Opublikowano 11 maja 201212 l Witam, szukam sluchawek do 400zl dla mixamp-a 5.8 firmy astro http://www.astrogami...mp-58-bundle-uk Wazne, aby byly wygodne i nie uwieraly po kilku godzinach gry z z dobrym nie przesterowanym basem. Budowa: Zamkniete albo polotwarte Konstrukcja: Circumaurals Zastosowanie: W domu, przede wszystkim do gier, czasami do muzyki. Zastanawiam sie nad: Shure SRH 440 Sony MDR-ZX700 Sennheiser HD 449 albo w ostatecznosci Astro A40 HEADSET Z gory dzieki za pomoc.
Opublikowano 16 maja 201212 l Shure odrzuć. Słuchawki bas mają ładny, ale nie ma go tak wiele, są raczej chłodne, detaliczne. No i nie wiem, czy ten MixAmp je pociągnie, ale to raczej dlatego, że nie miałem z nim kontaktu. Możesz popytać o jakieś Audio-Technica na bardziej specjalistycznym forum - podobno niektóre modele są naprawdę fajne do grania, ale nie pamiętam już które...
Opublikowano 17 maja 201212 l Autor juz od jakiegos czasu rozgladam sie za sluchawkami, od tygodnia intensywnie. bylem juz w kilku sklepach w okolicy ale nie mieli tego co szukam, jutro jade do MM zobaczyc co tam maja. na moja liste wskoczyly jeszcze sennheiser hd 380 pro i audio technica atm m40fs,
Opublikowano 24 maja 201212 l W cenie A40 rowniez jest Sennheiser PC360 podobno najlepsze sluchawki do grania.