Skocz do zawartości

Soul Sacrifice

darkgamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tzn ze w singlu nie ma zadan pobocznych? Bo widzialem na allegro uzywke chyba za 70 zl i w sumie bym wzial ale jak mam jeszcze 40 zl do tego doplacic to troche slabo.

mozesz robić zadania poboczne w singlu też, tylko poziom trudności w kilku momentach mocno skacze w górę i trzeba powtarzać poprzednie misje po kilka razy, żeby "przypakować" postać - grając online szybciej idzie się do przodu :) tzn. nie traci się czasu na podnoszenie statystyk. 

Opublikowano

ja fulla obadam ale nie napalam sie zbytnio. Wiem, ze wiele osob zachwycona jest tym tytulem ale mnie demo odrzucilo.Jakos nie do mnie taki typ rozgrywki, dodatkowo w takim designie. Jedyne co jest mega to muza w tym tytule ale jak pisze, sprobuje dac SS jeszcze jedna szanse

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jako że za kilka godzin gra będzie dostępna w PS Plus, chciałbym napisać że jestem gotów pomóc nowym graczom w rozgrywkach online, jak także służyć informacjami na temat gry. Troszkę z nią spędziłem tak więc jakąś tam wiedzę mam. Przeważnie pogrywam wieczorami, chociaż w tym tygodniu wiadomo że różnie z tym będzie :) PSN ID: Vasquo.

Opublikowano

co wy ludzie w tym widziecie - w menu pod grą w polu aktywnosci znajomych od wigilii od groma ludzi w to nonstop gra z mojej friendlisty :D

Opublikowano

jeśli demko Cię odrzuciło, to pełniak wiele nie zmieni ;]

Mi demko nie podpasiło (mimo,że uwielbiam gry w stylu Monster hunter), a pełna wersja mnie wciagneła.

Opublikowano

Swietna gra, mam natomiast jeden ogromny problem. 

Polaczenie. Probuje grac online, ale co srednio 20 sekund trace polaczenie, albo nie moge wejsc do pokoju albo ogolny komunikat o "connection error". 

mial ktos moze cos podobnego? probowalem na 3 roznych wifi i na 3g, rozne interwaly disconnecta ale mimo wszystko wszedzie ten DC jednak sie pojawia :/

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

dziś premiera soul sacrifice delta - podziekowania dla sony ze tak przechodzi bez echa, a kupic bedzie mozna ja tylko w formie cyfrowej. Wielka szkoda, bo opinie sa niesamowite - poprawione wszystko co bylo do poprawienia, duzo nowych fajnych rzeczy dodali, a dodatkowo bardzo mocno odciagneli grafe i rozdzielczosc. Ci ktorzy nie grali w podstawowa wersje powinni od razu atakowac delte, a ci co ograli podstawowa powinni rozgladac sie za wersja delta

Opublikowano

Ja wlaczylem zwykla wersje z plusa, ale gra chyba nie moje klimaty bo nie wkrecila mnie, ale moze zrobie jeszcze z jedno podejscie. Za to swietnie podlozone glosy w ang. wersji jak na moj gust.

• 1 miesiąc temu...