Gość kaz_ Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 ogólnie to ten dps to chyba wlicza wszystkie statusy broni? I to jest dosyć fajne, nie trzeba nic liczyć, tylko w sumie można się skupić tylko na dpsie. Jedynie co zauważyłem, jak ktoś wsadza jakieś rubiny do obrażeń zwalone, to się zaczyna dps kićkać. Nie, nie, tylko IAS, "widełki" od do dmg i +% dmg wlicza się do bazowego DPSu broni. Statystyki postaci i crit dmg nie wliczają się. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 z marnym 940 przeszedlem cale inferno. a ty? on topic: ludzie czesto gesto przesadzaja z cena. co do wartosci to ciezko powiedziec skoro zloto tak traci. wkrotce to moze byc normalna cena po wejsciu rmah tez sie sporo zmieni bo moze byc tak ze zloto sie bedzie magazynowac a dobre itemy tylko za kase beda wstawiane. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Ciekawe jak by to było jak by przed stworzeniem każdej postaci trza było wybrać jedną z dwóch opcji: postać może korzystać TYLKO z "itemów z dropa + gold AH" albo "itemów z własnego dropa + RMAH" only Czyli coś na styl restrykcji dla postaci HC... Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 zaplacilem 300k za 940 luk z socketem. potem w secret lvl wypadla mi ciut lepsza kusza. a mialo to do rzeczy ze taki "marny" item styka do przejscia wszystkiego w grze. najmilej bys widzial? to by sie przecie skonczylo tym ze wszyscy robia postac "gold ah" i kupuja za kase itemy z innych stron jak to bylo w d2 czy ze kupuja zloto od farmerow co mozna przeliczyc na itemy z ah za kase. bez sensu. tak przynajmniej ci "uczciwi" tez czasem skorzystajac sprzedajac jakis cudo drop. ps. grzecznego proszenia to ty chyba na oczy nie widziales jesli wg ciebie tak ono wyglada Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 @Gri: Pisanie "ty" małymi literami nie świadczy o braku szacunku, a o tym że ktoś ma wyjechane na zasady pisowni Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 (edytowane) http://www.reddit.co...nshots_of_your/ Ludzie zamieszczają screeny ze swojego RMAH. Niektórzy już zarobili (po odjęciu prowizji) ponad 500$. Rzucam robotę. Edytowane 14 czerwca 2012 przez Shankor Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 Item ponizej poszedl za 211$ ludzie są powaleni xD Ciekawe jakie ceny beda w europie Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 Lol mam taki same ale z 2 gniazdami xD Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 To jest chore, wydać prawie 700zł za item A my tu narzekamy jak edycja kolekcjonerska jakiejś gry kosztuje ponad 300 zł. Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 O ja je.bie to tak na serio? To jak u nas na RMAH będzie ojro to.... O lol. Ide kupić D3 zaraz choćby i od samego blizzarda, robie DH glass cannon i lece na farmić. Będę bogaczem xD Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 Rynek spotka przesyt. Będzie więcej sprzedających niż kupujących tak jak jest już z płaceniem złotem. Zresztą, w patchu 1.0.3 wprowadzą zmiany co do jakosci dropu i nawet ci, którzy do tej pory tego nie robili przesiądą się na farmienie nefalenów i Leoryk/Butcher's runy. Owszem, znajdą się chętni na zakup itemów za $ ale gear będzie musiał mieć naprawdę wy(pipi)one statsy. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 (edytowane) Pytanie: jak szukam Stormshielda i np wygląda to tak: Obok Armora ma napisane, że Block wynosi 20%, a potem niżej w statach (str, resy etc) jest napisane +7% Block chance. To znaczy, że owa tarcza ma 13% + 7% (łącznie owe 20%) czy że to jednak jest 20% + 7% (łącznie 27%)? Edytowane 14 czerwca 2012 przez Kazuun Cytuj
hay 17 Opublikowano 14 czerwca 2012 Opublikowano 14 czerwca 2012 (edytowane) Nad ilością block damage masz sumaryczny block chance, czyli 13%+7% w Twoim przypadku. Edytowane 14 czerwca 2012 przez hay Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 15 czerwca 2012 Opublikowano 15 czerwca 2012 Dobra dziubki. RMAH ruszył! Oficjalna informacja od Blizzard Walutowy dom aukcyjny jest już dostępny w Europie! W walutowym domu aukcyjnym gracze będą mogli kupować i sprzedawać zdobyte łupy korzystając z prawdziwych pieniędzy przekazywanych za pomocą autoryzowanej usługi firm trzecich lub swojego Salda Battle.net. Prosimy pamiętać, że gracze będą mieli dostęp do walutowego domu aukcyjnego jedynie podczas gry w swoim ojczystym regionie. Oznacza to, że w przypadku postaci stworzonych poza tym regionem, nie można będzie sprzedawać ani kupować przedmiotów za prawdziwe pieniądze. Aby uzyskać dostęp do walutowego domu aukcyjnego, kliknij przycisk „Dom aukcyjny”, który znajduje się po lewej stronie ekranu postaci, a następnie kliknij przycisk umieszczony w prawym górnym rogu interfejsu domu aukcyjnego. Przejdziesz z domu aukcyjnego wykorzystującego złoto na walutowy dom aukcyjny. Kiedy dom aukcyjny zostanie już udostępniony, prosimy pamiętać o następujących kwestiach:: Regionalne domy aukcyjne i Gra Globalna Gracze będą mieli dostęp do walutowych domów aukcyjnych jedynie podczas gry w swoim regionie macierzystym (tylko Ameryki lub Europa), a postaci stworzone poza nim nie będą mogły kupować, sprzedawać ani używać przedmiotów z żadnego walutowego domu aukcyjnego. Twój macierzysty region gry i dostępny walutowy dom aukcyjny zależy od kraju zamieszkania wskazanego podczas rejestracji konta Battle.net®. Domyślnie, Battle.net automatycznie określi najbardziej odpowiedni walutowy dom aukcyjny, lecz gracze w niektórych regionach będą mogli uzyskać dostęp do domów aukcyjnych dla innych walut z menu opcji w grze. Bezpieczeństwo konta - wymagania Chcielibyśmy także przypomnieć o kilku metodach zabezpieczeń, z których trzeba korzystać, aby uzyskać dostęp do niektórych funkcji walutowego domu aukcyjnego: Gracze, którzy będą chcieli kupować i sprzedawać przedmioty za pomocą Salda Battle.net, będą musieli powiązać ze swoim kontem Battle.net token Battle.net Authenticator lub aplikację Battle.net Mobile Authenticator. Authenticator jest wymagany do doładowywania Salda Battle.net z poziomu panelu zarządzania kontem Battle.net, a także do przekierowania wpływów z aukcji na Saldo Battle.net. Gracze, którzy będą chcieli kupować przedmioty lub otrzymywać wpływy z aukcji przez PayPal™ (usługa dostępna w niektórych regionach), będą musieli włączyć naszą usługę Alertów komórkowych Battle.net. Po jej włączeniu, co jakiś czas, podczas dokonywania transakcji przez PayPal, na telefon komórkowy wysyłane są wiadomości SMS z kodem, który należy wprowadzić, aby zatwierdzić transakcję. Nawet jeśli nie planujesz korzystania z walutowego domu aukcyjnego, i tak zachęcamy do zainteresowania się wprowadzeniem dodatkowych zabezpieczeń dla swojego konta Battle.net. Towary Bezpośrednio po włączeniu walutowego domu aukcyjnego dostępne będą wyłącznie aukcje ekwipunku (t.j. broni, pancerzy i innego sprzętu tego rodzaju) – aukcje towarów w tym domu aukcyjnym udostępnimy tak szybko, jak to będzie możliwe. Tak jak wspomnieliśmy wcześniej, chcemy mieć pewność, że handel towarami będzie odbywał się w sposób szybki, stabilny i niezawodny. Cały nasz zespół intensywnie nad tym pracuje i gdy tylko będziemy gotowi wprowadzić aukcje towarów, powiadomimy was o tym. Dostarczanie przedmiotów i „przetwarzanie” zakupów Od czasu do czasu, gracze będą musieli poczekać na przeniesienie przedmiotu do zakładki „Ukończonych” aukcji po jego kupieniu w walutowym domu aukcyjnym. Choć przewidujemy, że większość przedmiotów kupionych w walutowym domu aukcyjnym będzie trafiać do kupujących od razu, to w niektórych przypadkach będziemy musieli wstrzymać dostawę przedmiotów do czasu sprawdzenia transakcji. Wstrzymane przedmioty będą oznaczone jako „Przetwarzane”. Aby dowiedzieć się więcej na temat domu aukcyjnego (w tym wyboru waluty), odwiedźcie przewodnik po domu aukcyjnym i FAQ. Źródło: Battle.net Wczoraj wypadł mi Andariel's Visage z 12x int. Za ile go sprzedać? dam buyout 100E i będę czekał na frajerów. Zapraszam do aukcji ;-) Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 15 czerwca 2012 Opublikowano 15 czerwca 2012 Hahaha te ceny <3 jakis szit za 100k = 5 ojro Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 24 czerwca 2012 Opublikowano 24 czerwca 2012 (edytowane) Worth something? PS. powiedzcie mi czy ten mieczy jest tyle wart: aktualna cena 27mln cena kup teraz 60mln Jak kolega zrobił taki duży i wyraźny obrazek? PS 2. Widzę, że użył imageshacka, a nie tiny pic jak ja. Imageshack jest lepszy? Na tiny pic da się takie duże obrazki uzyskać? Edytowane 24 czerwca 2012 przez QstomPL Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 24 czerwca 2012 Opublikowano 24 czerwca 2012 (edytowane) Offtopic: ja używam TYLKO Imageshacka. Dla mnie jest di best! Edytowane 24 czerwca 2012 przez Kazuun Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 (edytowane) Ktoś pomoże? Bo serio nie wiem co z tym fantem zrobić. Na AH są ceny po 800k+ ale ciężko dokładnie ocenić. Robić aukcji bez Kup Teraz trochę się boję. Ogólnie to mało jest takich itemów, na Ah chyba tylko 6 Edytowane 25 czerwca 2012 przez QstomPL Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Nic nadzwyczajnego ale może za 1 mln 1,5mln zejdzie. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 1,5 mln za item bez vita? Chyba frajer by kupił Widziałem podobne na AH w weekend tylko nie miały Inta i miast Dexa miały Vit - kosztowały 750k Cytuj
Ader 383 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Może mi ktoś wytłumaczyć czemu ludzie rzucają się na legendarne crapy z 60 lvl,2H z dps na granicy 450-500 i jeszcze płacą za to grube miliony ?? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Eeeee, a rzucają? Widziałem legendary z 700 DPS, 2h za 100-300k O.o Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 25 czerwca 2012 Opublikowano 25 czerwca 2012 Oplaca sie w ogole sciagac ta kase do siebie ? Ile kosztuja wszystkie prowizje ? Bo np sprzedalem jakiegos crapa za 18 euro, ile z tego mi zostanie jakbym chcial wrzucic to na paypala a potem na konto w bzwbk ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi