easye 3 373 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 o dzieki - wlasnie to chialem wiedziec. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 nope - wtedy jest zwykle podanie po ziemi. http://www.youtube.com/watch?v=xVCProKZx-M a chcialem sprobowac takiego zagrania jak Hulk PS - niezla brama z rzutu roznego prosto na woleja. jak sie robi obrocik z 1;10 min ? Cytuj
oczysk 14 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Jak mnie ta gra wkur.wia. A przede wszystkim SI konsoli w trybie kariery. CPU gra bezbłędnie w odbiorze , 0 fauli, strzela bramki z dupy czyli z dobitek, z rzutów rożnych, trafiam 3 słupki w jednym meczu- norma, bramki w 45 90 min -standard. Grałem przez tyle lat na legendarnym i było trudno ale realistycznie, a teraz to gram z pierdo.onym botem oszustem na klasie światowej.. po 100 meczach CPU ani razu nie dostał czerwonej kartki, i miałem z 3 karne. Brak słów. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 (edytowane) Pobaw się suwakami SI, to jedyne rozwiązanie. dostosuj je do swoich potrzeb. Edytowane 28 listopada 2012 przez adam16505 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Jaki trening najlatwiej zrobic na legendarnym poziomie ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Jaki trening najlatwiej zrobic na legendarnym poziomie ? Drybling. Bierzesz CR7 i 15 minut i zrobione. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Podawanie górą też proste, tylko wstarczy pamiętać, żeby w ostatnim challengu używać LB+Y. Cytuj
oczysk 14 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Pobaw się suwakami SI, to jedyne rozwiązanie. dostosuj je do swoich potrzeb. to nie dla mnie, w podświadomości bym miał, że wygrywam tylko dlatego że poprzesuwałem suwaki. A poza tym 15 lat gram w gry piłkarskie i jeszcze w żadnej SI przeciwnika mnie tak nie w(pipi)iało. Zaczyna się robić w fifie jak w NBA2K, że zanim zaczniemy grę z CPU to trzeba będzie ustawiać slidersy bo inaczej tylko frustracja Cytuj
bylu 0 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Pobaw się suwakami SI, to jedyne rozwiązanie. dostosuj je do swoich potrzeb. to nie dla mnie, w podświadomości bym miał, że wygrywam tylko dlatego że poprzesuwałem suwaki. A poza tym 15 lat gram w gry piłkarskie i jeszcze w żadnej SI przeciwnika mnie tak nie w(pipi)iało. Zaczyna się robić w fifie jak w NBA2K, że zanim zaczniemy grę z CPU to trzeba będzie ustawiać slidersy bo inaczej tylko frustracja Mam te same odczucia, a do tego z(pipi)... sedzia. Tez od kilkunastu lat gram w pilkarskie, w serie FIFA od 94 ale dotychczas SI nie byli w zadnej wersji tak przesadzenie. Jeszcze w trybie UT gdzie mam brazylijczykow (overarl 81) i 100% chemistry zdarza sie pyknac druzyne tygodnia na legendarnym, tak jak gram kariere to na Professional na razie jestem, drugi sezon i wreszcie mistrzostwo ligi ( Pogon:) ). Za legendary czy nawet world class na razie sie nie biore - szkoda nerw. Pewnie jak zmienie poziom na wyzszy to sezon znowu w srodku tabeli na remisach... Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Jaki trening najlatwiej zrobic na legendarnym poziomie ? Drybling. Bierzesz CR7 i 15 minut i zrobione. Rzuty karne bierzesz Van Persiego i robisz bez problemu Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Po niezlym ogrywaniu nowej FIFY od premiery - mozna -powiedziec, ze ja dobrze opanowalem, choc bylo mi trudno po przeskoku z 11. W Trybie FIWC zdobylem w sezonie mistrzostwo w pierwszej lidze (w ktorej gram regularnie) z bilansem 8-1-0. Niestety nie mam czasu, aby walczyc o wysoka pozycje w rankingu Ostatnio wreszcie zaczalem sie troche bawic offline - mozna rzec, ze tytul sie nie znudzi do kolejnej czesci, a nawet wystarczy na dluzej. PS. Cieszy wreszcie dobre wyszukiwanie przeciwnikow online - bo momentami rozlaczania mnie dobijaly jakies kilka tygodni temu jeszcze. @zawiszakapy sprawdze sobie tego RVP przy karnych Bawilem sie dosrodkowaniami i brakuje mi zwykle 2-3 tys pkt. Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Jak czesto aktuaizują składy i formę zawodników? Czy jest to w jakis konkretny dzień? Cytuj
leon107 1 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Orietuje się ktoś jak zrobić trofeum "Dobry tydzień" wygrałem wszystkie cztery mecze pod rząd i nic. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Orietuje się ktoś jak zrobić trofeum "Dobry tydzień" wygrałem wszystkie cztery mecze pod rząd i nic. tam chyba jest 5 mecz z tego co pamietam. No mi też nie siadło, ale czytałem w necie żeby wszystkie przy jednym podejściu zrobić. Cytuj
leon107 1 Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Orietuje się ktoś jak zrobić trofeum "Dobry tydzień" wygrałem wszystkie cztery mecze pod rząd i nic. tam chyba jest 5 mecz z tego co pamietam. No mi też nie siadło, ale czytałem w necie żeby wszystkie przy jednym podejściu zrobić. Wygrałem wszystkie mecze za jednym podejsciem ,ale tam są 4 mecze Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 (edytowane) Ja (pipi)e - zaczalem grac sezony, bo kumpel ostatni rzadziej bywa na live. Na 25 meczy udało mi się tylko jeden rozegrać do końca - remisowy. Gorzej niż we wszystkich poprzednich edycjach - fakt, ze poki co jest latwo 24-1-0, ale takich Rage Quitow nie znosze. Banda dzieciakow-nawet jak mecz 2:0 wygrywam, to 6 minut przed koncem zquituja! Edytowane 17 grudnia 2012 przez easye Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Dla mnie glupota jest quitowanie, chyba, ze przegrywam i musze gdzies wyjsc, ale to rzadko raczej. Zazwyczaj jak juz przegrywam wysoko, co ostatnio sie nie zdarza, to wtedy i tak staram sie rozne warianty sprawdzac i caly czas cwiczyc Quiterzy to jednak zmora FIFY nie ma co Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 (edytowane) Wiec dlatego lepiej grac w FUT, rage quit = no coins Edytowane 18 grudnia 2012 przez Labtec Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Tylko, ze FUT ma mechanike mortal kombat XD Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 dokładnie - zmeczyl mnie totalny arkeid, poza tym strzeliłem focha. Chcialem FIFE scaloakowac, ale przez randomowe osiagniecie i wyłudzaczy kasy z EA calaka nie będzie... Cytuj
zagul 326 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Ile kosztuje online pass do 13, bo chwilowo neta nie mam w konsoli i nie mogę zobaczyć. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Grając Barceloną online zawsze się trafia na real ? Bo ja po 5 meczach z nikim innym nie grałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi