Skocz do zawartości

Max Payne 3 - Multiplayer

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noom zaskakująco dobra ustawka jak na pierwszy raz i w sumie dosyć spontaniczny ;]

Trochę się nas zebrało, ja ogólnie tylko dokończę singla i jestem chętny na regularne granie. W końcu trzeba wbić ten 50 level, platynę i odblokować demo GTAV :sorcerer:

PS. O co chodzi w tej opcji w multi - "ticker activity" low albo high?

Opublikowano

Ja tak samo - jak tylko skończę singla to z checią pogram w ekipie :) Trochę czasu mi schodzi na Hardzie xD

Opublikowano

Nie wiem jak Wam, ale mi się lepiej grało jak byliśmy przeciwko sobie. Jest większa satysfakcja z ubicia Bansai'a czy Słupka niż jakiegoś randoma :P

Leee, co to za satysfakcja jak bijesz w plecy hehe :D.

Razem by sie fajnie cioralo jakby z 8 osob bylo, team deathmatch po 4 a potem na public gang wars czyli istna kopalnia expa :D. Zagralem wczoraj 2-3 mecze jeszcze i 2 lvle wbilem.

Gość Rozi
Opublikowano

Wkurza mnie, że podobnie jak w RDR są cyrki z NATem. Mam typ 2, a co jakiś czas mnie wyrzuca z gry, albo wcale nie mogę dołączyć.

Opublikowano (edytowane)

Mam tak samo :confused: Specjalnie kupiłem kabel żeby obejść router i się bezpośrednio wpiąć w internet i chvj, drugie gniazdko w pokoju w akademcu jest zepsute, a że się zbliża koniec semestru, to zanim się majster zjawi to minie masa czasu. Są dwie gry, w których mam problem z netem: NBA Jam on Fire, a teraz jak na złość Max. (pipi).

Edytowane przez noxious33
Gość Rozi
Opublikowano

Co za gó.wno, ja pier.dolę. Dlaczego tylko w grach od Rockstar mam z tym NATem problem...

Opublikowano

Ja olałem temat póki co, przechodzę na oldschoolu singla (9. chapter póki co, dużo lepiej mi idzie niż na hardzie, imo mogłoby być trudniej). Przynajmniej się nie muszę w(pipi).iać, że mnie pod koniec meczu wywala.

Opublikowano (edytowane)

Multi w ogóle jest kompletnie niedopracowane, słabo zbalansowane i zabugowane np. co chwilę jest problem z respawnem, nie pojawia się licznik z X po śmierci, są duże opóźnienia itp itd.

Ale i tak gra się fajnie... szkoda, że tych map jest tak żałośnie mało.

Edytowane przez winner
Opublikowano

Gra sie super, jednak tak jak mowilem 3 osobom z ktorymi dzisiaj gralem, od strony technicznej jest to straszna fuszerka. Rozlaczanie, zwiecha konsoli, rozrzucanie teamu po innych druzynach czy nawet zostawianie niektorych w lobby. Max mial od premiery juz 2 patche a problemow jakos nie ubywa.

Opublikowano

Od 20 poziomu robi się udręka.... dla tych co zaczynają :D dochodzi nowa kamizela parę perków regenerujących i padają jak muchy :D Aż żałuje że nie kupiłem na Ps3, mecze na prywacie pewnie teraz rządzą? ;) Singla nawet nie ruszam do czasu napisów.Aż tak zapipiste jest te multi :)

Gość Rozi
Opublikowano

Nie wiem czy to szczęście, ale wyłączyłem UPnP w konsoli i wczoraj nie wyrzuciło mnie z ani jednego meczu.

Opublikowano

Zapraszam co crew "Tropa de Elit PL", jak bedzie wieksza ekipa bedzie mozna pograc z innymi gangami, dodatkowe exp i tytuly. A samo multi naprawde niedopracowane, sporo bugow, zawiasow itp, ale gra i tak jest miodna, troche grania na pewno bedzie.

Opublikowano (edytowane)

Zapraszam co crew "Tropa de Elit PL", jak bedzie wieksza ekipa bedzie mozna pograc z innymi gangami, dodatkowe exp i tytuly. A samo multi naprawde niedopracowane, sporo bugow, zawiasow itp, ale gra i tak jest miodna, troche grania na pewno bedzie.

poty co jestem wolnym strzelcem i nie ogrywam zadnego multi, tak wiec chetnie sie wbije do jakiegos klanu jesli mnie zechca w ogole :ph34r:

napisz co i jak i sie ugadamy? a moze ktos tworzy jakis PSX Klan? :sorcerer:

co kolwiek bedzie sie dzialo to ja jestem IN :i_am_so_happy:

pozdrawiam..

Edytowane przez 4 mE
Opublikowano

poty co jestem wolnym strzelcem i nie ogrywam zadnego multi, tak wiec chetnie sie wbije do jakiegos klanu jesli mnie zechca w ogole :ph34r:

napisz co i jak i sie ugadamy? a moze ktos tworzy jakis PSX Klan? :sorcerer:

co kolwiek bedzie sie dzialo to ja jestem IN :i_am_so_happy:

pozdrawiam..

Ludzie, ten temat ma raptem 3 strony, przejrzyjcie je ;)