qb3k 946 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 Ja mowie o tym ze zupelnie mnie nie laczy jest komunikat znaleziono przeciwnika a potem ze utracono polaczenie jak juz przejdzie na boisko ( za ktoryms tam razem) to komunikat ze utracono polaczenie i koniec caly wieczor tak wczoraj bylo moze to jest kwestia tego ze poziom firewall mialem na sredni ale w 12 tez czasami bylo na srednim i bez problemu laczylo za kazdym razem. U mnie to samo. Wczoraj próbowałem przez cały wieczór pograć w Sezonach i du.pa. Raz mi się udało kogoś znaleźć i rozegrać cały mecz, a tak ciągłe rozłączanie jeszcze przed meczem. O dziwo w FUT nie ma z tym problemu. Tam z kolei siada system aukcji Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 jednym slowem wypas nowa fifa.... po raz pierwszy sie z tym spotykam w tej serii a gram od 2003. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 No ja bardzo wsiąkłem w FIFE 13. FUT,kariera Totenhamem(Barça nie chciałem bo za prosto),rozgrywki online. No gra mega BTW Dlaczego w F13 Tottenham Hotspur widnieje jako Spurs a nie Tottenham? Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 A mnie wkurza na razie jedna drużyna (BARCA) Wydaje mi się że przesadzili. Gram Realem z wiadomych powodów (Avatar wiele powie:) ) I wiadomo Real jest dobry, ale przy Barcie wypadają blado. Większość stykowych piłek jest na korzyść Barcy. A Messi Tello to już wogóle dziwna sprawa. I żeby się upewnić i nie pisać bzdur, przetestowałem jak się gra Barca. i (bez napinki że jestem cienki czy coś) ale mecze praktycznie same się wygrywały. Jak mi coś nie wyszło albo strzeliłem na "pałę" to piłka i tak wracała mi pod nogi. Tak sobie pomyślałem że się podzielę z wami moimi przemyśleniami na temat Barcy, w tamtej edycji była podobna sytuacja z Man. City. I podkreślam jeszcze raz wiem, ze Real też jest dobry (no może po za Ikerem bo ten co mecz coś odwali...) Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 Co roku narzekasz na jakas druzyne grajac najwiekszymi cyborgami na codzien, ale z checia i w tym roku przetestuje Barce, bo Realem juz gralem i to, jakich koksow z nich zrobili to glowa mala. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 A mnie wkurza na razie jedna drużyna (BARCA) Wydaje mi się że przesadzili. Gram Realem z wiadomych powodów (Avatar wiele powie:) ) I wiadomo Real jest dobry, ale przy Barcie wypadają blado. Większość stykowych piłek jest na korzyść Barcy. A Messi Tello to już wogóle dziwna sprawa. I żeby się upewnić i nie pisać bzdur, przetestowałem jak się gra Barca. i (bez napinki że jestem cienki czy coś) ale mecze praktycznie same się wygrywały. Jak mi coś nie wyszło albo strzeliłem na "pałę" to piłka i tak wracała mi pod nogi. Tak sobie pomyślałem że się podzielę z wami moimi przemyśleniami na temat Barcy, w tamtej edycji była podobna sytuacja z Man. City. I podkreślam jeszcze raz wiem, ze Real też jest dobry (no może po za Ikerem bo ten co mecz coś odwali...) Lol, nie ma to jak narzekać na to, że jedna z najbardziej overpowered drużyn w grze jest za słaba... Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 (edytowane) A potem i tak mi przyznasz racje, A Real jest łatwy do ogrania. Jak gram z Realem to nie ma najmniejszego problemu qb3k czytaj ze zrozumieniem, nie narzekam ze Real jest za słaby tylko że z Barca przesadzili Edytowane 30 września 2012 przez adam16505 Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 Czy formy zawodnikow sa aktualizowane na bieżąco czy trzeba tę opcję wykupic? Cytuj
EvilGucio 17 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 Ja w dalszym ciągu nie ogarniam tej nowej obrony a nie chcę zmieniać na tą starą Nie mam już do tego siły jak leci mi jeden zawodnik z drużyny przeciwnej wlatuje mi w pole karne a ja nie mogę mu zabrać piłki bo mijam się z nim dwoma, trzema zawodnikami pod rząd! Wcisnę sobie X na padzie (X360) i wystarczy, że pomylę się o parę metrów i koleś przechodzi koło mnie a ja nie mam czasu aby ponownie zaatakować i tak jest zawsze. I nic mi nie pomaga...nawet drugi zawodnik, wystarczy, że zacznie się trochę szumu przed polem karnym i mijają mnie jak tyczki a przez to tracę takie głupie bramki, że aż ręce opadają i odechciewa się grać. Macie na tą jakąś radę? W Ataku jest w porządku ale ta obrona doprowadza mnie do szału.... jeszcze komputer tak specjalnie się kiwa i idealnie wyczekuje moment aż przytnę się po zaatkowaniu. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 Przejdź sobie tutorial. Kluczem do sukcesu jest wyczekiwanie przeciwnika z wciśniętym LT. Nie wciskaj odbioru na pałę, tylko gdy jesteś pewien, że jesteś wystarczająco blisko. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 Wie ktoś o co biega z tym scoreboardem ESPN? Jak go ustawic? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 Jak ustawisz hiszpanski kometarz,to bedziesz mial scoreboard espn. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 A mnie wkurza na razie jedna drużyna (BARCA) Wydaje mi się że przesadzili. Gram Realem z wiadomych powodów (Avatar wiele powie:) ) I wiadomo Real jest dobry, ale przy Barcie wypadają blado. Większość stykowych piłek jest na korzyść Barcy. A Messi Tello to już wogóle dziwna sprawa. I żeby się upewnić i nie pisać bzdur, przetestowałem jak się gra Barca. i (bez napinki że jestem cienki czy coś) ale mecze praktycznie same się wygrywały. Jak mi coś nie wyszło albo strzeliłem na "pałę" to piłka i tak wracała mi pod nogi. Tak sobie pomyślałem że się podzielę z wami moimi przemyśleniami na temat Barcy, w tamtej edycji była podobna sytuacja z Man. City. I podkreślam jeszcze raz wiem, ze Real też jest dobry (no może po za Ikerem bo ten co mecz coś odwali...) 10 pkt przewagi.... mówi Ci to coś ? 1 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 Jak ustawisz hiszpanski kometarz,to bedziesz mial scoreboard espn. dzięki sprawdze Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/137251996 Weszło Llorente 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 http://www.ea.com/so...s/ugc/137251996 Weszło Llorente Piękna którymi to przyciskami można takie cudo wykonać ? Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 Granie dwoch na dwoch kanapowo jest mega dobre, ale czasem leci taki random, zwlaszcza w deszczu ze masakra Dziś paru pudeł na pustą bramkę nie powstxydziłby się sam Ślusarski.No ale z kumplami nie lubimy grać niczym powyżej 3.5/4 gwiazdki, więc mecze są zacięte, bramki często padają po rykoszetach albo jakiś koszmarnych błędach obrońcow, ale gra się mega miodnie. Wkurza jedynie pobieraniu składu za każdym razem przy odpalaniu quick match, można to jakoś pominąć ? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 wyłączyc Połączenie Internetowe w ustawieniach konsoli Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 Dzięki nie wpadłbym na to. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 Witam . Nie mam jeszcze Fify ale znalazłem takie coś na youtube : składy aż tak nieaktualne w Premierleague ??? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 października 2012 Opublikowano 1 października 2012 No ja tez mam problem ze skladami. Da sie jakos zaaktualizowac? hulk dalej w porto u mnie i pare innych baboli. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 1 października 2012 Opublikowano 1 października 2012 ręcznie można zrobić transfery Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 1 października 2012 Opublikowano 1 października 2012 A ja mam 2 pytanka: 1. Jakas dobra druzyna do gry w sezony? Mysle tutaj o czyms pomiedzy 3,5 - 4 gwiazdki. Gralem ostatnio glownie Rubinem Kazan i Borussia. Trafian na liverpool, PSG i gra sie przyjemnie. NIe chce grac realem i barca bo zwykle trafiam na cyborgow i jest malo ciekawie 2. Jaka opcje wybieracie w komentarzu? Chodzi mi o wersje ang. Ktora lepsza? Bo z calym szacunkiem dla Szpaka i Szaranowicza... jestem juz nimi zmeczony Generalnie... nowa fifka 13 to zmiany na plus. Po zakupie 12 bylem troche wkurzony ale to pewnie glownie przez system obrony. Teraz gram i gram i nie moge sie oderwac. kazdy mecz jest inny, jest roznie. Mozna nadal grac schematami ale mozna tez duzo zyskac ciekawa kombinacyjna gra Cytuj
Gość Opublikowano 1 października 2012 Opublikowano 1 października 2012 Ja polecam Porto, mają 4, bądź 4.5* i można omijać Barce/Real, a mi przynajmniej gra się nimi nieźle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi