Bansai 11 198 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Milo sie dzis gralo panowie, mam nadzieje ze wkrotce znowu sie zbierzemy taka ekipa . Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Noom zaskakująco dobra ustawka jak na pierwszy raz i w sumie dosyć spontaniczny ;] Trochę się nas zebrało, ja ogólnie tylko dokończę singla i jestem chętny na regularne granie. W końcu trzeba wbić ten 50 level, platynę i odblokować demo GTAV PS. O co chodzi w tej opcji w multi - "ticker activity" low albo high? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 (edytowane) Nie wiem jak Wam, ale mi się lepiej grało jak byliśmy przeciwko sobie. Jest większa satysfakcja z ubicia Bansai'a czy Słupka niż jakiegoś randoma Edytowane 21 maja 2012 przez SzczurekPB Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Niedlugo skoncze singla to sie ustawimy. Jak nie w tygodniu to na bank w ten weekend Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Ja tak samo - jak tylko skończę singla to z checią pogram w ekipie Trochę czasu mi schodzi na Hardzie xD Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Nie wiem jak Wam, ale mi się lepiej grało jak byliśmy przeciwko sobie. Jest większa satysfakcja z ubicia Bansai'a czy Słupka niż jakiegoś randoma Leee, co to za satysfakcja jak bijesz w plecy hehe . Razem by sie fajnie cioralo jakby z 8 osob bylo, team deathmatch po 4 a potem na public gang wars czyli istna kopalnia expa . Zagralem wczoraj 2-3 mecze jeszcze i 2 lvle wbilem. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 zagrałem 1 meczyk, 14-5 ;D chyba sprobuje swoich sił, tak jak koledzy, po singlu. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Trochę pograłem z randomami i jak na razie to coś kiepsko mi idzie, Zabiłem 19 a zginąłem 42 razy Chyba za dużo gram w multi U3 (ponad 200h) i jakoś nie mogę się "przestawić". Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Działają wam serwery w tym momencie? Bo mam problem z podłączeniem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Wkurza mnie, że podobnie jak w RDR są cyrki z NATem. Mam typ 2, a co jakiś czas mnie wyrzuca z gry, albo wcale nie mogę dołączyć. Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 (edytowane) Mam tak samo :confused: Specjalnie kupiłem kabel żeby obejść router i się bezpośrednio wpiąć w internet i chvj, drugie gniazdko w pokoju w akademcu jest zepsute, a że się zbliża koniec semestru, to zanim się majster zjawi to minie masa czasu. Są dwie gry, w których mam problem z netem: NBA Jam on Fire, a teraz jak na złość Max. (pipi). Edytowane 21 maja 2012 przez noxious33 Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Ja również mam nat2 i wszystko chodzi elegancko. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Co za gó.wno, ja pier.dolę. Dlaczego tylko w grach od Rockstar mam z tym NATem problem... Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Ja olałem temat póki co, przechodzę na oldschoolu singla (9. chapter póki co, dużo lepiej mi idzie niż na hardzie, imo mogłoby być trudniej). Przynajmniej się nie muszę w(pipi).iać, że mnie pod koniec meczu wywala. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 no i zyebali multi. będzie czas na zrobienie singla rozłącza mnie nieustannie i mam problem z graniem w ekipie. Cytuj
winner 183 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 (edytowane) Multi w ogóle jest kompletnie niedopracowane, słabo zbalansowane i zabugowane np. co chwilę jest problem z respawnem, nie pojawia się licznik z X po śmierci, są duże opóźnienia itp itd. Ale i tak gra się fajnie... szkoda, że tych map jest tak żałośnie mało. Edytowane 21 maja 2012 przez winner Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Gra sie super, jednak tak jak mowilem 3 osobom z ktorymi dzisiaj gralem, od strony technicznej jest to straszna fuszerka. Rozlaczanie, zwiecha konsoli, rozrzucanie teamu po innych druzynach czy nawet zostawianie niektorych w lobby. Max mial od premiery juz 2 patche a problemow jakos nie ubywa. Cytuj
fan ppe 27 Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 właśnie gram w multi jakby co to dajcie zapki nick: bazyliszek mam hs wiec można beke krecic gierka spoko multi za(pipi)iste Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 Od 20 poziomu robi się udręka.... dla tych co zaczynają dochodzi nowa kamizela parę perków regenerujących i padają jak muchy Aż żałuje że nie kupiłem na Ps3, mecze na prywacie pewnie teraz rządzą? Singla nawet nie ruszam do czasu napisów.Aż tak zapipiste jest te multi Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 maja 2012 Opublikowano 23 maja 2012 Nie wiem czy to szczęście, ale wyłączyłem UPnP w konsoli i wczoraj nie wyrzuciło mnie z ani jednego meczu. Cytuj
Greczyna 1 Opublikowano 23 maja 2012 Opublikowano 23 maja 2012 Zapraszam co crew "Tropa de Elit PL", jak bedzie wieksza ekipa bedzie mozna pograc z innymi gangami, dodatkowe exp i tytuly. A samo multi naprawde niedopracowane, sporo bugow, zawiasow itp, ale gra i tak jest miodna, troche grania na pewno bedzie. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 23 maja 2012 Opublikowano 23 maja 2012 (edytowane) Zapraszam co crew "Tropa de Elit PL", jak bedzie wieksza ekipa bedzie mozna pograc z innymi gangami, dodatkowe exp i tytuly. A samo multi naprawde niedopracowane, sporo bugow, zawiasow itp, ale gra i tak jest miodna, troche grania na pewno bedzie. poty co jestem wolnym strzelcem i nie ogrywam zadnego multi, tak wiec chetnie sie wbije do jakiegos klanu jesli mnie zechca w ogole :ph34r: napisz co i jak i sie ugadamy? a moze ktos tworzy jakis PSX Klan? co kolwiek bedzie sie dzialo to ja jestem IN pozdrawiam.. Edytowane 23 maja 2012 przez 4 mE Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 23 maja 2012 Opublikowano 23 maja 2012 Zapraszam co crew "Tropa de Elit PL", jak bedzie wieksza ekipa bedzie mozna pograc z innymi gangami, dodatkowe exp i tytuly. A samo multi naprawde niedopracowane, sporo bugow, zawiasow itp, ale gra i tak jest miodna, troche grania na pewno bedzie. poty co jestem wolnym strzelcem i nie ogrywam zadnego multi, tak wiec chetnie sie wbije do jakiegos klanu jesli mnie zechca w ogole :ph34r: napisz co i jak i sie ugadamy? a moze ktos tworzy jakis PSX Klan? co kolwiek bedzie sie dzialo to ja jestem IN pozdrawiam.. Ludzie, ten temat ma raptem 3 strony, przejrzyjcie je Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi