Gość kaz_ Opublikowano 15 marca 2013 Opublikowano 15 marca 2013 Ucieczki to norma Na szczęście nalicza normalnie zwycięstwa.Barca jest o tyle słaba, że jej zawodnicy mają mało siły, często przegrywają w przebitkach. W Realu, Bayernie czy City prawie każdy zawodnik ma siłę na poziomie 85+ i gra się nimi jak czołgami. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 marca 2013 Opublikowano 15 marca 2013 Dokładnie, po tym jak napisałem posta - wylosowało w pucharze sezonów Barce - 2:0 i ucieczka Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 15 marca 2013 Opublikowano 15 marca 2013 Ja tez mam podobnie.. Gralem i praktycznie 80% winow a teraz remis albo w tyte ;/ Jak juz mi sie uda wygrac to jakies 1;0 po roznym albo innym stalym fragencie gry ;/ Ogolnie w sezonach powyzej 3 ligii na pc wszyscy siedza na ultradefie i sie przez to (pipi) przebic nie da.. Cytuj
KOŁD 1 091 Opublikowano 15 marca 2013 Opublikowano 15 marca 2013 (edytowane) gra tu ktoś w fut na pc? bo skonstruowałem potworka i nie mam na kim potestować Edytowane 15 marca 2013 przez Codename Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 marca 2013 Opublikowano 15 marca 2013 Najbardziej zabawne jest, że większość ludzi gra tylko po to by wygrać, nieważne że nie kibicuje danej drużynie, nie jest w stanie wymienić, pełnej 11, nie wspominając o ławce czy rezerwach ale ciśnie CR7 etc. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 15 marca 2013 Opublikowano 15 marca 2013 fut to nierealne arkadrowe (pipi), watpie zeby ktos chcial sie w(pipi)iac tym podupczonym trybem 1 Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 (edytowane) Barca słaba? Zastanowcie się co Wy mowicie:-) A co do fut to naprawde jest to mega badziewne, tylko ludzie ktorym nie idzie w sezonach tam graja, bo tam umiejętności sie wogóle nie liczą Edytowane 16 marca 2013 przez adam16505 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 To jest fakt, Barca przy takim silowym Man City, Realu czy Bayernie wypada licho. Iniesta, Xavi, Fabregas odbijaja sie od tytanow, ktorzy maja po 80 sily. Moze Xavi i Iniesta sa geniuszami ale gra tego nie oddaje, bo jak ?Nie maja racji bytu z np takim Lucasem na CM, ktory ma 92pace i 80 longshota.. No i jak juz mowilem, sama idea trybu - genialna !Tworzysz sam sobie klub pozaawszy od herbu konczac na trenerze od fitenssu. No ale dynamika tego trubu to mortal kombat, taki Mertesacker czy van Buyten nie istnieja gdyz maja po 40pace i co jaja zrobic z takim Aubameyangiem 92 pace ? No i te longshoty z 60m w okno.. Nie mowiac o tym, ze nie mozesz spokjnie klepac akcji na polowie przeciwnika bo wystraczy przejecie a po nim prostopadla gora na remiego i goooooooooooool ! Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 gra tu ktoś w fut na pc? bo skonstruowałem potworka i nie mam na kim potestować origin: SergioMPC nigdy jeszcze vs Ronaldo nie gralem...maszyna do zabijania? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 marca 2013 Opublikowano 16 marca 2013 (edytowane) Czy mi się FIFA popsuła czy to ja jestem upośledzony? Chciałem zrobić trofeum Hello World Witaj świecie Rozegraj swój pierwszy mecz wirtualną gwiazdą online. No to: 1.Wchodzę w zakladce online 2.Sezony Wirtualnych Klubów 3. Wyskakuje mi okno zrobienia grajka. No to robię 4.Daje ok,wyskakuje mi komunikat że zrobilem WG blabla 5.Daje start,cofa mnie do menu,więc ponownie daje sezony wirtualnych klubów i znowu wyskakuje mi okno robienia grajka i tak za każdym razem. Jakieś rady? Edytowane 16 marca 2013 przez Lionel Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 18 marca 2013 Opublikowano 18 marca 2013 Nie, nie jestes ulomny. ten produkt ea to (pipi)y gniot. Posiada kilka trybow z czego dwa najwazniejsze UT i Sezony sa podupczone.Juz wyjasniam; Sezony - po dotarciu do 1 ligii nie mozna zagrac meczu for fun bo wszyscy siedza na 5221 z ultradefem i mecze koncza sie 1;0, 1;1 czy 0;0. nudne to jak flaki z olejem, longshoty nie wchodza z 30m, raz na jakis czas trafi sie wolnego czy z rogu. Strasznie bierna jest gra w tej 1 lidze. Na 5 meczy wygralem 2 a 3 zremisowalem ;[ FUT - mortal kombat, doslownie, akcje z kontry trwaja 1s. Gracze pokroju Xaviego, Iniesty, Alonso sa useless bo gramy tylko na pace i duzo lepszy bedzie Lucas, Ramires, Goetze czy Muller. Nie mowiac, ze na ataku nie dajemy np Mandzukica bo za niego trzeba dac Essweina, Doumbie, Eto, Emenike czy Aubameyanga. Obroncy z workratami low/high potrafia powedrowac pod pole karne przy ataku pozycyjnym, no cuda ;/ Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 4 liga to już inna bajka. Grajki grają lepiej ale nadal najmocniejszymi klubami, czyt. Real. Nuuuuda. Powoli wkrada się znużenie bo ileż można. Przerzuciłem się na Sydney i jest jeszcze ciekawiej. Przeciwnik pomimo tego, że ma tak samo (pipi)atą drużynę, potrafi mnie cisnąć cały mecz z przepotężnym pressingiem :] Cytuj
caboniek 0 Opublikowano 24 marca 2013 Opublikowano 24 marca 2013 W sezonach mistrzostwo pierwszej ligiw FUT również mistrzostwo i wygrany złoty pucharNie żebym się chwalił ale mam pytanie:Jest czoś jeszcze ciekawego w tej FIFIE do pogrania? Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 24 marca 2013 Opublikowano 24 marca 2013 Jak Ty grasz w Fife tylko po to aby zdobyć mistrzostwo to radze Ci ją szybko sprzedać póki jest jeszcze coś warta:-) Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 (edytowane) Został jeszcze ranking, ale szkoda życia. żeby go maksować. Edytowane 25 marca 2013 przez kaz_ Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 26 marca 2013 Opublikowano 26 marca 2013 zrob se online pro i go wymaksuj Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 26 marca 2013 Opublikowano 26 marca 2013 Sprzedalem swoje coinsy z FUTa. Akurat bedzie na karnet na silowie + ipod shuffle ;d Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 26 marca 2013 Opublikowano 26 marca 2013 Zagraj karierę i wygraj Ligę Mistrzów Cytuj
Badek19 0 Opublikowano 27 marca 2013 Opublikowano 27 marca 2013 (edytowane) Cześć bardzo bym prosił was o pomoc czy jest to możliwe aby w angielskiej wersji fifki był język polski???.Pozdrawiam:) Edytowane 27 marca 2013 przez Badek19 Cytuj
Figo_pl 2 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Może ktoś ma pomysł jak rozwiązać mój problem , od wczoraj jak gram w fife nie moge podać normalnie ani strzelic tylko piłkarz zachowuje sie jakby chciał zrobic jakieś trickowe podanie i finezyjny strzał , a przeciez ja nic nie naciska dodatkowo , o co chodzi , sprawdzałem w ustawieniach i niby wszystko jest dobrze... Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 A nie masz zepsutego pada (ciągle wciśnięte R1/RB)? Sprawdź czy na innym jest to samo. Cytuj
Figo_pl 2 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Chyba faktycznie coś z padem bo jak (pipi)łem nim o ziemie to działa normalnie 2 Cytuj
rapen 4 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Niech ktos pomoze, gram dzisiaj (kolo godziny 15) z kumplem mecze tow. online. Nagle mnie rozlaczylo z serwerow EA (podczas meczu w 80min) i.... do teraz nie moze mnie polaczyc, Pytalem 3 ludzi i normalnie graja, u mnie ciagle wyskakuje ze serwery niedostepne, Co jest do cholery? Probowalem router resetowac itp itd i dalej nic. Wtf?! Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Tak czasem jest. Ja często mam problem z paszportem online chociaż jest pobrany... Cytuj
rapen 4 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Z paszportem tez mam czesto problemy ale to wtedy wylaczam i wlaczam i iest ok. Wczoraj poprostu przez 8h sie nie potrafilo zalogowac na serwery EA ale w koncu ruszylo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi