Skocz do zawartości

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie rozumiem co Wy widzicie w tym UT, nie lepiej na początek machnąć sobie karierę np. w Premiere League i grać online rankingowe mecze?

UT w tym sezonie jest naprawdę godne, przede wszystkim dodali masę nagród za samo granie meczów i wygrywanie turniejów, teraz są nawet darmowe gold paczki za zrobienie kilku pierdół ze swoim składem, do tego są dużo wyższe nagrody za turnieje / sezony, także nie trzeba być biznesmenem aukcyjnym :) żeby nahapać się coinsów w tym roku - ogromny plus dla EA, widac ze chcą z UT zrobić konia pociągowego całej gry

gram teraz brązami a miodu mam więcej niż w 12 właśnie przez tą fure nagród, jest motywacja to mogę grać nawet brązami :P

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś mający edycję ultimate użył kodu na te dodatkowe paczki? W pisałem, nic nie musiałem ściągać, tylko dostałem informacje, ze dziekuja za korzystanie z ich usług.

Jak wejdziesz w UT i później w Sklep i później w pierwszą ikonę z lewej, to możesz odebrać swoją pierwszą paczkę. I od teraz co tydzień przez 23 tyg będziesz otrzymywał jedną złotą paczkę.

Edytowane przez falcon87pl
  • Plusik 1
Opublikowano

Co sie dzieje z online? W sezonach po połączeniu z przeciwnikiem mam ciągle arene 2 raz z rzędu a mecz się nie załadował przez co musze wychodzić z gry.

Opublikowano (edytowane)

W 13 jesteśmy skazani na polskich komentatorów?

wybierz inglisz flagę pry odpalaniu gry i będziesz miał znacznie lepszy eng komentarz, można też gdzieś w opcjach usyawić pl menu i eng koment

Co sie dzieje z online? W sezonach po połączeniu z przeciwnikiem mam ciągle arene 2 raz z rzędu a mecz się nie załadował przez co musze wychodzić z gry.

też to miałem z 3x teraz, policzyło mi porażki ofc...jak teraz im serwery padają przy 50k ludzi to co będzie w piątek? :P

popykałem trochę online i gra się miodnie, tylko musze się przestawić się że główki i finesse już tak nie wchodzą (fajnie ze pozbyli się tanich schematów), trzeba naparzać z kółka

Edytowane przez black mamba
Opublikowano

Ja nie rozumiem co Wy widzicie w tym UT, nie lepiej na początek machnąć sobie karierę np. w Premiere League i grać online rankingowe mecze?

UT w tym sezonie jest naprawdę godne, przede wszystkim dodali masę nagród za samo granie meczów i wygrywanie turniejów, teraz są nawet darmowe gold paczki za zrobienie kilku pierdół ze swoim składem, do tego są dużo wyższe nagrody za turnieje / sezony, także nie trzeba być biznesmenem aukcyjnym :) żeby nahapać się coinsów w tym roku - ogromny plus dla EA, widac ze chcą z UT zrobić konia pociągowego całej gry

gram teraz brązami a miodu mam więcej niż w 12 właśnie przez tą fure nagród, jest motywacja to mogę grać nawet brązami :P

Widzę, że już cieszysz się grą...A czy całość UT trzeba rozgrywać po sieci? Mam słabego neta i mecze online to dla mnie masakra i niestety ze względu na warunki mieszkaniowe nie mogę nic z tym zrobić. Czy mogę grać i cieszyć się opcjami w UT grając single player? Zawsze ogrywałem to na zasadzie single player tournaments. A teraz jakieś ligi? Czy jesteś w stanie jakoś udzielić mi odpowiedzi, bo jeśli wszystkie mecze "sensowne" i ciekawsze rozgrywki są tylko online to dla mnie mija się to z celem. Pozdrawiam

Opublikowano

też to miałem z 3x teraz, policzyło mi porażki ofc...jak teraz im serwery padają przy 50k ludzi to co będzie w piątek? :P

TO na razie jest masakra. Ja musialem tylko restartowac gre, ale cztery razy rozlaczylo mnie podczas meczu za co dostalem same.... porazki... masakra normalnie, na razie chyba odpuszczam granie online :D

PS. Co do samej gry to jest swietna. JEsli demo bylo dobre, to pelna jest jeszcze lepsza.

Opublikowano

no moim zdaniem znacznie lepiej, zwlaszcza, ze oficjalnej premiery jeszcze nie mieli.

Opublikowano

Widzę, że już cieszysz się grą...A czy całość UT trzeba rozgrywać po sieci? Mam słabego neta i mecze online to dla mnie masakra i niestety ze względu na warunki mieszkaniowe nie mogę nic z tym zrobić. Czy mogę grać i cieszyć się opcjami w UT grając single player? Zawsze ogrywałem to na zasadzie single player tournaments. A teraz jakieś ligi? Czy jesteś w stanie jakoś udzielić mi odpowiedzi, bo jeśli wszystkie mecze "sensowne" i ciekawsze rozgrywki są tylko online to dla mnie mija się to z celem. Pozdrawiam

UT wymaga bycia połączonym, głównie chodzi o aukcje kart itd musisz być stale podpięty ale mecze możesz grać offline, jest kilka opcji bo turnieje (seria 4 meczów w fazie knockout) i sezony (5 dywizji, grasz 10meczy, awanse spadki itd im wyższa dywizja tym lepsze nagrody) możesz ogrywać offline oraz online

Opublikowano (edytowane)

Gra jest re-we-la-cyj-na. Przeskoczyłem od razu z Fify 09 i zalew opcji mnie zgniótł. Ile trybów, o jezu.

Aha, i jak gniotłem typa przez neta i było 3:0, to w 60 minucie się rozłączył, ale zaliczyło mi wygraną. Miło się zaskoczyłem :).

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Ogolnie jak wrazenia panowie? Ja narazie troszke mieszane ale ogolnie na +. Mecze wygladaja bardziej widowiskowo, realistycznie. Pilkarze z naszej druzyny sa bardziej inteligentni. Na stadionie wiecej sie dzieje, widac trenerow czy czasem pilkarzy rozgrzewajacych sie za bramka. Podoba mi sie tez ze np jak chcialem podac do napastnika i byl na lini spalonego to zaczal tak chocby drobic kroki na palcach. Bramki i akcje teraz wygladaja jeszcze bardziej efektywnie. Fajnie tez ze online np w sezonach, zapisuje taktyke i formacje zespolu, juz nie trzeba co mecz robic zmian na takie jakby sie chcialo :P

Co mi sie nie podoba? Poziom gwiazdkowy niektorych druzyn... Taka np Borussia ma 4.5* a ma lepsze staty niz np Inter, ktory ma 5*. Albo np CSKA ma tez 4.5* a porownajcie sobie np skillowo do Arsenalu ktory tez ma 4.5*. To tylko takie pojedyncze przyklady.

Druga sprawa, zagralem poki co 3 mecze w Sezonach i 3 porazki. Mecze troche zbyt chaotycznie wygladaja, z tym ze pilka sie odbija pop przyjeciu troszeczke wg mnie za bardzo przesadzili (jest na to jakis sposob?). Meczy mnie tez granie z ludzmi co widze bierze taki PSG i kazdym zawodnikiem stoi w miejscu i trickuje.... :|

Zaczalem sobie grac poki co mecze nierankingowe i bardzo fajnie mi sie gra. Jak sie w tym ogram to wroce do Sezonow.

Opublikowano

przestan trzymac turbo, nie zmieniaj kierunku podczas przyjmowania, podawaj lzej, badz przystopuj gale LB. W tym ta gra jest piekna - trzeba naprawde sie natrudzic, by ja opanowac w 100%.

Opublikowano

BLACK MAMBA Wielkie dzięki za info. Neta mam na stałe ale taka prędkość, że meczów nie uciąga - mieszkam na końcu świata...hehehe. Cieszy mnie, że doszły te sezony o których wspomniałeś i że można grać offline w nie także. Ewentualnie zostałbym przy turniejach. Jak dla mnie FUT dla FIFY stał się fenomenem typu multi dla CoD 4. Jak dla mnie najważniejszy i najwspanialszy aspekt tej gry. Pozdro i jeszcze raz dzięki.