BoryzPL 254 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) To nie badzcie tez zydy i glosujcie na moje Borysow Bielsko:) http://ultimateteam.pl/wasze-druzyny-glosowanie/ Edytowane 28 stycznia 2013 przez BoryzPL Cytuj
Pierre 1 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 Polish Hussars , poszukuje graczy do klubu - najlepiej gdyby byli to obrońcy lub pomocnicy potrafiący grać od czasu do czasu na obronie. nasz FB : https://www.facebook...474669659260188 nasza strona www : http://www.herospl.orangespace.pl/ Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Kupiłem sobie wczoraj Fife i nie umiem znaleźć tych sezonów, co były w poprzedniej części :o Jak to się teraz nazywa? podochodziły jakieś eas fc match i ni chvja nie moge tego znalezc Cytuj
bartiz 1 616 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Dziwnym trafem nazywa się to teraz "Sezony" Cytuj
Gość Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Oni coś tam zmieniali w menusach z tym, też przez pierwsze kilkanaście minut szukałem tego. W sumie jedyna interesująca opcja spośród 1000 w F13 (PES fanboj mode on) Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Są już nowe transfery uwzględnione? Balotelli w Milanie i Beckham w PSG? Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Miał ktoś takiego glitcha podczas gry w sezony, że nie mógł zmieniać podczas meczu zawodników i taktyki ? Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Więcej błędów po tych patchach, niż korzyści. 95% osób w sezonach gra Realem. Na szczęście mój Bayern ich karci Minus jest taki, że w przyszłym sezonie Guardiola zrobi kilka dobrych transferów i wszyscy przerzucą się na Bayern.. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 I tak bardzo dużo osób gra Bayernem. ale w większości to boty które biegają tylko Panami Robben Riberry... A w Realu strasznie zwalili Casillasa. On praktycznie nie łapie piłek tylko wybija na dobitke rywalowi... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 (edytowane) >narzekaj, że wszyscy grają realem >graj 5* zespołem Edytowane 2 lutego 2013 przez _Be_ Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Ja osobiście najbardziej lubie grać z REALEM. Dla mnie są slabi łatwo mi się z nimi gra Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 Chcemy przywrócenia polskiej ligi oraz drużyny narodowej do FIFA 13 Wszystkich popierających tą akcję zapraszam do polubienia tego profilu. O akcji będziemy też pisać na innych forach, wykopach, redditach itd. Nawet jak nam się nie uda, a pokażemy, że trochę nas jest, to przynajmniej 2 razy pomyślą przy podpisywaniu licencji w następnej części. http://www.facebook.com/nalnPrzywrocicOrygiePolskieDruzynyiWFifa13 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 A czemu nie ma Drogby w Galatasaray? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 bo go nie ma w bazie, przeciez ea juz o tym pisalo. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 Ano tak, bo on grał w jakimś Szanghaju Żenua coś tam. Ale to nie mają zamiaru go dodać? :o Cytuj
pele15 3 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 był w bazie, w wolnych agentach. wiecie może czy będzie normalna aktualizacja składów jak w poprzednich częściach czy tylko match day? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 (edytowane) Ale się w(pipi)iłem. Biorę BVB - gram przeciwko Chelsea. Biorę Juve - gram przeciwko Realowi. Biorę PSG - gram przeciwko ManCity. Jak tu (pipi)a grać? Zje,bany matchmaking. Od tej pory gram Realem i mam w du.pie. Edytowane 4 lutego 2013 przez Szejdj Cytuj
Elektro78 1 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 Ja zauważyłem że od jakiegoś czasu jest większa różnorodność. Niedawno moje Napoli grało tylko z Liverpoolem(który wku.rwi.a mnie już na maxxa) BVB i Milanem. Teraz trafia się dużo więcej klubów "niszowych" i reprezentacji co akurat nie jest zbyt rozsądne (vide Holandia). Co do przerywanych meczy to nie rozumiem ludzi wychodzących z gry po 80min. Jak by ich ta minuta zbawiła żeby dograć to. Natomiast zerwanie połączenia w przypadku np. wyniku 3-0 do przodu i rozliczenie meczu jako przegrany to dla dla mnie wrzód na duppie i już nie raz miałem ochotę za(pipi)ć padem w tv... Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 13 lutego 2013 Opublikowano 13 lutego 2013 Co to za gra piłkarska, w której już w pierwszym meczu, na najwyższym poziomie trudności, bez większych problemów wygrywam 2:0 z Barceloną? Na przestawienie się z PES potrzebowałem pół dnia szpilania. Rozgrywka jest arcade'owa, bramki nie wywołują większych emocji (ładnie się teraz przykładają do strzałów z dystansu), SI przeciwnika powiela schematy. Do tego ta cukierkowość podczas meczów w dzień i ogólne niedorobienie (np przycinki animacji, zawodnicy wychodzący z tunelu z kołkami w (pipi)e i najebany kamerzysta). Mam ją 2 dni i już żałuję wydanych pieniędzy. Do PES 2013 w tym roku nie ma startu. Na plus aktualizacje składów/formy, licencje, menusy oraz pomniejsze smaczki. No i możliwość rozgrywania pojedynczego sezonu/ligi, bez konieczności gry w tryb kariery (długi jak chuj murzyna minus PESa). 1 Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 13 lutego 2013 Opublikowano 13 lutego 2013 Dla statsów, które EA za rok wypierdoli, bo "nikt już nie gra"? Gdyby nie chciwe EA, kupiłbym 12. Nie, dzięki, z OP łatwiej opchnąć. PS. Gram z bratem, więc argument o grze przez sieć dla funu odpada. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 13 lutego 2013 Opublikowano 13 lutego 2013 Człowieku, online w fifie to nie tylko pojedynki 1vs1. Masz Sezony, Ultimate Team, mecze 11vs11, mecze manual, a ty oceniasz grę na podstawie chu.jowego offline. No ale to twoje pieniądze, rób z nimi co chcesz. Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 13 lutego 2013 Opublikowano 13 lutego 2013 (edytowane) Człowieku, online w fifie to nie tylko pojedynki 1vs1. Masz Sezony, Ultimate Team, mecze 11vs11, mecze manual, a ty oceniasz grę na podstawie chu.jowego offline. No ale to twoje pieniądze, rób z nimi co chcesz. OK, rozumiem, że są ludzie, dla których te tryby to świetna sprawa - ja oczekuję od gry traktującej o futbolu czego innego. Dlatego są zwolennicy PES i FIFY - gry w inny sposób przedstawiają mecze piłki nożnej. W tryb 11 vs 11 grałem w "dziesiątce" i fun średni ("dzięki za podanie..."). Chyba, że można poskładać drużynę ze znajomych, ale znaleźć 11 (albo przynajmniej połowę składu) ogarniętych... niełatwa misja. Ultimate Team mi nie odpowiada - wolę prawdziwe składy i kluby. Edytowane 13 lutego 2013 przez Pawlo Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 13 lutego 2013 Opublikowano 13 lutego 2013 Tylko, że fanów PESa jest procent zaledwie. Z resztą przestań porównywać obie gry bo to jest bez sensu... Szczególnie w temacie poświęconego fifie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi