basbot11 177 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Witam, szukam sluchawek do 400zl dla mixamp-a 5.8 firmy astro http://www.astrogami...mp-58-bundle-uk Wazne, aby byly wygodne i nie uwieraly po kilku godzinach gry z z dobrym nie przesterowanym basem. Budowa: Zamkniete albo polotwarte Konstrukcja: Circumaurals Zastosowanie: W domu, przede wszystkim do gier, czasami do muzyki. Zastanawiam sie nad: Shure SRH 440 Sony MDR-ZX700 Sennheiser HD 449 albo w ostatecznosci Astro A40 HEADSET Z gory dzieki za pomoc. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 Shure odrzuć. Słuchawki bas mają ładny, ale nie ma go tak wiele, są raczej chłodne, detaliczne. No i nie wiem, czy ten MixAmp je pociągnie, ale to raczej dlatego, że nie miałem z nim kontaktu. Możesz popytać o jakieś Audio-Technica na bardziej specjalistycznym forum - podobno niektóre modele są naprawdę fajne do grania, ale nie pamiętam już które... Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 17 maja 2012 Autor Opublikowano 17 maja 2012 juz od jakiegos czasu rozgladam sie za sluchawkami, od tygodnia intensywnie. bylem juz w kilku sklepach w okolicy ale nie mieli tego co szukam, jutro jade do MM zobaczyc co tam maja. na moja liste wskoczyly jeszcze sennheiser hd 380 pro i audio technica atm m40fs, Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 W cenie A40 rowniez jest Sennheiser PC360 podobno najlepsze sluchawki do grania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi