SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Mam pytanie odpaliłem dziś konsolę a tam zaczęło mi się ściągać automatycznie fifa early pass co to (pipi) jest ? Cytuj
bylu 0 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Mam pytanie odpaliłem dziś konsolę a tam zaczęło mi się ściągać automatycznie fifa early pass co to (pipi) jest ? ja tego nie miałem, tylko patch 39 MB. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 EA coś zje.bało w tym patchu, już drugi raz nie naliczyło mi zwycięstwa za ucieczkę przeciwnika WTF Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Mi dziś przerwało mecz, gdy wygrywałem 5:1.Pojawił się komunikat, że mecz zostanie przeanalizowany i zostanie przyznany werdykt w jakimś raporcie. O co kaman ? Kiedy się dowiem, czy zaliczyli mi zwycięstwo ? Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Ten tekst zawsze wyskakuje gdy ci ktoś ucieknie no, ale powinno od razu przyznać zwycięstwo, zawsze tak było, a tu coś zepsuli Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Jaki patch ? pierwsze słyszę chyba że przez to że mam Plusa to mi ściągnęło automatycznie ?. A to co mi ściągnęło dziś ważyło 21 mb Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Też mi to pobrało i tak samo nie wiem co to. Masz wersję pudełkową czy z PSS? Ja się składałem we 2 z PSS i przez chwilę przeszło mi przez myśl, że to może jakaś 'kontrola'. xD Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Też mi to pobrało i tak samo nie wiem co to. Masz wersję pudełkową czy z PSS? Ja się składałem we 2 z PSS i przez chwilę przeszło mi przez myśl, że to może jakaś 'kontrola'. xD Też mam ze składki Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 to chyba najbardziej z(pipi)ana czesc pod wzgledem bledow, wyszukiwania przeciwnikow, zwiech itp. Nawet po patchu czesto musze kasowac aktualizacje skladow, swoje savy by wyszukac przeciwnika bez zawieszki. Szkoda, bo zarazem najlepsza jezeli chodzi o sama rozgrywke, ale niesmak pozostaje. Potestowalem takze rozne druzyny i jak dla mnie najwiekszymi koksami jest druzyna z Madrytu. Jasne - Barca cala chodzi pieknie, nie trzeba nic samemu robic, bo zawodnicy sami sie wystawiaja, sami tworza sytuacje, jednak jako indywidualnosci sa slabsi od swoich rywali. Wystarczy z lawy Realu wsadzic Fabio Coentrao na lewa obrone i nie dosc, ze mamy koksow z tylu, to jeszcze pomoc nie do przejscia. Grajac w dwoch pucharach przeciwko druzynom angielskim niemal nie istnialy na boisku. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 to chyba najbardziej z(pipi)ana czesc pod wzgledem bledow, wyszukiwania przeciwnikow, zwiech itp. Nawet po patchu czesto musze kasowac aktualizacje skladow, swoje savy by wyszukac przeciwnika bez zawieszki. Szkoda, bo zarazem najlepsza jezeli chodzi o sama rozgrywke, ale niesmak pozostaje. z tym sie zgodze. ten patch nic nie dal a nawet mam wrazenie ze dluzej mi wyszukuje przeciwnikow... Cytuj
bylu 0 Opublikowano 24 października 2012 Opublikowano 24 października 2012 Czy wam też nie dodaje pkt. PD za wykonanie zadania?? W nagrodę za to mam komunikat : " Gratulacje. Udało Ci się wykonać zadanie. W nagrodę Twój limit został zwiększony! 0 PD" . Wow, ale mnie docienili. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 24 października 2012 Opublikowano 24 października 2012 (edytowane) a ja po 9 latach grania w kazda fife zbieram w dupe w sezonach od wszystkich jedyne co moge zrobic to czasami remis to na pewno nie jest normalne ,random byl w edycji 12 ale tu to juz jest jeden wielki ch.uj Edytowane 24 października 2012 przez mars75 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 24 października 2012 Opublikowano 24 października 2012 Random w takim razie bylby jakbys czasami wygrywal 1 Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 24 października 2012 Opublikowano 24 października 2012 @mars75 Learn to play. Jak dla mnie to najmniej randomowa fifa od lat. Czuję wreszcie, że gdy przegrywam mecz to z własnej winy i braku umiejętności, a nie przez widzimisie konsoli. Gra jest bardzo skillowa, a jedynym jej mankamentem są sporadyczne bugi w menusach itp. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 24 października 2012 Opublikowano 24 października 2012 Zaczalem ostatnio grac w moj ulubiony tryb, czyli kariere menedzerska. Wzialem sobie Newcastle United i gra mi sie calkiem fajnie, tylko zauwazylem, ze komputer na klasie swiatowej robi mniej bledow niz w 12, przez co wiekszosc wynikow konczy sie moja porazka (dodam, ze glownie jest to pogrom w stylu 1-5 z Clubem Brugge), a gdy zmienilem poziom trudnosci na zawodowca to bez problemu ogralem Man U 5-1. Zdecydowanie w 14 EA powinno pomyslec o wprowadzeniu czegos pomiedzy zawodowcem, a klasa swiatowa. No i po prawie miesiacu grania w 13 bylem ostatnio u kumpla, ktory ma jeszcze 12 i musze przyznac, ze roznica miedzy tymi Fifami jest znaczaca i jesli ktos zastanawia sie miedzy 12, a 13 to zdecydowanie polecam 13 bo gra sie w nia o wiele przyjemniej (chociaz 12 to i tak bardzo dobra gra). Cytuj
pan mihau 0 Opublikowano 24 października 2012 Opublikowano 24 października 2012 panowie ponawiam pytanie jestem ogolnie zielony w ta gre itp itd da sie utworzyc turniej online?(x360) bo chcialbym z kumplem pograc przez neta w jednej druzynie przeciwko komputerowi jest taka opcja czy to marzenie scietej glowy ? Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 24 października 2012 Opublikowano 24 października 2012 Online z komputerem to nie bardzo, tylko z innymi graczami jak już. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 Taka bramka ode mnie: http://www.easports.com/media/play/video/140299205 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 Zaczalem ostatnio grac w moj ulubiony tryb, czyli kariere menedzerska. Wzialem sobie Newcastle United i gra mi sie calkiem fajnie, tylko zauwazylem, ze komputer na klasie swiatowej robi mniej bledow niz w 12, przez co wiekszosc wynikow konczy sie moja porazka (dodam, ze glownie jest to pogrom w stylu 1-5 z Clubem Brugge), a gdy zmienilem poziom trudnosci na zawodowca to bez problemu ogralem Man U 5-1. Zdecydowanie w 14 EA powinno pomyslec o wprowadzeniu czegos pomiedzy zawodowcem, a klasa swiatowa. No i po prawie miesiacu grania w 13 bylem ostatnio u kumpla, ktory ma jeszcze 12 i musze przyznac, ze roznica miedzy tymi Fifami jest znaczaca i jesli ktos zastanawia sie miedzy 12, a 13 to zdecydowanie polecam 13 bo gra sie w nia o wiele przyjemniej (chociaz 12 to i tak bardzo dobra gra). EA pomyślało już o tym dawno, wprowadzając dodatkowe suwaki, w których możesz ustawić indywidualnie, jak przeciwnik konsolowy ma grać. A więc dopalić zawodowca, albo osłabić klase światową. Do wyboru do koloru Cytuj
rapen 4 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Ze tak zapytam, probowal ktos w ta FIFE grac na Move? Ja niestety nie posiadam Move'a wiec nie mam jak przetestowac. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Panowie, ale miałem fajnego Buga. Połączyło mnie do meczu sezonowego, zaczynam grać ale coś nie pasi... ano, piłki nie widać. Oczywiście padają gole, kolesie biegną, widać czasem że ma piłke przy nodze po ruchach i animacji ale samej piłki nie widać ;-) Może wrzucę filmik na Youtube'a to wstawię ;-) Cytuj
RychuDTC 2 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Hehe też miałem i zgłupiałem wchodziłem i wychodziłem aż w ustawianiach w menu wybrałem pierwszą lepszą piłkę a nie losowo czy jakoś tak i była widoczna Cytuj
marek2 0 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Można grać jakiś puchar, turniej na jednej konsoli, gdzie jest 4 graczy w jednej drużynie jak w pesie? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Panowie, ale miałem fajnego Buga. Połączyło mnie do meczu sezonowego, zaczynam grać ale coś nie pasi... ano, piłki nie widać. Oczywiście padają gole, kolesie biegną, widać czasem że ma piłke przy nodze po ruchach i animacji ale samej piłki nie widać ;-) Może wrzucę filmik na Youtube'a to wstawię ;-) Wpis, 3 mecze bez pilki, musialem resetowac konsole. (pipi)a, ale ta gra jest niedoyebana, to przechodzi ludzkie pojecie. Nie ma dnia zeby wszystko dzialalo. Czy ja duzo wymagam? Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 U mnie na Pszczy wszystko hasa, nie wiem skąd wasze problemy... no może czasem z UT wy(pipi)ie, ale takich rewelacji to jeszcze nie miałem ;d Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi