Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 (edytowane) Premiera w czwartek 10,05,2012 Podobno gra miażdży, kupie jak znajdę prace http://www.youtube.com/watch?v=z6FDdfyRbbU i jak cos pierwsza recka: http://www.youtube.com/watch?v=mjTgFn_zeqY Edytowane 8 maja 2012 przez Orzeszek87 Cytuj
envie89 20 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 (edytowane) Miało być graficznie ps3 a jest ps2.Czekam na tekkena... Edytowane 8 maja 2012 przez envie89 Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 (edytowane) okej, jednak nabyłem nowego mortala dzisiaj: na szybko graficznie to chyba nawet nie jest ps2... to raczej dopasione psp w grafice 0_0 nie spodziewałem się aż tak kiepskiej grafiki, masakra, tak to reszta idealny port z dużej konsoli, od groma pierdół do odblokowania sprawdze tylko wieczorem czy jednak da rade grac przez 3g zrobiłem screena: 0_0 Edytowane 12 maja 2012 przez Orzeszek87 Cytuj
Haro 78 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Czy tylko ja mam taki problem z dostaniem wersji pudelkowej w sklepie? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 nie wiem? w media marktach/saturnach i empikach jest od groma, nie wiem jak w mniejszych sklepikach. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 W Wałbrzychu w Empikach (dwoch), w Media Markt czy innych RTVach nie ma ani jednej i nie maja bladego pojecia kiedy bedzie. W Swidnicy w Media Expert rowniez brak. W poniedzialek jade do Wrocka, moze tam dorwe... Cytuj
Haro 78 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 To gdzie szukac? Bo juz zastanawiam sie czy przez allegro nie kupic. Od poniedzialku jestem we Wroclawiu wiec chcialem sobie kupic i zaczac wreszcie grac, a tu takie jaja... Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 Ktoś wie jak odblokować klasyczne ciuchy z DLC ?? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 Ha, dziś byłem na Bielanach po Diabolo i wrzucili tam całkiem sporą ilość Mortali, tak więc teraz już macie ludzie gdzie się udać Cytuj
Haro 78 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 Swoja kupilem w Saturnie w Magnolii. Pierwsze wrazenie? Gra jest brzydka. Tekstury postaci wolaja o pomste do nieba. Po cudownym Raymanie, ktory jest 1/1 jak wersja na stacjonarki, spodziewalem sie czegos innego. Druga sprawa to problem ze wsadzaniem kombosow, ktore o niebo lepiej wchodza na padzie. Reszta to miodzio. Cytuj
winner 183 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 MK na Vitę posiada jakiś Online Pass? Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 MK na Vitę posiada jakiś Online Pass? Raczej nie, online nie włączałem jeszcze ale w pudełku z grą nie ma nawet odrobiny papierowych elementów więc zakładam, że nie ma nic. Sprawdze jakoś jutro i dam edit posta. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Nie, nie ma żadnego online pass. Wystarczy połączyć się z siecią, wybrać przeciwnika i normalnie grać. Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 A ja mam głupie pytanie... Jak włączyć własną arenę(z aparatu)? Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 Przeklejam z ppe.pl: "..należy wejść do trybu Training/Practice, a następnie na ekranie wyboru wojownika wcisnąć trójkąt (wybór areny). Teraz należy przytrzymać oba triggery jednocześnie (jeśli wykonamy to prawidłowo to usłyszymy śmiech Shao Kahna) i wybrać dowolne postaci do walki. Dzięki temu będziemy mogli toczyć walkę na tle lokacji, w której obecnie przebywamy." Link do newsa tutaj: http://www.ppe.pl/news-15611-Ukryta_arena_w_Mortal_Kombat_na_PS_Vita.html Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 http://psvita.dashhacks.com/2012/03/01/workaround-locked-trophies kumpel mi powiedział ze ma używanego mortala i nie działają mu trofea 0_0 prawda to? Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 No i dzięki PPlus można pograć w Mortala więc w końcu to uczyniłem. Mortal jak mortal > gra się jak na dużych konsolach z tym, że rzeczywiście grafa dostała po gębie dość mocno... ale za to jest stałe 60fps. Jednak postacie wyglądają naprawdę średnio.... dobrze, że areny trzymają poziom. Bardzo fajnie wykorzystano patenty Vity jak dotyk itd. Cytuj
dajpanrubla 0 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Widać gra mogła ukazać się równie dobrze na PSP, na co wskazują modele postaci. Raz ukończyłem story i podarowałem sobie dalsze granie. To jednak już nie to samo co kiedyś. Poza tym póki co jest w co grać a z bijatyk to czekam jedynie na DOA5. Cytuj
czajnick 0 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 Mam duży dylemat! Nie wiem co zakupić. Mortala czy Street fighter X Tekken? Może coś dorwdzicie? Na domiar złego jeszcze w PSS trwją prace konserwacyjne i nie mogę się tak wbić! Grrr... Cytuj
Daffy 10 624 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Odpaliłem Mortala z plusa, fakt, że postacie są mega brzydkie w porównaniu do wersji z ps3 ale za to tła, aż tak mocno po głowie nie dostały. To co cieszy jednak najbardziej to super płynne 60fps - dzięki temu i dobremu krzyżakowi Vity gra się na prawdę fajnie. Zresztą myślałem, że po ograniu i odblokowaniu praktycznie wszystkiego w wersji na duże konsole MK Vita będzie mnie szybko nudził ale nowa bonusowa wieża wyzwań nie pozwala mi odejść od konsoli. Fantastyczne połączenie zalet starej wieży z unikalnymi funcjami Vity Cytuj
Machel 2 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Odpaliłem Mortala z plusa, fakt, że postacie są mega brzydkie w porównaniu do wersji z ps3 ale za to tła, aż tak mocno po głowie nie dostały. To co cieszy jednak najbardziej to super płynne 60fps - dzięki temu i dobremu krzyżakowi Vity gra się na prawdę fajnie. Zresztą myślałem, że po ograniu i odblokowaniu praktycznie wszystkiego w wersji na duże konsole MK Vita będzie mnie szybko nudził ale nowa bonusowa wieża wyzwań nie pozwala mi odejść od konsoli. Fantastyczne połączenie zalet starej wieży z unikalnymi funcjami Vity To MK był w plusie? No to spieprzyłem ;/ Chętnie sprawdziłbym vitowy krzyżak w akcji. Cytuj
Daffy 10 624 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 w grudniu go dali ja mam vitę od lutego tego roku ale sobie sukcesywnie gierki z plusa dodawałem do download list bo wiedziałem, że w tym roku kupię tego handhelda Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 hint na kolejne pytanie: tak, mozna dodawac gry do listy nawet za pomoca komputera, nie ppsiadajac vity. nastepnie wszystkie dodane gry do listy, mozna pobrac na handhelda i beda dzialac poki mamy aktywne konto ps+ Cytuj
lechu 21 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Opublikowano 11 kwietnia 2013 Ehh... ja kupiłem MK (cyfrówke) jakoś chwile po premierze i szczerze żałuję wydanych pieniędzy. Raz że w grudniu rzucili ją w plusie, dwa że gra mi specjalnie nie podeszła. Szczerze mówiąc to chyba najsłabsza spośród bijatyk na Vite w które grałem - o wiele bardziej podeszły mi DoA5+ i SFxT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi