Opublikowano 27 maja 201212 l gra ktos na ideal pad y560? strasznie mi sie grzeje karta graficzna i po jakims czasie komp sie zwiesza. obnizyc rozdzialke/detale? szukac nowych sterowniko? mial ktos tak?
Opublikowano 28 maja 201212 l gra ktos na ideal pad y560? strasznie mi sie grzeje karta graficzna i po jakims czasie komp sie zwiesza. obnizyc rozdzialke/detale? szukac nowych sterowniko? mial ktos tak? Ja gram. Nie narzekam na grzanie. Ustawienia mam w kolejności w menu high/med/h/m vs on, aa on, low fx też włączone. Rozdziałka wiadomo; natywna. Chodzi mi średnio 30fpsów, z dropami do 20, przy doczytywaniu nowych animacji etc nawet do 10 jeśli ogromna sieka. W niektórych dungonach 60fps. Natomiast co mnie zastanawia, to że jakiekolwiek zmiany poza wyłączeniem aa i vs nie mają wpływu na wydajność. A jak to u Ciebie wygląda? Co do sterowników, to akurat przed datą premiery rozglądałem się za aktualizacją poza oficjalną lenovo i trafiłem na http://leshcatlabs.org/ i mam teraz 12.3. wersje mam z prockiem i3, słyszałem że i7 się grzeją.
Opublikowano 28 maja 201212 l na najwyższych ustawieniach stałe 20-30 klatek w multi z 4 osobami w kanałach w 2 akcie
Opublikowano 28 maja 201212 l http://www.anandtech.com/show/5865/laptop-graphics-face-off-diablo-iii-performance/3 Obszerny artykuł nt D3 na laptopach.
Opublikowano 28 maja 201212 l Autor A tu dodatkowo diablo przetestowane na roznych kartach http://www.notebookcheck.net/Diablo-III-Benchmarked.74918.0.html
Opublikowano 29 maja 201212 l Grał ktoś na touchpadzie macowym albo korzystając z internetu moblinego? Bezproblemowo?
Opublikowano 29 maja 201212 l nie no wątpię : p Ta gra nie odbiega mocno od innych diabełków, a raz w diablo 2 jak mi padła myszka i robiłem cs na touchpadzie, to masakra była : p
Opublikowano 30 maja 201212 l 18 kart graficznych kontra Diablo Edytowane 30 maja 201212 l przez Shankor
Opublikowano 9 czerwca 201212 l nie wiem po co męczycie się na tych lapkach które są żenujące jeśli chodzi o wydajność, drogie i się grzeją... na mojej zintegrowanej chodzi na full bez problemów ;]
Opublikowano 29 lipca 201212 l Mam problem tzn kupilem nowego kompa. Zainstalowalem diablo3, wrzucilem wszystko na wysokie detale a gra mi sie zcina. Nie sa regularne, ale denerwuja. Glownie przy bieganiu na duzych terenach, po wchodzeniu w tp/wp. Oto moja specyfikacja i temperatury
Opublikowano 29 lipca 201212 l Podejrzewam, że to HDD lag. W skrócie kompa masz dobrego, tylko D3 jest zepsute. Sprawdź czy jeśli wrócisz na już "wczytane" poziomy i czy jak używasz skilla po raz pierwszy (np. w mieście) to masz spadki fps-ów. Nie da się tego naprawić (z tego co jest mi wiadome).
Opublikowano 29 lipca 201212 l Wlasnie jak klikam na Ctrl+R zeby sprawdzic fps to ciagle widnieje 0 :F
Opublikowano 29 lipca 201212 l To jest błąd który pojawił się wraz z patchem 1.0.3. Musisz zmierzyć to sobie innym programem lub okiem ;-)
Opublikowano 29 lipca 201212 l No can i run it spelniam bez problemy rekomendowane wymagania Moze nastepnyc patch albo sterowniki nowsze od 12.6 naprawia to ;/
Opublikowano 29 lipca 201212 l raczej nie. Po prostu tak ta gra chodzi : p jak ja po raz pierwszy gre odpalam to odpalam od razu wszystkie skille jakie mam, ścinka jest masakryczna : p
Opublikowano 29 lipca 201212 l Moze do konca roku dokupie z 4gb remu zeby dobic do 8gb i do tego jakiegos ssd 64Gb na winde i jakies 2 grube gierki ;p
Opublikowano 29 lipca 201212 l jak ja po raz pierwszy gre odpalam to odpalam od razu wszystkie skille jakie mam, ścinka jest masakryczna : p ^ This
Opublikowano 30 lipca 201212 l Tylko, że też jest taki problem, że jak po raz pierwszy spotkasz wroga i go jakoś zabijesz to też często jest zwiecha. Ja osobiście nie raz zginąłem przez tego typu rzeczy i nie mam pojęci jak miałbym się zabrać za HC w takich warunkach
Opublikowano 30 lipca 201212 l Tylko, że też jest taki problem, że jak po raz pierwszy spotkasz wroga i go jakoś zabijesz to też często jest zwiecha. Ja osobiście nie raz zginąłem przez tego typu rzeczy i nie mam pojęci jak miałbym się zabrać za HC w takich warunkach Nigdy się z tym nie spotkałem, prawdę mówiąc. Jak spalę wszystkie skille w mieście przez te kilka sekund to już nie mam problemów.
Opublikowano 4 września 201212 l Tez zauwazylem ze gra dropuje mimo ze nie powinna. Dziwny system z tym ladowaniem animacji Edytowane 4 września 201212 l przez BartIrlandia
Opublikowano 5 września 201212 l To jest normalne. Jak miałem wcześniej kompa to też mi to się wydawało dziwne, ale po przejściu na laptopa (dużo lepszego mimo wszystko) zacząłem w roznych grach odczuwac właśnie takie chwilowe przyciecia spowodowane wczytywaniem animacji. Laptopy po prostu mają wolniejsze dyski od kompow normlanych nawet czesto tych starych no i sa mniej stabilne. Diablo 3 po prostu jest penwie tak niedorobione, że w końcu nawet ci co graja na stacjonarnych dopiero mogą poznac co to znaczy wczytywanie animacji : >