des3 1 Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 Witam Jeśli kogoś to interesuje to w Piwiarni Wareckiej w Poznaniu na ul. Świętosławskiej (boczna ulica od Starego Rynku) posiadają PS3 z grą Fifa 2012. Obsługa nie robi najmniejszego problemu jeśli wpadnie się większą bandą pograć od poniedziałku do piątku w godz. 12,00-18,00 (jednak można się dogadać też na inne dni i godziny ale musi to byc zapowiedziana wizyta). Jak wspomniałem powyżej w knajpie jest tylko fifka ale nic nie stoi na przeszkodzie aby przyjść z własnymi grami. Dla zainteresowanych link poniżej z krótkim opisem lokalu i telefonami kontaktowymi.( generalnie najlepiej dogadać się osobiście na miejscu) http://www.poznan.pl/mim/slownik/puby-i-kluby,poi,92,6117/piwiarnia-warka,45242.html 3 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 Można przynieść własne piwo i jedzenie ? 2 Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 Można przynieść własne piwo i jedzenie ? nic nie stoi na przeszkodzie aby przyjść z własnym piwem i jedzeniem 1 Cytuj
des3 1 Opublikowano 13 maja 2012 Autor Opublikowano 13 maja 2012 do Tokar: nie wiem czy można przynieść własne piwo lub przekąski trzeba by pewnie dogadać na miejscu. napisałem tylko to co wiem, czyli że mają konsole i można u nich grać. do 2xj: koniecznie raportuj do psa: po co robisz fałszywe cytaty ze mnie?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi