Kris77 434 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 (edytowane) o to dziwne bo jak ja wybieram flagę eng to mam menu+komentarz angielski, polska wersja FIFY..może porobili regiony, jaki masz BLES? (z boku pudełka)mój 01676 i ten na pewno ma eng koment Mam wersję z Media Markt :blum2: - BLES sprawdzę wieczorem, jak wrócę z pracy. Jeszcze sobie przypomniałem - XMB w konsoli masz po angielsku, czy po polsku? Bo to też może mieć znaczenie. Edytowane 27 września 2012 przez Kris77 Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 o to dziwne bo jak ja wybieram flagę eng to mam menu+komentarz angielski, polska wersja FIFY..może porobili regiony, jaki masz BLES? (z boku pudełka)mój 01676 i ten na pewno ma eng koment Mam wersję z Media Markt :blum2: - BLES sprawdzę wieczorem, jak wrócę z pracy. Jeszcze sobie przypomniałem - XMB w konsoli masz po angielsku, czy po polsku? Bo to też może mieć znaczenie. Ja mam menu konsoli PL, wybralem flage PL i wszystko PL, ale w opcjach zmienilem sobie komentatorw na ang i wszystko ladnie smiga. Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 (edytowane) Jeszcze sobie przypomniałem - XMB w konsoli masz po angielsku, czy po polsku? Bo to też może mieć znaczenie. XMB eng, faktycznie czasem zmienia sie jezyk przez jezyk w XMB, mam tak w wielu grach Edytowane 27 września 2012 przez black mamba Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 Tak swoja droga mialem kilka fajnych smaczkow w tym, co juz pogralem. Bramkarz moj chcial uprzedzic napastnika i rzucil sie na pilke lapiac ja i wyjechal poza pole karne - sedzia gwizdnal reke i rzut wolny - fajna sprawa Druga rzecz, to raz zdarzylo mi sie, ze bramkarz puscil masakryczna szmate, jego fatalny blad, po ktorym probowal sie jeszcze ratowac, ale juz nie dal rady i zdobylem gola Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 (edytowane) Sprawdzę wieczorem ze zmianą języka w XMB i metodę od BasteKSG. Dam jutro znać czy się udało. Edytowane 27 września 2012 przez Kris77 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 Ja również zmieniłem komentarz na angielski, nie mogłem już wytrzymać ze Szpakiem i Szaranowiczem. Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 Go.wno prwda, L1+trojkat jest tak zyebane w fifie jak jak trojkat w PESie. Zawiodlem sie po raz kolejny Od czasu PES3 nie wyszla ani jedna dobra gra Uprzedzajac Twoje glupoty easye, ja w ogole juz nie podwajam, a w obronie ZAWSZE sie cofam. Obydwie gry sa zepsute, szkoda Dave, misiu kolorowy, a PES3 to był idealny? 1-2 nie było przegięte? Strzały Gerardami, Adrianami czy innymi tam (już teraz nie pamiętam)? Albo gra Henrym? No przecież KAŻDA PIŁA MA WADY bo to tylko gry i tak zostanie, może poprawią parę rzeczy i tyle. Ty po prostu jesteś stary cap który wyrósł na PES3/4 i go łyknąłeś bez popitki jak każdy zajarany dzieciak, wtedy te wady ci nie przeszkadzały, teraz je dostrzegasz i cię denerwują bo masz większe doświadczenie, grałeś i robiłeś wiele rzeczy. Nie narzekaj tylko graj w coś, bo kupujesz, grasz chwilę i sprzedajesz ;-) Jak ostatnio TTT, przecież to TEKKEN, z DOA5 też nie będzie idealnie i też sprzedasz pewnie ;-) Zmówmy się na granie w większym gronie, to zawsze rekompensuje wady gry - jest wesoło i się człowiek odpręża. Cytuj
Biały 55 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 (edytowane) Znana jest dokładna godzina aktywacji Fify kupionej w preorderze na PSS ? Edit: Fifa 13 --> Informacje ---> Data rozpoczęcia: 28.09.2012 godz. 02:00. Edytowane 27 września 2012 przez Biały Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 To już zależy od internetu chyba Twojego, bo rozegrałem juz kilkanaście spotkań online i zero lagów i zero zrywania. 25 mb od upc. Fifa 12 nie zrywa, Euro nie zrywa. Ludzie mają po 15 procent ucieczek, a Ty mi bedziesz za przeproszeniem pie**lił jak potłuczony Cytuj
Gość Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 U mnie 20 od Netii i co? Dziwnie, że pod moim postem ludzie potwierdzali, że im również nie zrywa. Jak widać masz (pipi)owego neta, więc żale gdzie indziej. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 No u mnie też bez żadnych rozłączeń . Zagrałem z 20 meczy . Dla mnie chodzi płynniej od 12 , gdzie jak tylko ktoś usiadł do internetu przeglądając tylko strony , to mi ostro cięło , a teraz jest zdecydowanie lepiej. Powiem , że gra mi się podoba , ale granie ciągle z botami w obronie , a 90% ludzi stosuje taką taktykę , doprowadza mnie do frustracji . Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 (edytowane) masa bugow...np gram Arsenalem a przed rozgrywaka sieciowa widze sklad Barcy, do tego czesto zdarza sie ze streuje przed meczem na arenia zawodnikiem przeciwnika...no i za czesto rozlacza lub zrywa polaczenie juz przed samym meczem no i nadal chyba online nie jest tak samo plyny jak offline...mimo to i tak sie gra przyjemnie Edytowane 28 września 2012 przez Szymek_PL_ Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Na jakiej gracie kamerze? Ja chyba zostaję przy telewizyjnej 1. Waham się jeszcze nad telewizyjną 3, ale nie widzę wszystkiego dobrze jeśli prowadzę akcję górą. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 U mnie 20 od Netii i co? Dziwnie, że pod moim postem ludzie potwierdzali, że im również nie zrywa. Jak widać masz (pipi)owego neta, więc żale gdzie indziej. jak masz doradzać bzdury, to idź doradzać gdzieindziej Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Go.wno prwda, L1+trojkat jest tak zyebane w fifie jak jak trojkat w PESie. Zawiodlem sie po raz kolejny Od czasu PES3 nie wyszla ani jedna dobra gra Uprzedzajac Twoje glupoty easye, ja w ogole juz nie podwajam, a w obronie ZAWSZE sie cofam. Obydwie gry sa zepsute, szkoda Dave, misiu kolorowy, a PES3 to był idealny? 1-2 nie było przegięte? Strzały Gerardami, Adrianami czy innymi tam (już teraz nie pamiętam)? Albo gra Henrym? No przecież KAŻDA PIŁA MA WADY bo to tylko gry i tak zostanie, może poprawią parę rzeczy i tyle. Ty po prostu jesteś stary cap który wyrósł na PES3/4 i go łyknąłeś bez popitki jak każdy zajarany dzieciak, wtedy te wady ci nie przeszkadzały, teraz je dostrzegasz i cię denerwują bo masz większe doświadczenie, grałeś i robiłeś wiele rzeczy. Nie narzekaj tylko graj w coś, bo kupujesz, grasz chwilę i sprzedajesz ;-) Jak ostatnio TTT, przecież to TEKKEN, z DOA5 też nie będzie idealnie i też sprzedasz pewnie ;-) Zmówmy się na granie w większym gronie, to zawsze rekompensuje wady gry - jest wesoło i się człowiek odpręża. Czy to znaczy, ze gry beda dla mnie coraz chvjowsze? ;< Cytuj
Gość Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 U mnie 20 od Netii i co? Dziwnie, że pod moim postem ludzie potwierdzali, że im również nie zrywa. Jak widać masz (pipi)owego neta, więc żale gdzie indziej. jak masz doradzać bzdury, to idź doradzać gdzieindziej Gdzie ja tu komuś cokolwiek doradzałem, bo jakoś nie widzę? Poza tym poćwicz kulturalne wypowiedzi to pogadamy. EOT. *** Duże nadzieje pokładałem w fifowej wersji become a legend i póki co, mimo, że jest ładnie obłożona opcjami mającymi zwiększyć immersję z grą, to jednak gameplayowo fajniej bawiłem się przy PESie. No i kamera "gwiazda" IMO dużo gorsza niż ta przy analogicznym trybie w PESie. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Potwierdzam - można sobie ustawić dowolny język komentarza, a jednocześnie mieć polskie menusy. W Opcjach wchodzimy w zakładkę Dźwięk i wybieramy język (ciekawostka - angielskiego komentarza są 2 wersje, z dwoma parami komentatorów). Cytuj
EvilGucio 17 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Wszystko pięknie ładnie ale czy ktoś wie co się stało z tzn: Cieszynkami? A mianowicie po strzeleniu bramki kamera nie pokazuje zawodników z bliska tak jak to miało miejsce w innych FIFA'ch czy chociażby ostatniej FIFA 12 ale tylko delikatnie się przybliż i to wszystko! Przypomina mi to cieszynki z FIFY 98 Też tak macie? Czy tylko u mnie jest taki problem. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 (edytowane) Wszyscy tak mają, to chyba zostało celowo zrobione. IMO lepiej teraz wyglądają. Edytowane 28 września 2012 przez kaz_ Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 U mnie 20 od Netii i co? Dziwnie, że pod moim postem ludzie potwierdzali, że im również nie zrywa. Jak widać masz (pipi)owego neta, więc żale gdzie indziej. jak masz doradzać bzdury, to idź doradzać gdzieindziej Gdzie ja tu komuś cokolwiek doradzałem, bo jakoś nie widzę? Poza tym poćwicz kulturalne wypowiedzi to pogadamy. EOT. *** Duże nadzieje pokładałem w fifowej wersji become a legend i póki co, mimo, że jest ładnie obłożona opcjami mającymi zwiększyć immersję z grą, to jednak gameplayowo fajniej bawiłem się przy PESie. No i kamera "gwiazda" IMO dużo gorsza niż ta przy analogicznym trybie w PESie. doradzasz co jest przyczyną rozłączeń, a gadasz bzdury, bo nie jest to przyczyną. Poczytaj, popatrz co się dzieje i dopiero snuj teorie. Wobec gości którzy nie wiedzą o czym piszą, grzeczny być nie muszę Cytuj
Gość Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 (edytowane) U mnie 20 od Netii i co? Dziwnie, że pod moim postem ludzie potwierdzali, że im również nie zrywa. Jak widać masz (pipi)owego neta, więc żale gdzie indziej. jak masz doradzać bzdury, to idź doradzać gdzieindziej Gdzie ja tu komuś cokolwiek doradzałem, bo jakoś nie widzę? Poza tym poćwicz kulturalne wypowiedzi to pogadamy. EOT. *** Duże nadzieje pokładałem w fifowej wersji become a legend i póki co, mimo, że jest ładnie obłożona opcjami mającymi zwiększyć immersję z grą, to jednak gameplayowo fajniej bawiłem się przy PESie. No i kamera "gwiazda" IMO dużo gorsza niż ta przy analogicznym trybie w PESie. doradzasz co jest przyczyną rozłączeń, a gadasz bzdury, bo nie jest to przyczyną. Poczytaj, popatrz co się dzieje i dopiero snuj teorie. Wobec gości którzy nie wiedzą o czym piszą, grzeczny być nie muszę Poczytaj najpierw co to znaczy doradzać komuś, bo ja jedynie wypowiedziałem moje zdanie i nie dawałem ci żadnych porad. Jak już to zrobisz to wrócimy do rozmowy. Edytowane 28 września 2012 przez Gość Cytuj
EvilGucio 17 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Wszyscy tak mają, to chyba zostało celowo zrobione. IMO lepiej teraz wyglądają. No własnie tragicznie teraz te cieszynki wyglądają... nie wierzę, że tak to ma wyglądać bo jest to ewidentny krok wstecz. Właśnie oglądam gameplay z FIFY 13 i tam normalnie pokazują zawodników z bliska po strzeleniu bramki a u mnie nie! Więc o co w tym chodzi? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 now rzuty wolne sa po prostu piekne. http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/136816425 od dzisiaj kumepl skaczac nie zawsze zablokuje moj strzal ! Bez sensu ze w sezonach towarzystkich jest tylko 5 meczy ! Wystarczy 2 pierwsze wygrac i juz po sezonie - z lekka to z(pipi)ali. Nie rozumiem tez dlaczego az tak wycieli strone www. Przeciez tam nic juz nie ma ! 0 statystyk, brak historii rozegranych pojedynkow - totalnie nic ! Poza tym - najlepsza pila ever ! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Ale ta gra ma bugi jezusie, paczowac EA szybko albo leci do żyda ta gra. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Dokladnie, myslalem, ze mamy 2 super uber galy, a dostalismy dwa zbugowane crapy. Czemu tak jest? CZEMU (pipi)A!?!?!?!?!?! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi