Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja liczę, że będzie jutro. Oni dostają gry od EA zawsze w poniedziałki i z reguły od razu je wykładali na półki.

• Odpowiedzi 859
  • Wyświetleń 126 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jeden jedyny... poza tym zerowa komunikacja, do niedawna kazda pila kopana brzydsza niz u konkurencji, 11 nawet nie byla skalowana do 1080p itp.

• hahahahahahahaa zagrałeś parę meczów w demku i już wiesz wszystko na temat gry, ktora bedzie tak zajebista, ze mozg rozjebany. brawo

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

wolałbym, żeby wydali edycje rozszerzoną o jakieś 100 reprezentacji na licencji za dodatkową kase, niż jakieś podu*cone karty do ut

Opublikowano

Widzę że już EA zmieniło reklamy w polskiej tv :) przez ostatnie dni słyszałem "gra już dostępna" i sam siebie pytałem WTF ale już puszczają inną :)

Opublikowano

u mnie rowniez powiedzieli ze juz w srode powinni miec w cenie 189 ;)

co z ta obiecana aktualizacja skladow w demie??

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

No przecież dali aktualizację o co chodzi ?

EDIT:

Jak to jest ze ludzi już grają w F13.... typ ze znajomych ma już 530GS odblokowanego więc pewnie gra od 2-3 dni .... pirat ?

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Można kupić Season Pass, który pozwala ściągnąć i grać od soboty. Tylko, że kosztuje gruby hajs.

Opublikowano

No przecież dali aktualizację o co chodzi ?

EDIT:

Jak to jest ze ludzi już grają w F13.... typ ze znajomych ma już 530GS odblokowanego więc pewnie gra od 2-3 dni .... pirat ?

no to nie wiem co jest...nadal nie mam Cazorli w Arsenalu
Opublikowano

Jak ktoś gra tylko off line i kupuje oryginał na xbox 360 to od razu deklaruje chęć odkupienia online pass'a. pzdr!

Opublikowano

w mm w koninie pan powiedzial ze najprawdopodobniej bedzie jutro ale ceny nie potrafil podac. Mowil ze ponizej 200zl.

Opublikowano

Wysłali już do niektórych sklepów,jakby ktoś uprzejmy widział gdzieś w Szczecinie niech pisze...

2e2i53b.jpg

Edytowane przez ACAB

Opublikowano

Dojedzie ale czy mają pozwolenie na sprzedaż we wcześniejszym terminie ? Osoby które zamówiły na PSS kasę będą miały pobraną dopiero w środę więc nici ze wcześniejszego grania :(.

Ważne że za namową kolegi w poprzednim poście ściągnąłem jeszcze raz pliki i wszystko jest ok, gra się zainstalowała i wyskakuję tylko info że jeszcze trzeba czekać bo gra jest nie dostępna.

Opublikowano

Informujcie w temacie gdy kupicie, gdzie i za ile. Dzięki.

Opublikowano

wiekszosc sklepow ma w (pipi)e pozwolenia na wczesniejsza sprzedaz.

Saturn Zlote Tarasy - W-Wa narazie wypakowali UE, podobno za 209, badz 219 zl - pracownik nie wiedzial jeszcze.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ultima dzisiaj wysyła.

Opublikowano

Ma ktoś jakiś cynk z Media w Czeladzi, czy jest szansa na wyłożenie dzisiaj?

Opublikowano

W Warszawie jest też w Saturnie w Złotych tarasach i MM Marki...

Opublikowano

Od soboty ogrywam Early Release i niestety cudów nie ma... Multi jest chyba jeszcze szybsze niż w 12, dzieciory nadal bezkarnie grają pressingiem. "Nowość" w postaci nowego przyjmowania piłki ludzie najwyraźniej opanowali już w demie i teraz w rozgrywce prawie tego nie widać. Ogólnie multi takie samo jak w 12, może z delikatnie mniejszym randomem.

Podoba mi się za to odświeżony FUT. Wszystko jest wreszcie jasne i przejrzyste, a otrzymanie na start bodajże pięciu złotych paczek (powrót do FUT, Season Ticket, itp.) sprawiło, że dużo łatwiej było mi znowu zacząć grać. Póki co dla mnie to zdecydowanie najlepszy aspekt gry, zabawa kartami, układanie składów i granie nimi na multi sprawia naprawdę dużo radochy.

Opublikowano

W saturnie w zlotych maja tez zwykle edycje na magazynie, ale trzeba miec dojscie by wystawili (akurat mialem farta, ze spotkalem Prestona - Lecha z ElectronicGames i załatwił)

Jutro beda normalnie na pulkach po 189zl. Dzisiaj tylko UT po 219.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dostał już ktoś egzemplarz z PPE kurierem??

Podawali że planowana wysyłka to 24.09

Opublikowano

Jak wrażenia? ja musze czekać do premiery... choc gra na dysku :(

Opublikowano

Nikt we Wrocku nie widział? Byłem w Saturnie w Pasażu Grunwaldzkim i nie mają.

Opublikowano

MM Rybnik - niby jutro.

Saturn Silesia - również jutro.

MM Łódź - gra dostępna.

Opublikowano

Jak wrażenia? ja musze czekać do premiery... choc gra na dysku :(

no to jest największy wałek świata. gra od 2 dni na konsoli ale nie można w nią zagrać bo nie. kierwa dobrze chociaż że płacę 1/2 ceny, to łagodzi mój ból