Skocz do zawartości

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak już jest, że jak bierzesz 5* drużyne to trafiasz na barce, real lub ew. manchester city lub chelsea. Graj 4,5* zespołami tak troche większy wybór jest.

Opublikowano

Co to za sztuczka , że jak prowadzę , to gościu wychodzi i jakby meczu nie było , a dość często i walkower na moją niekorzyść ? Naprawdę , może co 3 mecz uda mi się dograć do końca .

Opublikowano

Witam

Obecnie gram na jakims gownie speedlink xeox, jakas mierna imitacja xboxowego pada.

Niby spoko, ale np face to face drybling nie dziala bo RT i LT sa na tej samej osi i dupa.

Jakos wydaje mi sie, ze prawy anagol tez troche wariuje, bo np trzaskam triki mechanicznie

a on potrafi mi np wypuscic pilke czy cos w tym stylu.

No albo nowosci z ostatniej chwili, chce podan to pilkarze, ktory stoi 2m ode mnie a podaje

do przeciwnika, ktory stoi ponizej mnie, tak jakby problemy z dokladnoscia wystepowaly.

Macie tez tak ? No i na jakich padach gracie ?

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanko bo dziś włączam Fifę 13 a tam już Sturridge w Liverpoolu . Będą to robić na bieżąco a nie w jednym packu ?

Czy mogę zagrać jakoś szybki mecz tak jak w Fifa 12 abym mógł najpierw ustawić drużynie z którą będę grał najlepszy według mnie skład ? W 12 np mogłem zrobić Arsenal z kontuzjowanym wówczas Wilshierem i a tu chyba przez te aktualizacje online raczej się takiego cudu zrobić nie da ? Czy coś przeoczyłem ? Teraz to mi to nie przeszkadza ale jak się skończy sezon to latem nie będę mógł robić transferów w Premierleague samemu i grać przeciwko aktualnym składom ??? Mam czekać do września ?

Już mam : wystarczy przed meczem cyknąć trójkąt rezygnując z pobierania składów online . Będą takie jak w grze prosto ze sklepu . A ja sobie wyedytuję składy jakimi chcę grać samemu . Offline rzecz jasna :)

Edytowane przez malin1976
Opublikowano

Kontuzjowani pilkarze sa wsadzani w reserves, moga spadac im punkty jako out of form, co tydzien w seasons jest update

w FUT robia zmiany tylko raz, i zmienioni pilkarze bede tylko w nowych paczkach, stare karte sie nie zmieniaja tylko moga tracic wartosc

Opublikowano

Albo cos jest z moim nowym netem albo serwery EA sie pier.dola. Czasem mnie wywala, a na PSN wciaz jestem wiec z netem powinno byc ok.

Ale jak juz gram online to albo lagi, albo jakies opoznienia w reakcji po wcisnieciu przycisku, poruszaniu sie zawodnikow itp. Nie chodzi tu o momentum bo wtedy czasem sie zdarza ze czujesz ze nie masz kontroli nad pilkarzem itp, ale po prostu moi graja jakos dziwnie wolno, z opoznieniem. Tez tak macie?

Opublikowano

No wczoraj w nocy to już myślałem że konsolę przez okno wypierd0l#. Lagi przez 20 minut połowy i to takie że ciężko cokolwiek zrobić, kilka meczy w ogóle się nie zaczynało bo mnie rozłączało a do tego zweryfikowali mi 1 mecz jako przegrany walkowerem. Mam nadzieję że dzisiaj będzie już ok..

Opublikowano

ja po ograniu w sieci Fify 09,11 i Fify12 śmiem twierdzić, że w wersji na ps3 bardzo często spotyka się mecze z lagami. Może nie tyle z lagami co z takim specyficznym spowolnieniem reakcji graczy na wydawanie im komend. PES2013 w sieci pod tym względem miażdży Fifę, jeśli ktoś specjalnie nie laguje to praktycznie co mecz gram jakbym szpilał w offline. Niestety poza tym cała infrastruktura,tryby gry , a przede wszystkim wyszukiwarka przeciwników w piłce od Konami siedzi jeszcze w XXw. i Fifa po prostu przeżuwa pod tym względem konkurenta.

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze mnie wkur.via to że wybieramy strój na ślepo przed meczem. Stadion i pogoda tak samo. A potem zaczyna się gra i np. oba zespoły na biało..

Tak ciężko udostępnić te opcje? W PES jest to lepiej rozwiązane, gracze najpierw się ze sobą łączą, potem wybierają wyszystko i dopiero zaczyna się mecz.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie odnośnie trybu online. Gram w Sezony i chciałbym się dowiedzieć z jakiego kraju pochodzi mój przeciwnik, ale widzę tylko jego pseudo. Można to gdzieś sprawdzić? Pozdrawiam

Opublikowano

Można, ale też nie masz nigdy pewności czy podał prawdziwe dane. A jak dobrze pamietam to można np. wejść w statystyki w MENU moja FIFA online i tam jest opcja sprawdzenia przeciwnika.

No tak, ale chodzi mi o poznanie skąd jest przeciwnik przed meczem a nie po. W ten sposób gdy wiem, że gram Legią przeciw Bayernowi i wiem, że kieruje nim Niemiec to mam zupełnie inne nastawienie bojowe :)