Skocz do zawartości

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie. Ostatnio grając w sezonach (druga liga) goście wychodzą mi z gry przegrywając np. 4-1 lub 3-0, a mi nie liczy się zwycięstwo tylko konsola nie uwzględnia w ogóle meczu. Ktoś wie jaki jest tego powód? Wcześniej miałem liczone 3 punkty, a ostatnio w drugiej lidze robią tak, że pomimo wysokiego prowadzenia i ucieczki rywala mecz się nie liczy. Dodam, że to na pewno mnie nie rozłącza. Wszystko chodzi płynnie, strzelam gola na 4-1 i gość od razu ucieka.

Będę wdzięczny za pomoc bo odechciewa się grać.

Wiem, że na komputerze są jakieś programy co pozwalają oszukiwać, ale chyba na ps3 nie. 

edit: to chyba mój pierwszy post od czasu rejestracji 6 lat temu:)

Edytowane przez lancerek
Opublikowano

Wiesz co? tak już po prostu jest. To napewno zdarza się każdemu. Ostatnio nawet bardzo często, ciesz się ze nie uwzględnia meczu bo czasem daje np. Tobie porażkę za wygrany mecz. Ja stawiam, że to wina serwerów EA. I na 99% nic z tym nie da się zrobić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Je...ani sezonowcy BVB. Jakos we wczesniejszych fifach nikt nimi nie gral, nagle sami kibice bvb... Na ostatnie 20 meczy (w sezonach) 15 razy trafilem na BVB... to sie juz robi nudne....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie krótka piłka kto ma fife 13 na x z Polskiej dystrybucji i może mi sprawdzić mi jakieś są dostępne języki ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W AS Monaco jest juz np. Falcao ;p troche nie podoba mi sie ze juz EA aktualizuje niektore sklady zamiast poczekac do 14stki. Ale to chyba tylko w normalnym trybie, w sezonach chyba nie sa aktualizowane transfery.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

O co kur.wa chodzi? Zawsze jak chce zagrac turniej np lige angielską czy jakakolwiek inną po 34 czy tam 35 kolejkach zawsze jest zakończ turniej, nigdy nie moge rozegrać całego sezonu wtf?