ścierpła mi noga 75 Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 (edytowane) Gra tu ktoś regularnie w tryb kariery? Macie tak że co jakiś czas zawodnik jest niezadowolony i chce odejść? Ja tak miałem kilka razy, pojawiały się szablony tych komunikatów, ze 3 razy chyba po jakimś czasie dawałem nowy kontrakt (bo niektóre faktycznie były niskie) i potem zawodnik był zadowolony i mówił że zostaje, czasem też sam zmienił zdanie. Dziś z kolei, klub sam mi wytransferował Neymara do Realu za 98,5 mln Euro (22 lata, overall 92). Dziwne jest to że sam wytransferował a ja dostałem tylko info że jest sprzedany, nie miałem żadnej oferty do zaakceptowania/odrzucenia jak zazwyczaj mam. Przed transferem pojawiały się szablony o tym że piłkarz się nie zaaklimatyzował mimo że grał u mnie 2,5 roku ;o no i w styczniowym okienku, dostałem info od zarządu że go sprzedali. Gra chyba losowo wybiera te szablony rozmów, przynajmniej w części sytuacji, niektóre pasują ale niektóre nie, ale te dotyczące odejścia są zbyt częste i irytujące. ja miałem coś takiego: przy przedłużeniu kontraktu w Legii z Koseckim, za pierwszym razem odrzucił, za drugim przyjął, nowy sezon patrze a on gra w Bayernie :confused: Edytowane 9 listopada 2012 przez ścierpła mi noga Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 (edytowane) Witam! Chciałbym Was oficjalnie zaprosić do nowo powstałego serwisu – www.ConsolesCups.pl. Na tej witrynie wszyscy zainteresowani będą mogli wziąć udział w profesjonalnie przygotowanych rozgrywkach na platformach Playstation 3 oraz Xbox 360. Aktualnie planujemy rozgrywki w 4 tytuły: FIFA 13, Black Ops 2, Halo 4 oraz TTT2. Serdecznie zapraszam! Edytowane 11 listopada 2012 przez tomci23 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 listopada 2012 Opublikowano 12 listopada 2012 (edytowane) No do ku'rwy nędzy odpalam 4 mecz z rzędu w sezonach a tam niewidzialna piłka zna ktoś sposób na to ? (wer. xbox360 z najnowszymi patchami) Przysięgam, że sprzedaje to gó'wno jak nie znajde na to rozwiązania. edit. dobra nie wpadłem na zmiane piłki xD Edytowane 12 listopada 2012 przez _Be_ Cytuj
bylu 0 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Podpowiedzcie mi jak to niektórzy robią, że jak gram w sezonach przeciwko nim to drużyny sterowane przez nich stosują taki pressing że ciężko nawet piłkę przejąć, jak po sznureczku po trzech nagle mnie dopada. Słyszałem że jakieś custom tactics można stosować ale tam jak się bawie tymi suwakami i dam pressing i agresje na 100 to takich efektów nie osiągam. Mam wrażenie, że ludki czekają aż za nich konsola w obronie robotę wykona, przejmie pikę i dopiero sobie akcje konstruują. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Formacja z wysoko wysuniętym atakiem/pomocą, częsta zmiana piłkarza (L1) no i wciśnięty cały czas pressing. Aha no i nie steruj obrońcami dopóki przeciwnik nie podejdzie na wysokość pola karnego. Cytuj
danon. 0 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Czy można normalnie grać offline i online bez patcha na x-ie? zainstalowałem tego ostatniego i to co się dzieje to rzeźnia... znikająca piłka, czarny ekran przy wczytywaniu, wcina w arenie i najgorsze: coś się stało z poziomami trudności offline w normalnym trybie. Wcześniej od czasu do czasu grałem sobie rozluźniający meczyk offline (np. kiedy brakowało mi 200-300 pkt do następnego poziomu) na klasie światowej, wygrana 4-5 do zera i łatwe punkty... Z tym nowym patchem dostaję w dup.sko po 3:0 od grenady grając realem czy manu, nie wiem jak bardzo można sp(.)przyć taką grę. I niech nikt nie pisze głupot, że jestem bez formy itp., bo odpalam FUT na poziomie Ulltimate i jadę srebrnym zespołem barcelony i inne takie... Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Zapraszamy do zapisów 1DayCup http://www.consolescups.pl/?p=192 Cytuj
bylu 0 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 Tez na PC macie problem z trainerowcami ? Srednio 4 na 10 gier trafiam na takiego ciecia.. A co to za typ gracza? Mnie denerwuja ciecie którzy jak strzelą bramkę to zaczynają klepać piłkę na swojej połowie. Nie wiem za bardzo jak zrobić żeby całym zespołem mocny pressing zrobić po odbiór, z niektórymi jak grałem to robią taki futboll totalny, że nie ma miejsca piłkę przyjąć. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Wczoraj zagrałem trzy takie mecze pod rząd. kolesie strzelili bramke w ok. 10min i cały mecz siedzieli na swojej połowie z czego dwóch pierwszych strzeliło mi z różnego. i można włączyć mega pressing ale, jak gra ktoś ogarnięty to i tak nic taki szalony pressing nic nie daje. Więc tacy gracze sa najgorsi. 1 Cytuj
bylu 0 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Wczoraj zagrałem trzy takie mecze pod rząd. kolesie strzelili bramke w ok. 10min i cały mecz siedzieli na swojej połowie z czego dwóch pierwszych strzeliło mi z różnego. i można włączyć mega pressing ale, jak gra ktoś ogarnięty to i tak nic taki szalony pressing nic nie daje. Więc tacy gracze sa najgorsi. Trzeba chyba na takiech cieciów specjalna taktyke sobie zrobić. Może superofensywa + wysoki pressing + agresja 100 % + formacja z 3 napastnikami da rade. Zawsze to ryzyko kontry ale jak frajer ewidentnie gra na doczekanie to co pozostaje do stracenia. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Nobskie pytanie, macie poustawiane jakies specjalnie fast taxy czy lecicie na tych domyslnych ? Tzn wysoki, pressing, dlugie pilki, posiadanie pilki ? Macie jakies swoje taxyna rzute rozne ?;p Cytuj
easye 3 359 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Missies of the week : ) 1 Cytuj
bylu 0 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Nobskie pytanie, macie poustawiane jakies specjalnie fast taxy czy lecicie na tych domyslnych ? Tzn wysoki, pressing, dlugie pilki, posiadanie pilki ? Macie jakies swoje taxyna rzute rozne ?;p Ja lecę na swojej - na tych domyślnych nie mogłem z 5 ligi się przebić, a teraz na razie w 2 się utrzymuje. 4-4-2 ultraofensywa i trochę zabawy z wskaźnikami typu tempo akcji itp. Trzeba dopasować do konkretnego zespołu, zawodników. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 gdzie sie swoje wrzuca zeby byly do wybrania podczas meczu online a nie z kompem ? Cytuj
bylu 0 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 gdzie sie swoje wrzuca zeby byly do wybrania podczas meczu online a nie z kompem ? podmieniasz tam gdzie masz - Szybka taktyka za te standardowe Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 a gdzie sie je ustawia ? Bo grajac vs komp to moge np przed albo w trakcie meczu zmienic i potem sobie ustawiac ale vs czlowiek tak nie da sie ;/ Cytuj
easye 3 359 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=QOvJ1LTdShc"]https://www.youtube.com/watch?v=QOvJ1LTdShc ale brameczki :o Edytowane 17 listopada 2012 przez easye Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Czesc Z jakich szybkich taktych korzystacie ? Z tych podstawowych gorne pilki, atak z kontry, posiadanie pilki itp ? Czy moze macie jakies swoje wyprobowane, ktore sie swietnie sprawdzaja ? A moze macie jakies strony, na ktorych ludzie podaja jakie szybkie taktyki sa dobre dla poszczegolnych graczy/zespolow ? Cytuj
RychuDTC 2 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Przy obronie jeśli przeciwnik jest blisko naszej bramki dobrze działa wciskanie kilka razy pressingu bo on trwa dosłownie chwilę a obrońcy lepiej zaczynają kryć (bliżej gracza) Po rogu i przejęciu kontre włączyć i daleką piłkę posłać, tylko te dwie opcje widzę że coś tam czasem dawają z resztą gorzej, albo nie zauważam. Ultraofensywa faktycznie idzie kogoś zamknąć na jego połowie ale obrona nasza wtedy znika biegając jak głupia gdzie popadnie a całkiem defensywny jakoś mi nigdy nie pomagał i nie miałem różnicy między nim a ustawionym atakiem Zresztą i tak sędzia wszystko spie**oli jak ja nienawidzę tych decyzji sędziego w tej grze, odbiera chęć do grania. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 (edytowane) Doszedłem dziś do półfinału w jednym z pucharów w "Sezonach" i jest informacja, że rozgrywki potrwają jeszcze 1 dzień. Pytanie czy jutro do 24 będę mógł rozegrać ten mecz? (luba dwa mam nadzieję- w ciągu dnia nie będę miał czasu) Kiedy zamykają puchar? EDIT: dobra już nieważne. Czemu u licha gram prawie zawsze żółtą piłką w sezonach, skoro w opcjach mam ustawioną zwykłą białą? Edytowane 24 listopada 2012 przez _daras_ Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Zapraszamy do zapisów 1vs1 http://www.consolescups.pl/?p=591 Cytuj
easye 3 359 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 czasami w Goals Of The Week widze, jak koles przy rzucie wolnym lekko podbija pilke do góry i napastnik który stoi obok podbiega i uderza ja z woleja. Ktos wie jak to się robi, bo cisnąć nawet lekko B zawsze wychodzi dośrodkowanie. Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Przywołujesz trzeciego zawodnika i wtedy R1(RB) + podanie. O to Ci chodzi? Cytuj
easye 3 359 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 nope - wtedy jest zwykle podanie po ziemi. a chcialem sprobowac takiego zagrania jak Hulk PS - niezla brama z rzutu roznego prosto na woleja. Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 (edytowane) o to chodzi (L2 + podanie górne) ? Edytowane 27 listopada 2012 przez noxious33 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi