Daffy 10 623 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 od 1 czerwca nie dzialaja i dzialac juz nie bede serwery do gry online w tej grze w wersji na ps vite - calosc dziala na serwerach firmy gamespy, ktora oglosila bankructwo i co za tym idzie wszystkie gry ktorych kod sieciowy byl na nich oparty polegly - w wersji MK na ps3/xone tworcy zdecydowali sie przeniesc infrastrukture sieciowa na inne, na vicie nikt nie gral wiec te przenosiny olali Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Mortal oferuje bardzo duzo zabawy dla samotnego gracza. Grafika na Vicie marna ale jest co robic wiec nie mozna powiedziec ze bez multi jest juz do sprzedania. Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Mam zamiar zaopatrzyć się w tego mortala na vitę. Warto nadal brać, tym bardziej, że nie boli mnie usunięcie online? Cytuj
Daffy 10 623 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 brzydal jak z psp ale stabilne 60fps, procz tego wszystko to co zawierala MK9 + wszystkie bonusowe postacie + specjalne wieza wyzwan pod vite, wg mnie warto jesli koniecznie nie chcesz tego ograc na stacjonarce Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 no to szukam po taniosci wersji na vite Cytuj
Daffy 10 623 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 bijatyki tylko na stacjonarkach, pal licho multi ale podobnie jak np gry pilkarskie to gatunek stworzony pod kapanowe granie ze znajomymi z browarkiem Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 mi się zawsze w mordoklepki lepiej grało na handheldach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi