adam16505 5 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 W GRZE NIESTANDARDOWEJ chyba się da wciskając R3 bodajże.Ale w sezonach się nie da bo nie widać z kim łączy. Jest jeszcze możliwość sprawdzenia w poznanych graczach jeżeli grasz na PS3. Ale tam rzadko kto podaje prawdziwe dane pozatym trochę zachodu z tym jest Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 18 stycznia 2013 Opublikowano 18 stycznia 2013 Chłopaki, mam mały problem z "13" na PS3. Wersja PL, nówka, a średnio raz na trzy dni zawiesza mi konsolę. Dzieje się to zawsze, gdy po zakończonym meczu przenoszony jestem do jakiegoś menu. Ktoś z was ma podobnie? Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Można, ale też nie masz nigdy pewności czy podał prawdziwe dane. A jak dobrze pamietam to można np. wejść w statystyki w MENU moja FIFA online i tam jest opcja sprawdzenia przeciwnika. No tak, ale chodzi mi o poznanie skąd jest przeciwnik przed meczem a nie po. W ten sposób gdy wiem, że gram Legią przeciw Bayernowi i wiem, że kieruje nim Niemiec to mam zupełnie inne nastawienie bojowe Tylko ze ty nigdy nie zagrasz Legia przeciw Bayernowi w seazonach, chyba ze naprawde jestescie jedyni online ktorzy graja Cytuj
Allender 0 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Można, ale też nie masz nigdy pewności czy podał prawdziwe dane. A jak dobrze pamietam to można np. wejść w statystyki w MENU moja FIFA online i tam jest opcja sprawdzenia przeciwnika. No tak, ale chodzi mi o poznanie skąd jest przeciwnik przed meczem a nie po. W ten sposób gdy wiem, że gram Legią przeciw Bayernowi i wiem, że kieruje nim Niemiec to mam zupełnie inne nastawienie bojowe Tylko ze ty nigdy nie zagrasz Legia przeciw Bayernowi w seazonach, chyba ze naprawde jestescie jedyni online ktorzy graja Ale grałem już Legią z Werderem lub Eintrachtem Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 Jestem mega świeżakiem jeśli chodzi o fife i mam pare pytań Eascf czy żeby lvl się wbijal to muszę grać tylko eas fc match day jak kick off czy live fixtures ? Czy normalnie jak będę grał karierę menadżera ? to samo się tyczy tej funkcji support your club ? Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 To za wszystko daje pkt. Nawet za włączenie gry. 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 eee chyba jednak nie, wygrałem 3 mecze w season online, nic za to nie dostałem, rozegralem 2 mecze w trybie kariery menadżera tez nic hmm chyba ze jak się gdzieś awansuje to wtedy Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Czy jest mozliwość aktualizacji składów poza Matchday, np. jak gram turniej z komputerem? Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 eee chyba jednak nie, wygrałem 3 mecze w season online, nic za to nie dostałem, rozegralem 2 mecze w trybie kariery menadżera tez nic hmm chyba ze jak się gdzieś awansuje to wtedy Pamiętaj, że jest dzienny limit na punkty, chyba 2000. Adam ma jednak rację, za wszystko się dostaje punkty, za kazdy mecz itp. Najwięcej jednak wbijasz na chalenge'ach od EA. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 No zobacz sobie w tym eafac czy jakoś tak (menu głowne i X naciśnij) i tam masz np. dzienny xp. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 (edytowane) Nie rozkminiam tego wygrałem division w season i pisze ze niby dostałem 400xp, naciskam x i w daily xp mam 80/2000 to jakiś bug ? Hmm uruchomilem challenge, skończyłem i dopiero mi dodalo cały exp Edytowane 20 stycznia 2013 przez kubson Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 21 stycznia 2013 Opublikowano 21 stycznia 2013 Powiedzcie mi jak zagrać w 2 w standardowe sezony online, w jaki sposób i kiedy ma się dołączyć 2 gracz ? Cytuj
rapen 4 Opublikowano 21 stycznia 2013 Opublikowano 21 stycznia 2013 Jesli dobrze kojarze to "Sezonow" nie mozna grac we 2. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 21 stycznia 2013 Opublikowano 21 stycznia 2013 Po raz pierwszy wlaczylem sobie w sezonach puchar, aby go zdobyc dla pucharku. Puchar wygralem i trofeum mi nie wpadlo. Moze trzeba wszystkie wygrac? Albo jakis konkretny. Wie ktos o co biega? Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 21 stycznia 2013 Opublikowano 21 stycznia 2013 Jesli dobrze kojarze to "Sezonow" nie mozna grac we 2. Właśnie cały myk w tym, że w 13 się da według manuala od ea i samej gry, przed wyszukaniem przzeciwnika w sezonach wybierz 3 opcje "matchmaking settings" i tam mamy do wyboru opcję jakich przeciwników ma nam szukać: tylko 1 na 1, 1 na 2, 2 na 1, lub tylko 1 na 1 lub 2 na 2. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 21 stycznia 2013 Opublikowano 21 stycznia 2013 (edytowane) Faktycznie da sie grac w dwie osoby w SEZONACH. wystarczy wcisnać trójkąt napadzie PS3 i gość dodany. Edytowane 21 stycznia 2013 przez adam16505 Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 21 stycznia 2013 Opublikowano 21 stycznia 2013 (edytowane) Faktycznie da sie grac w dwie osoby w SEZONACH. wystarczy wcisnać trójkąt napadzie PS3 i gość dodany. Jest nawet trophy za to i przy okazji się wyjaśniło jak to zrobić: Bros Play a Seasons game with a Guest Main Menu => Seasons => Play season match Note: You will need a second controller to get this trophy Once you are at the screen where you choose your team, make sure that the second controller is turned on. You will see an option on the bottom left that says " Add/Remove Guest". Press to add guest and start a match. You + your friend will be playing against an online opponent. To get this trophy the match has to be finished. If your opponent quits or if you quit, you won't get the trophy and have to start again. http://www.ps3trophi...e-road-map.html Nie wiem jak mogłem nie zobaczyć tej opcji xD Edytowane 21 stycznia 2013 przez elvis004 Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 21 stycznia 2013 Opublikowano 21 stycznia 2013 (edytowane) Super! Bardzo mi brakowało tej opcji, też nie wiem jak to przegapiłem bo myślałem że we dwóch można grać tylko w grze NIESTANDARDOWEJ. I się męczyłem z kumplem bo ludzie tam niestety edytują kluby Sluchajcie, grał ktoś może właśnie we dwóch w SEZONACH?? Bo ja dziś grałem i miałem straszne opóźnienie gra reagowała bardzo wolno na to co robiłem a jak dla sprawdzenia zagralem sam to bylo ok. Edytowane 22 stycznia 2013 przez adam16505 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 22 stycznia 2013 Opublikowano 22 stycznia 2013 A czy da się zagrać 2vs2 ale tak, że ja w teamie chcę zagrać z kolegą przy czy nie z jednej konsoli? Ja jestem w Wawie, kumpel w Poznaniu u chcemy zagrać RAZEM na jakieś inne 2 osoby. Jest możliwa taka opcja? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 jak mneie boli, ze ta gra jest tak max gowniane.. Przeskok poziomu ze zwyklego pucharu na lige, nie do opisacnia. Nie mowie o FUT a Sezony bo to juz w ogole inna bajka. Gdzie np Mertesacker 38pace dogania mi Neymara z 91 pace, tylko fifa xD Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 Zapraszamy do 5 edycji turnieju z seri 1DayCup oraz pierwszego sezonu ligi.Zapisy na stronie www.consolescups.pl Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 Dobry miesiąc przerwy gry w fifę i co ? Na 5 meczy 5 zwycięstw i żaden nie dotrwał drugiej połowy.. Odechciewa się grać.. Gdybym chciał grać tylko jedną połowę, to wcale bym nie grał.. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 Mnie też to strasznie w(pipi)ia , bo nie mam za dużo czasu na granie , a gdy załączam fifę (a naprawdę lubię tą grę , ale nie w singlu) , to albo jakieś sztuczki i 0:3 w plecy albo mecz się nie odbył , albo właśnie ucieczki przeciwników , a najbardziej drażniące gdy walniesz bramkę do 5 minety... Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 Ja zawsze klepie z tyłu te 5min i dopiero potem gram. Ale to i tak nie zmienia faktu, że jakoś oszukują i wychodzą z meczy nawet w koncowce i mecz w plecy... Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Nie badzcie zydy, zaglosujcie na moje WAR INC http://ultimateteam.pl/wasze-druzyny-glosowanie/ i pomozcie dokupic Thiago Silve do skladu :* 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi