bartiz 1 586 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ale ta gra ma bugi jezusie, paczowac EA szybko albo leci do żyda ta gra. rozwin pls, jakies bugi niszczace gre calkiem ? PES mnie w(pipi)ia co raz bardziej:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Moj PES poszedl do zyda, wszystkie bramki tracilem po kombie xavi + pilka na dojscie + przenikanie pilki przez nogi obroncow/obronca nic nie robi + messi strzal na pale = gol Cytuj Odnośnik do komentarza
adam16505 5 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Słuchajcie, nie uważacie że nowa fifka jest ciut za chaotyczna? Bardzo dużo szybkich nie przemyślanych akcji, przebitek i gry na "pałe"? Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 za slabi na pesa jestescie to teraz szukacie ratunku w fifie. Ci co są z fifą od początku - no offence. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 FIFA 13 jest zdecydowanie lepsza od Pesa 13,ale co kto lubi Ultimate Team strasznie wciąga! Z meczami w multi nie jest źle na 10 rozegranych meczy to w 3 przeciwnik brał Barçe/Real Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Ale ta gra ma bugi jezusie, paczowac EA szybko albo leci do żyda ta gra. rozwin pls, jakies bugi niszczace gre calkiem ? PES mnie w(pipi)ia co raz bardziej:/ w samym gameplayu nie trafiły mi się bugi, generalnie gra się przyjemnie, ale błędy w online są. Np. w UT chce wyszukać piłkarzy z Ligue 1 to mi wyskakuje, że serwery FUT sa niedostępne a grałem przed chwilą mecz, albo nie znaduje żadnych aukcji, w sezonach online na 10 polączeń udalo mi się np. jednego typa znaleźć żeby potem gra nieładowała i zostałem w arenie przed meczem (wtedy tylko wyjscie do interfejsu Xa ratuje) i kilka takich. Sam gameplay tak jak mówiłem jest dobry (ja po prostu daje du'py) wkurza czasem, że piłkarze czekają na piłke za długo a za plecami biegnie przeciwnik i odrazu mi odbiera ( w 12 rzadko bardzo mi sie to zdarzało), odbicia piłki też czasem irytują, ale za ładne akcje można kleić i slogan, że nie przewidywalny mecz itp jest sporo prawdy zdarzają się naprawde dobre rzeczy (obrona czestochowy pod koniec meczów rządzi). Edytowane 28 Września 2012 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Ja chyba najmocniej wsiąknąłem ever jeśli chodzi o ostatnie fifki. Zawsze grałem przez cały rok, ale to tak po parę meczyków dziennie potem przerwa (raz większa, raz mniejsza) i znowu. Wczoraj ciorałem jak głupi pół dnia i jeszcze bym grał gdyby nie trzeba było do roboty wstawać. Rewelka. Pierwszy raz spróbowałem UT i super sprawa, zwłaszcza że swojego czasu pogrywałem w zwykłe karcianki, to ten system bardzo do mnie przemawia. A jaka podjarka była dzisiaj z wyhaczenia przez web app Llorente za grosze (2k). Bardzo fajnie roszerzyli też opcję kariery wirtualnej gwiazdy, choć raczej nie pociągne tego tak jak poprzednie 2 sezony, jednak online to jest pure fun. Edytowane 28 Września 2012 przez Radovan Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Też macie taki problem z multi? Od wieczora nie mogę zagrać Sezonów, a w FUT nie działa wyszukiwanie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Serwery nie wyrabiają chyba, wczoraj też miałem problemy z zagraniem meczu w sezonach (albo zrywa połączenie na początku, albo gra się wysypuje na arenie). No ale wczoraj była oficjalna premiera, a EA specjalnie nie będzie dokładać serwerów na jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 pograłem wczoraj u kumpla w fulla fify13 na x360. By zapoznać się z moją przygodą z PES2013 wystarczy wejść do odpowiedniego tematu ale Fifa...ona jest dla mnie jeszcze gorsza...za szybka,strzały dalej baloniaste w porównaniu do PES, dalej zamiast biegać piłkarze ślizgają się po murawie....szacun za licencje i tryby sieciowe ale gameplayowo mimo wszystko PES w tym roku w moje gusta trafił bardziej choć w zalewie jego wad to i tak małe pocieszenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ilość słupków w tej edycji przewyższa nawet FIFA 08 imo Najwięcej cztery mi się zdarzylo na razię w 6 minutowym meczu Dwa na mecz to standard. Dwie rzeczy mnie drażnią w sumie narazie - te słupki właśnie i do tego mam wrażenie że tę piłke to jednak za cieżką trochę zrobili, widać to najbardziej na dalekich podaniach z wolnego z własnej połowy, komputer to zwykle wali od bramkarza do bramkarza a piłka i tak robi po drodze jeden kozioł maks dwa Strzały też lecą często za mocno. (Piłka potrafi się odbić od bandy za bramką i wypierdzielic wyysoko w górę albo z powrotem na boisko, gdzies za pole karne aż ) Po za tym gra za(pipi)ista, poprawione poruszanie się z piłką to to czego oczekiwałem od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza
omglapa 1 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Co rózni fife 12 od 13 na wii? http://www.nintendo-gamer.net/2012/09/27/fifa-13-wii-vs-fifa-12-wii-the-shocking-truth/2/ odp: LOGO Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Do kasacji Edytowane 29 Września 2012 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
kiko 1 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Miał być duży krok do przodu, a są zmiany niewielkie. Tegoroczna edycja nie jest warta wydawania prawie 200 zł. W "dwunastkę" rozegrałem kilkaset spotkań, ale jak na razie Fifa 13 mnie bardzo zawiodła i faktycznie tegoroczny PES sprawia mi więcej frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 A jak wygląda porównanie FIFA PCvsPS3 ? Zastanawiam się którą wersję wybrać. Za PC przemawia cena i lepsza grafika, ale jak wygląda sytuacja z ilością graczy/eventów itd? Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Na PC trochę chyba niższy poziom - jednak więcej graczy wybiera konsole. Po za tym różnic nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ktoś gra na manualu na PS3? Jeżeli tak to zapraszam na spar Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dlaczego nadal niedopracowany jest motyw, kiedy konsola przegrywa wysoko, np. 3-0 i w 85 min włącza się jakieś ADHD, które atakuje na maxa wiedząc, że nic z tego nie będzie a bramkarz w 90min przy rzucie rożnym wchodzi w pole karne jako 11 zawodnik? Heh, heca. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Świetnie. Najpierw problemy z serwerami, a teraz nie działają mi sejwy z kariery. Cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 fajnie gdyby powtorki ktore sie zapisuja byly troszke dluzsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 co za (pipi) caly czas traci polaczenie z przeciwnikiem w sezonach i se pogralem dzisaj na 20 polaczen wszystkie wywala za(pipi)ista ta edycja nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza
adam16505 5 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Mi na ponad 50 meczów ani jednego nie wywaliło, tylko czasem podczas ładowania, ale nie podczas meczu Edytowane 30 Września 2012 przez adam16505 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja mowie o tym ze zupelnie mnie nie laczy jest komunikat znaleziono przeciwnika a potem ze utracono polaczenie jak juz przejdzie na boisko ( za ktoryms tam razem) to komunikat ze utracono polaczenie i koniec caly wieczor tak wczoraj bylo moze to jest kwestia tego ze poziom firewall mialem na sredni ale w 12 tez czasami bylo na srednim i bez problemu laczylo za kazdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja mowie o tym ze zupelnie mnie nie laczy jest komunikat znaleziono przeciwnika a potem ze utracono polaczenie jak juz przejdzie na boisko ( za ktoryms tam razem) to komunikat ze utracono polaczenie i koniec caly wieczor tak wczoraj bylo moze to jest kwestia tego ze poziom firewall mialem na sredni ale w 12 tez czasami bylo na srednim i bez problemu laczylo za kazdym razem. niestetyy nie TY jeden tak masz...duzo czasu sie traci na wyszykiwaniu przeciwnika..za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dziwne ze z 12 na starcie nie bylo problemu,no i przy tej edycji random jeszcze wiekszy ostatnio mialem tak ze 5 meczy wygrane raz po razie a potem 10 w pupe bez wyjatku i nic nie mozesz zrobic dodam ze oganiam ale druzyna przeciwnika jest na sterydach i zaden z moich pilkarzy nie jest w stanie przescignac oponeta Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi