Gość kaz_ Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dla mnie osobiście największą zaletą fify są mecze manual, gdzie na każdą akcję trzeba sporo zapracować, a strzelenie bramki to wyzwanie. Granie na asystach rzeczywiście jest nudne i schematyczne i dziwię się, że tyle ludzi ma z tego fun. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Nie chcę już offtopować, ale od ostatniej odsłony ten % jakby wzrósł. No nic, zobaczymy co pokażą next genowe odsłony obu serii. Jakiekolwiek wojenki są idiotyczne, bo chyba każdy chciałby, aby obie gry były dobre - w końcu gra się w nie cały rok i po pewnym czasie mogą zaczynać nużyć. Edytowane 13 Lutego 2013 przez Pawlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Są już aktualizacje składów? Klikam by mi pobrało nowe to wyskakuje komunikat, że nie ma nowych aktualizacji składów... A Beckham nadal w Galaxy. Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 No są. Dziwna sytuacja bo jak gram Sezony przeciwko PSG to Beckham tam jest. Cos robisz zle Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Bo w sezonach update jest co tydzień, Emtebe chodziło chyba o ogólny update składów w grze. W sumie dziwne, bo już powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza
adam16505 5 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ściąga wam sie jakaś aktualizacja 61mb? bo mi sie sciąga ale cos zamula bo jest napsiane ze potrawa to 3000min... a internet mi działa normalnie. 10mb/s Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Bo w sezonach update jest co tydzień, Emtebe chodziło chyba o ogólny update składów w grze. W sumie dziwne, bo już powinien być. Zrobiłem to trochę na około. Mianowicie, z menu opcji wyskakiwało mi, że nie ma żadnych aktualizacji składów. Więc kliknąłem w zakładkę "Match Day" i tam mi pobrało niby jakieś składy. Potem wróciłem do opcji i ponownie dałem aktualizacje... I tu wyskoczył komunikat, że faktycznie jest ona do pobrania. Pobrałem i jest już dobrze. Natomiast wkurzające jest to, że przy wyborze zawodników do areny treningowej mamy tylko podstawowe 11 Musiałem wejść w edycję drużyn, dać Beckhama do podstawowej 11 i dopiero potem go wybrać na arenie treningowej. Co za głupota. Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Przyszedł czas na sprawdzenie Fify 13 przez net . Zakupiłem 3XGold na 24 h Gram sobie Evertonem w SEZONY , całkiem przyjemnie się pyka , drużyna z dobrą defensywą i super kontratakami . Awansowałem do 7 ligi i nadal idzie mi dobrze . Ciekawe kiedy spadnę z ligi A teraz pytanie . 12 online olałem . Offline grałem do tej pory tylko na ustawieniach tam gdzie się da na częściowych a reszta na manual . Tutaj dwa pierwsze mecze też tak ustawiłem i kupa . Czy jak ja mam ustawione tak jak mam to dolosuje mi podobnego przeciwnika czy wszyscy grają na asystach ? Wiem , dziwne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 W sezonach po wyborze drużyny masz opcje dostosowania sobie kogo ma ci losować (pod "zarządzanie drużyną") Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Chyba nikt nie gra na ustawieniach CZĘŚCIOWE bo nie mogę nikogo dorwać Dalej gram na asystach niestety . 5 liga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Polecam manualne, gra całkiem sporo ludzi no i gra jest wtedy o wiele ciekawsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A czy jest możliwość zagrania 2v2 online na jednej konsoli? Czy mogę zagrać z kolegą w teamie na jednej konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Poszukaj pokoi z meczami 2v2 (zakładka Online), później w czasie wyboru drużyny wciskasz trójkąt/Y na drugim padzie. Voila! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dziwna jest ta Fifa 13 online albo ... dziwna jest ta Fifa 13 offline hehe . W poprzednie części nawet w 12 grałem na starym systemie obrony . W nowym wydaje mi się że o wiele trudniej pokonać konsolę niż zwykłego gracza online . Na razie oczywiście bo dopiero mam 4 ligę i same awanse co sezon Otóż konsola nie popełnia żadnych głupich błędów podczas rozgrywania piłki do mojej szesnastki a w obronie gra przynajmniej dobrze . Z kolei gracze online gubią się przez ten nowy system obrony TRAGICZNIE . Czasami nie wiadomo co chcą zrobić i żal na to patrzeć . No i broniąc wysoko też dużo łatwiej odebrać piłkę człowiekowi niż konsoli . Wiem że zostanę zjechany ale uważam że stary system obrony był o wiele lepszy . Obrońca to musi być pewniak a nie jakaś popierdółka Na koniec dodam że rozegrałem 60 meczyków i tylko raz jakiś kloc sp....lił . Myślałem że będzie katastrofa w tym temacie a jednak plus . Cytuj Odnośnik do komentarza
mróz 0 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam, mam pytanko, szukałem po sieci i nie moge znalezc odpowiedzi : czy da sie grac po sieci w i fifke 13 2v2 na różnych konsolach (tzn Ja na jednej , kumpel na drugiej vs Inni randomowi gracze) sterujac całą druzyna a nie tylko jednym chłopkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Tak, wchodzicie w pokój 2vs2, obaj klikacie przy wyborze pozycji zawodnika na 'dowolny', wasi oponenci też tak muszą zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Siema nolify, moze mi ktos powiedziec jak zrobic zwod z tego filmiku ? A dokladniej z 6 min 24sek, takie zamarkowanie cialem pojscia w prawo i szybkie odbicie w lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Wyglada na zwod do strzalu z LT ( LT+X+A) Edytowane 15 Marca 2013 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nie to nie to. To bardziej wyglada na body feint + szybke uciecie animacji i ucieczka w druga strone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Sam sobie odpowiedziałeś, robisz feinta w jedną stronę, a lewą gałką przechylasz w przeciwnym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Od czasu jak zadalem pytanie zdarzylem sie tego nauczyc o ile to co robie jest tym co chcialem robic ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Ale lamie ostatnim czasy jakieś porady? bo skilla zostawiłem w Fife 09 i teraz jak wygram coś po sieci to głównie z przypadku. Na palcach jednej ręki policzę pewne zwycięstwa w dobrym stylu. Jakaś dobra formacja istnieje? Po sieci widzę masa fanatyków, Bayernu, ManC. Głównie z tymi gram. Na 50 meczy bodaj, żadnego z Barcą, co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Barcelona jest po prostu słabsza niż Real, Bayern, City, dlatego nikt nią nie gra. Jeżeli szukasz fify, w której liczy się skill to zapraszam do sezonów manual only. Na początku ciężko się przestawić, ale później jest sam miód z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Właśnie nie mam zbytnio czasu aby zgłębiać się w manuale. Choć spróbuję na pewno. Barca słaba? nawet nie sprawdzałem, dziwne zjawisko ogólnie. Pierwszy raz spotykam się z tym. Ukończyłem każdy mecz - ani jednej ucieczki i tak do końca, no chyba, że net nawali. Ale jak już ja pierwszy pyknę bramkę to w 60% typy wychodzą eh te gimnazjum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi