Oldboy 984 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Jak zrobić tego TRENNING GRINDS-a ??? Flexible killer : Kill with the 4 preset loadouts p.s. 40 LEVEL i 5000 killi wpadło ! Jestem hardkorem Edytowane 4 czerwca 2012 przez Bushisan Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Jak wybierasz loudout to oprócz tych, które sam ustawiasz są jeszcze 4 zrobione przez Rockstar. Musisz zabić przeciwnika wykorzystując każdy z nich. 1 Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 (edytowane) 40 LEVEL i 5000 killi wpadło ! Jestem hardkorem i jak teraz wpada XP'o, dużo szybciej, odczułeś jakaś różnicę w ogóle? ______________________________________________________ a samemu nie można z kumplami np. ? heh... no, ale co sie dziwić, skoro platynę ma dopiero 25 osób Edytowane 7 czerwca 2012 przez 4 mE Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 (edytowane) Wreszcie, wczoraj udało się parę HC meczy zagrać.Po pierwsze brak radaru (+100) zmienia to zupełnie rozgrywkę, przełączasz się na wydawany dźwięk kroków, głosów. Tłumiki mają wtedy większy sens a niewykorzystywane wcześniej perki w tym trybie, idealnie się sprawdzą, np "cichy chód". Hardkorowy jest brak mozliwości odnowienia energii tylko szkoda że tak mało oblegany jest ten tryb ale z czasem przybędzie graczy i będzie ciekawiej.... nowe mapy, nowe perki ...ehh przeklęte DLC ;/ P.S edit : Po resecie levelu na HC xp wpada szybciej ołłł yeah ! Pomimo dobicia do 50 jak tylko wyjdą dodatki to biorę w ciemno aż tak gra jest za(pipi)ista.TDM i MP killer w free aim po prostu mistrzostwo. Rządzi ! Edytowane 10 czerwca 2012 przez Bushisan Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 jak odblokować postać Maxa w multi ? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 którą dokładnie? postacie odblokowuje się poprzez przechodzenie na legendy, z tego co wiem to także przez ukończenie NYM na HC, no i limitka dawała postać starego maxa. btw przejście na legendę jest fajnie i w ogóle lans. szkoda tylko że resetuje wszystko poza grindami przez co nabijanie levelów idzie znacznie wolniej. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 15 czerwca 2012 Opublikowano 15 czerwca 2012 (edytowane) od niedawna zacząłem nieco grac w Arcade, gdzie tez zdobywa sie nieco XP'a. ciekawi mnie tylko, czy za 1 razem, czy można je powtarzać, jak w RDR ? później sprawdze Edit.. XP'o dostaje sie jednorazowo, za medal - wartość jest przypisana do odpowiedniego pucharku(brązowy, srebrny, zloty, platynowy), Edytowane 17 czerwca 2012 przez 4 mE Cytuj
fan ppe 27 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Chciałem się dowiedzieć czy też macie problem z grą w multi . jak gram sam jest w miarę ok. Jak próbuję zagrać z ekipą to zaczynają się cyrki: komunikaty o czarnej liście, wyrzucanie z pokoju, freeze ekranu zwiechy konsol. Też tak macie? założyłem klan jest nas już około 40 typa prawie sami polacy jeden japończyk i ktoś tam jeszcze. Jak chcem grać razem to więcej czekania niż samej gry....dzis jest już 18.20 ja rozegrałem 2 mecze a "gram od 15" z czego z jednego pod koniec mnie wywaliło? wiecie coś o ewentualnych łatkach czy z moją konsolą już coś nie tak? Cytuj
Słupek 2 184 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 (edytowane) To nie wina konsoli. Jeżeli gram sam albo ewentualnie z jednym kumplem (też zależy z jakim) to jest wszystko ok. Jeżeli w lobby jest nas już trzech lub więcej to zaczynają się cholerne cyrki. O których właśnie piszesz: wywalanie, zwiechy konsoli lub jakieś komunikaty itd. Mam dokładnie to samo. Edytowane 20 czerwca 2012 przez SłupekPL Cytuj
fan ppe 27 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 a nie wiesz może czy na x box tez jest ten problem? czy to tylko bolączka PS3? Naprawde cholernie wkurza mnie już ta sytuacja. Gra jest genialna, multi rewelacja ale te zwiechy i problem z podłączeniem się do gry psuje całokształt. nie po to mam multi żeby grać samemu mam nadzieję że to naprawią. Może to wina ich serwerów jak myślisz? Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 (edytowane) odkąd pamiętam to R* nie tylko słynął ze świetnych gamplejów ale i z glitchy Edytowane 21 czerwca 2012 przez Bushisan Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 na x też miewałem takie problemy w sytuacji kiedy próbowaliśmy w 8 się ustawić i mieć własne lobby. te same akcje. od dłuższego czasu gram z kumplem lub 2 osobami i problemu nie ma. jaja zaczynają się chyba przy większej ilości graczy z jednego "źródła". Cytuj
fan ppe 27 Opublikowano 21 czerwca 2012 Opublikowano 21 czerwca 2012 na x też miewałem takie problemy w sytuacji kiedy próbowaliśmy w 8 się ustawić i mieć własne lobby. te same akcje. od dłuższego czasu gram z kumplem lub 2 osobami i problemu nie ma. jaja zaczynają się chyba przy większej ilości graczy z jednego "źródła". Z tego co piszesz wynika, że to nie tylko problem PS3, a poprostu zrąbane multi....szkoda. Jaja są cały czas ostatnio nawet jak gram sam lub z jednym kumplem to nas wyrzuca, wylogowuje z PSN lub konsola się zawiesza...ciekwe czy na pc tez maja taki problem. tak na marginesie już po pierwszym max payne zastanawiałem się jakby wyglądało multi z bulett time a gdy je dostałem nie można w nie normalnie pograć ....zaraz mi serce pęknie serio Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 5 lipca 2012 Opublikowano 5 lipca 2012 (edytowane) podwójne XP'o na weekend Social Club NewsMax Payne 3 Multiplayer Double XP Weekend Starts with Live Streaming Event this Friday, July 6th, Across All Platforms Posted: July 04, 2012 12:00PM | Author: R* K ale mi sie upiekło z tym zaliczeniem do zobaczenia na lini Edytowane 5 lipca 2012 przez 4 mE Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 (edytowane) 50 Lvl Zaliczony ! a wy jak? cos sie ociągacie :blum1: Edytowane 24 lipca 2012 przez 4 mE Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 (edytowane) A ja od kilku dni mam platyne... Zrobiłem legendę i głupim kałachem albo berettą bez dodatków potrafie sieczkę zrobić... Chyba ogranicze używanie tego sprzętu i zrobie same Light/Medium Loadouty (taki Loadout z samym pistoletem plus Sneakers potrafi zdziałać cuda). Edytowane 24 lipca 2012 przez Homer S Cytuj
agst 138 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 (edytowane) Często R* daje podwójną kasę? Bo jestem w trakcie zdobywania 50lvl, ale coś wolno idzie. A tak swoją drogą to jakie bronie polecacie? Edytowane 28 lipca 2012 przez agst Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 gdzie moge spr. ile dokladnie czasu zabralo mi multy z zycia? social club? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi