rajnerGT 159 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 Witam. Jak w temacie, PS3 zawiesza się po podpięciu kabla od neta, bez względu czy podpinam na włączonej konsoli czy przed włączeniem. Ktoś wie dlaczego tak jest? Wczesniej nie miałem tego problemu. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 przecież to wina kwestii sprzętowej, a nie PSN dziwna sprawa, sprawdzałeś innym kabelkiem? Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 16 maja 2012 Autor Opublikowano 16 maja 2012 przecież to wina kwestii sprzętowej, a nie PSN dziwna sprawa, sprawdzałeś innym kabelkiem? Sprawdzałem na różne sposoby, podpinając kabelek bezpośrednio, przez router, różnymi kablami. Zawsze zawiesza Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 (edytowane) Masz w niej najnowszy soft? Jeśli nie to ściągnij najnowszy soft ze strony playstation.pl na Pendrive'a i go wgraj. Jeśli masz najnowszy to wejdź do Recovery Menu i wybierz Restore File System (nic tutaj nie zostaje usunięte z konsoli więc nie masz się o co martwić). Jeśli to nie pomoże to zrób Restore PS3 System (tylko pamiętaj że ta opcja skasuje Ci z konsoli WSZYSTKO). Oczywiście zalecał bym Ci zrobienie Backupa przed robieniem czegokolwiek. Edytowane 16 maja 2012 przez Kyo Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 16 maja 2012 Autor Opublikowano 16 maja 2012 (edytowane) Konsola nie widziała neta od stycznia więc soft nie jest najnowszy. Spróbuję później ściagnąć najnowszy i wgrać i zobaczymy co z tego będzię. EDIT: Wgrałem najnowszy soft, przywracałem też ustawienia domyślne i nic, dalej zawiesza.. Edytowane 17 maja 2012 przez rajnerGT Cytuj
R4Zi3L 1 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Ja mam podobny problem, w sensie jest to wina lipnego neta. Otóż u mnie net gubi pakiety, co objawia się tym że czasami muszę parę razy odświeżać (wysyłać zapytanie) strony żeby "zaskoczyły". Inaczej szyka w nieskończoność. PS3 co rusz coś szuka w necie co objawia się u mnie często zwiechami, ale znikają po czasie jak konsola da se siana i wywali błąd. Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 19 maja 2012 Autor Opublikowano 19 maja 2012 A miałeś tak, że koonsola zawieszała się już przy włączaniu systemu? I były to takie twarde zwiechy, że wtedy tylko odłączyć od prądu żeby wyłączyć konsolę bo przycisk nie działa? Cytuj
R4Zi3L 1 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Na początku tak, bo wtedy mi szuka "Co nowego" i przyciski nie działąja. Ale po minucie się odwiesza. Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 24 maja 2012 Autor Opublikowano 24 maja 2012 (edytowane) Problem już rozwiązałem za pomocą lepszego routera bo mój stary się nie nadaje po zmianie neta na inny typ. Edytowane 24 maja 2012 przez rajnerGT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi