Gość _Be_ Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 No tak już jest, że jak bierzesz 5* drużyne to trafiasz na barce, real lub ew. manchester city lub chelsea. Graj 4,5* zespołami tak troche większy wybór jest. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 można w grze wykonać takiego karnego, jak na tym filmiku ? Cytuj
oczysk 14 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Chyba nie da się. Filmik dobry , i zachęcił mnie żeby po miesiącu przerwy wrócić do tej gry:/ Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 To jest zmontowane nie da sie tak strzelić i właśnie za to propsy, że ten filmik jest taki realistyczny Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 29 grudnia 2012 Opublikowano 29 grudnia 2012 Co to za sztuczka , że jak prowadzę , to gościu wychodzi i jakby meczu nie było , a dość często i walkower na moją niekorzyść ? Naprawdę , może co 3 mecz uda mi się dograć do końca . Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 30 grudnia 2012 Opublikowano 30 grudnia 2012 zgaduje: Grasz na pc odpowiadam: trainer Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 31 grudnia 2012 Opublikowano 31 grudnia 2012 nie , gram na PS3 , więc na konsoli też jest jakieś oszustwo . Sporo osób już się z tym spotkało Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 stycznia 2013 Opublikowano 2 stycznia 2013 Witam Obecnie gram na jakims gownie speedlink xeox, jakas mierna imitacja xboxowego pada. Niby spoko, ale np face to face drybling nie dziala bo RT i LT sa na tej samej osi i dupa. Jakos wydaje mi sie, ze prawy anagol tez troche wariuje, bo np trzaskam triki mechanicznie a on potrafi mi np wypuscic pilke czy cos w tym stylu. No albo nowosci z ostatniej chwili, chce podan to pilkarze, ktory stoi 2m ode mnie a podaje do przeciwnika, ktory stoi ponizej mnie, tak jakby problemy z dokladnoscia wystepowaly. Macie tez tak ? No i na jakich padach gracie ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 stycznia 2013 Opublikowano 2 stycznia 2013 Na oryginalnych. Zero problemów. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 3 stycznia 2013 Opublikowano 3 stycznia 2013 co to się porobiło, że w sezonach podczas meczu gdy zapauzuje grę nie mogę przeprowadzić zmiany, wszyskie opcje są na szaro, a przeciwnik bez problemu zmienia WTF ??!! Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 (edytowane) Mam pytanko bo dziś włączam Fifę 13 a tam już Sturridge w Liverpoolu . Będą to robić na bieżąco a nie w jednym packu ? Czy mogę zagrać jakoś szybki mecz tak jak w Fifa 12 abym mógł najpierw ustawić drużynie z którą będę grał najlepszy według mnie skład ? W 12 np mogłem zrobić Arsenal z kontuzjowanym wówczas Wilshierem i a tu chyba przez te aktualizacje online raczej się takiego cudu zrobić nie da ? Czy coś przeoczyłem ? Teraz to mi to nie przeszkadza ale jak się skończy sezon to latem nie będę mógł robić transferów w Premierleague samemu i grać przeciwko aktualnym składom ??? Mam czekać do września ? Już mam : wystarczy przed meczem cyknąć trójkąt rezygnując z pobierania składów online . Będą takie jak w grze prosto ze sklepu . A ja sobie wyedytuję składy jakimi chcę grać samemu . Offline rzecz jasna Edytowane 9 stycznia 2013 przez malin1976 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 w FUT mam go jeszcze w chelsea.. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Kontuzjowani pilkarze sa wsadzani w reserves, moga spadac im punkty jako out of form, co tydzien w seasons jest update w FUT robia zmiany tylko raz, i zmienioni pilkarze bede tylko w nowych paczkach, stare karte sie nie zmieniaja tylko moga tracic wartosc Cytuj
Gość Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 Albo cos jest z moim nowym netem albo serwery EA sie pier.dola. Czasem mnie wywala, a na PSN wciaz jestem wiec z netem powinno byc ok. Ale jak juz gram online to albo lagi, albo jakies opoznienia w reakcji po wcisnieciu przycisku, poruszaniu sie zawodnikow itp. Nie chodzi tu o momentum bo wtedy czasem sie zdarza ze czujesz ze nie masz kontroli nad pilkarzem itp, ale po prostu moi graja jakos dziwnie wolno, z opoznieniem. Tez tak macie? Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 Nie cały czas, ale tak zdarza się Cytuj
Elektro78 1 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 No wczoraj w nocy to już myślałem że konsolę przez okno wypierd0l#. Lagi przez 20 minut połowy i to takie że ciężko cokolwiek zrobić, kilka meczy w ogóle się nie zaczynało bo mnie rozłączało a do tego zweryfikowali mi 1 mecz jako przegrany walkowerem. Mam nadzieję że dzisiaj będzie już ok.. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 Na xboxie wszystko smiga spoko. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 ja po ograniu w sieci Fify 09,11 i Fify12 śmiem twierdzić, że w wersji na ps3 bardzo często spotyka się mecze z lagami. Może nie tyle z lagami co z takim specyficznym spowolnieniem reakcji graczy na wydawanie im komend. PES2013 w sieci pod tym względem miażdży Fifę, jeśli ktoś specjalnie nie laguje to praktycznie co mecz gram jakbym szpilał w offline. Niestety poza tym cała infrastruktura,tryby gry , a przede wszystkim wyszukiwarka przeciwników w piłce od Konami siedzi jeszcze w XXw. i Fifa po prostu przeżuwa pod tym względem konkurenta. Cytuj
Gość Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 (edytowane) Jeszcze mnie wkur.via to że wybieramy strój na ślepo przed meczem. Stadion i pogoda tak samo. A potem zaczyna się gra i np. oba zespoły na biało.. Tak ciężko udostępnić te opcje? W PES jest to lepiej rozwiązane, gracze najpierw się ze sobą łączą, potem wybierają wyszystko i dopiero zaczyna się mecz. Edytowane 9 stycznia 2013 przez Gość Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 Przecież można zmieniać stroje widząc jaki strój wybrał rywal Cytuj
norbert75 0 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 Karwaz twarz ,czy ma ktos dzisiaj na XBOX zawieszke w momencie "aktualizacja katalagu EAS FC" probuje juz z 10 raz i caly czas sie wiesza..... Cytuj
Allender 0 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Witam. Mam takie pytanie odnośnie trybu online. Gram w Sezony i chciałbym się dowiedzieć z jakiego kraju pochodzi mój przeciwnik, ale widzę tylko jego pseudo. Można to gdzieś sprawdzić? Pozdrawiam Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Można, ale też nie masz nigdy pewności czy podał prawdziwe dane. A jak dobrze pamietam to można np. wejść w statystyki w MENU moja FIFA online i tam jest opcja sprawdzenia przeciwnika. Cytuj
Allender 0 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Można, ale też nie masz nigdy pewności czy podał prawdziwe dane. A jak dobrze pamietam to można np. wejść w statystyki w MENU moja FIFA online i tam jest opcja sprawdzenia przeciwnika. No tak, ale chodzi mi o poznanie skąd jest przeciwnik przed meczem a nie po. W ten sposób gdy wiem, że gram Legią przeciw Bayernowi i wiem, że kieruje nim Niemiec to mam zupełnie inne nastawienie bojowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi