Opublikowano 4 czerwca 201410 l od 1 czerwca nie dzialaja i dzialac juz nie bede serwery do gry online w tej grze w wersji na ps vite - calosc dziala na serwerach firmy gamespy, ktora oglosila bankructwo i co za tym idzie wszystkie gry ktorych kod sieciowy byl na nich oparty polegly - w wersji MK na ps3/xone tworcy zdecydowali sie przeniesc infrastrukture sieciowa na inne, na vicie nikt nie gral wiec te przenosiny olali
Opublikowano 4 czerwca 201410 l Mortal oferuje bardzo duzo zabawy dla samotnego gracza. Grafika na Vicie marna ale jest co robic wiec nie mozna powiedziec ze bez multi jest juz do sprzedania.
Opublikowano 3 maja 20159 l Mam zamiar zaopatrzyć się w tego mortala na vitę. Warto nadal brać, tym bardziej, że nie boli mnie usunięcie online?
Opublikowano 4 maja 20159 l brzydal jak z psp ale stabilne 60fps, procz tego wszystko to co zawierala MK9 + wszystkie bonusowe postacie + specjalne wieza wyzwan pod vite, wg mnie warto jesli koniecznie nie chcesz tego ograc na stacjonarce
Opublikowano 4 maja 20159 l bijatyki tylko na stacjonarkach, pal licho multi ale podobnie jak np gry pilkarskie to gatunek stworzony pod kapanowe granie ze znajomymi z browarkiem