Opublikowano 9 maja 201212 l Temat o trybie multiplayer. Ustawki, wspólne granie itp. itd. Jak Słupek już mówił, zróbcie sobie profil w Social Clubie (http://socialclub.rockstargames.com/) i dołączmy do wspomnianych Crews (albo zróbmy PSXowy). Będzie łatwiej dzielić się statystykami, porozumiewać. Mój SC ID: TheRozinho Forumowy Crew: http://socialclub.rockstargames.com/crew/psx_extreme Edytowane 9 maja 201212 l przez Rozi
Opublikowano 9 maja 201212 l Rozi wysłałem Ci zaproszenie do ekipy. Założyłem Crew "Feel The Payne" zapraszam wszystkich (wyszukiwanie po nazwie lub ID). Jak na razie żadnych wytycznych, po prostu zbieram-szukam ludzi którzy chcą wybadać multi w Maxie. Jak to się je, jak wyglądają ekipy (btw w Crew leci więcej XP) - coś więcej, na poważnie to potem będzie można myśleć. -headset jest -na multi chętny jestem dopiero po singlu PSN ID SlupekPL SC ID SlupekPL Edytowane 9 maja 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 9 maja 201212 l Zrobię może Crew PSX Extreme, tylko jaki wybieramy typ: - CHATTER BOXES - THRILL SEEKERS - REBELS - SOLDIERS - ALL STARS - NO TYPE ? Słupek, można zrobić forumowy Crew, będzie lepiej :> Edytowane 9 maja 201212 l przez Rozi
Opublikowano 9 maja 201212 l A ja się zastanawiałem kto to jest SzymonG5 ;] Btw który kozak zrobi w edytorze logo BOPE ? xD
Opublikowano 9 maja 201212 l kto to jest SzymonG5 ;] Zakładałem to konto chyba z 5 lat temu, a nie chciałem innego mejla podawać. ;]
Opublikowano 9 maja 201212 l Dołączam do Was. Będę grał w multi praktycznie od premiery - dziewczyna chce oglądać jak przechodzę singla, więc jak będę sam to będę grał w multi <pantofel>. SC ID pol_litra Edytowane 9 maja 201212 l przez ShtaS
Opublikowano 11 maja 201212 l http://www.rockstargames.com/newswire/article/33961/max-payne-3-at-the-rockstar-social-club.html Max Payne 3 at the Rockstar Social Club Mniam, mam nadzieję, że po premierze wszystko będzie chodziło wszystko cacy jak na "papierze".
Opublikowano 16 maja 201212 l SC ID: BansaiRyu PSN: Bansai_ HS: jest Jest jakis forumowy klub w koncu ? Czy do Feel The Payne dolaczac ? Edytowane 16 maja 201212 l przez Bansai
Opublikowano 16 maja 201212 l http://socialclub.ro...rew/psx_extreme Edytowane 16 maja 201212 l przez noxious33
Opublikowano 17 maja 201212 l SC ID: BansaiRyu PSN: Bansai_ HS: jest Jest jakis forumowy klub w koncu ? Czy do Feel The Payne dolaczac ? Dołączaj do Feel The Payne, piekne logo zrobiłem xD Wstępnie można się już na weekend ustawiać.
Opublikowano 18 maja 201212 l Bylbym wdzieczny jakby lider PSXE zaakceptowal moja prosbe o dodanie do Crew. PS. Gra juz u mnie, chetnie pogram multi niczym no-life ale na pierwszy ogien idzie singiel
Opublikowano 18 maja 201212 l Dołączyłbym do Feel the Payne, ale na stronie social clubu wyskakuje mi request failed....
Opublikowano 18 maja 201212 l Dołączyłbym do Feel the Payne, ale na stronie social clubu wyskakuje mi request failed.... Poszło, przed chwilą wysłałem Ci invity.
Opublikowano 19 maja 201212 l Ja mogę pograć Jak by się zebrało kilka osób to Gang Wars by można odpalić.
Opublikowano 19 maja 201212 l Dokladnie, my juz ze Szczurkiem troche powygrywalismy dla Feel The Payne i nie ukrywam ze tak z 2 dodatkowe osoby lub wiecej bylyby bardzo mile widziane, najlepiej od razu zarzucic headset i gniesc caly niedzielny wieczor .
Opublikowano 20 maja 201212 l Zgłaszam gotowość na wieczorne granie, tak od 19ej mogę. Brak headsetu.
Opublikowano 20 maja 201212 l Dobra panowie to o godzinie 19 wysylam wszystkim dostepnym na liscie zaproszenia, kto sie stawi ten sie stawi, jak macie HS to wlaczcie i cioramy do oporu. PS. Jak ktos nie gral multi to niech sobie pocwiczy chwile przed ustawka, oczywiscie jak cos to przez HS sie bedzie podpowiadac co i jak.
Opublikowano 20 maja 201212 l Do dupy takie granie. Ekipa świetna, wszystko niby okej, ale gra robi mnie w balona pokazując co chwilę moją drużynę na czerwono i strzelam do swoich. Wytłumaczcie mi to bo nie ogarniam. Da się to gdzieś ustawić, zmienić? O co kaman?
Opublikowano 20 maja 201212 l Sporo ludzi patrze nie ogarnia jak się używa adrenaliny w MP W multi pod R3 odpalamy BURST'a czyli swoisty LIMIT BREAK z serii Final Fantasy Każdy burst ma 3 poziomy. Aby dojść do 3 poziomu trzeba wypełnić wskaźnik adrenaliny na maxiora. Poświęcając cały pasek adrenaliny odpalimy najmocniejszą wersję burst'a uzyskując zazwyczaj efekt drużynowy. 2/3 paska sprawia, że burst działa na ludzi z ekipy będących w naszym polu widzenia. 1/3 bursta daje bonusy tylko dla nas. Pasek adrenaliny można też wykorzystywać do odpalania shootdodge'a czyli flagowego rzucania się z giwerą przed siebie. Pro tip - nie naciskajcie lewej gały po oddaniu skoku a będziecie mogli leżeć na glebie i odpalać frajerów leżakując im pod nogami A co z bullet time'em takim jak w singlu? Tego bursta dostaje się chyba na 4 czy 6 poziomie - wtedy pod R3 będziemy mieli slow-mo jak w singlu. Ciekawi mnie czy w przyszłości R* doda jakieś nowe bursty, jakie nowe mapy ujrzymy (ja chce sztachotekę z singla! ) no i czy będą zombies? Multi jest genialne i sprawiło, ze mam problem z graniem w sp.