego pre-ordera i pokazały mi się trzy pliki więc je ściągnąłem i fifa była jako trial. Więc sądziłem że jest ok. Ale po ściągnięciu okazało się że pliki są uszkodzone.

Czyli nie mogę tych plików ściągnąć przed datą premiery ?

Ja również kupiłem, pobrałem wszystkie trzy i przy próbach uruchomienia pojawia się komunikat o konieczności oczekiwania na premierę produktu, czyli najprawdopodobniej masz coś nie halo, pobierz lepiej dla spokoju jeszcze raz.

Edytowane przez Biały