Devil-01 1 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Witam , jaką wieżę można polecić do 1000 zł. Słucham wyłącznie heavy metalu i chciałbym coś co w tej kategori da dobry dźwięk. Marzył mi się gramofon ale z głośnikami raczej nic dobrego do 1000 nie kupię.Pocieszę się CD. Może to być wieża , mini wieża wszystko jedno. Zależy mi aby można było też podpiąć ją do Wii ew TV gdyż niedługo będzie do moja jedyna konsola . W TV to jedynie Jack (słuchawkowy chyba 3,5 mm)/ Hdmi / Component ale nie wiem jak z Wii. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 16 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Za 1000 to ciezko bedzie cos konkretnego po za marketowymi prykaczami. Idz do sklepu i posluchaj pare modeli. Nie polegaj na opiniach w necie, tylko wez ulubione plyty i idz sluchaj Ostatnio kupowalem wieze i za duzo sie naczytalem, poszedlem do sklepu wrzucilem plyty i polecany denon brzmial jak kupa, a tanszy o pare stowek pianocraft zagral genialnie. Takze ufaj tylko sobie, a pianocrafta polecam, w tej cenie nie slyszalem nic lepszego Sam gramofon plus przedwzmacniacz to bedzie ponad 1000 zl a gdzie glosniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil-01 1 Opublikowano 16 maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 maja 2012 Hmm a taka inna myśl mi chodzi po głowie. Co myślisz/cie na temat kupna głośników Z906 i sluchania z nich muzyki i grania w gry ? Niby nie ma problemu z podłączeniem do Wii a muzyki mogę słuchać w lapku . Karta nie jest za super w kompie ale za jakiś czas mogę kupić kartę zewnętrzną.Co o tym sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kad2 Opublikowano 17 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2012 Nie bardzo wiem co Ci doradzic ale z pewnoscia moge odradzic zakup pianocrafta od yamahy. Mam i srednio jestem zadowolony z dzwieku a kosztowala 2klocki Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil-01 1 Opublikowano 25 maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 maja 2012 (edytowane) Yo , jeszcze nic nie wybrałem , ale zdecydowałem że 100% lepszą jakość dadzą głośniki w kompie . Proszę o poradę czy lepsze będą : Edifier S730 czy Bose Companion 3 series II ? Dzieli je przepaść ok 500 zł więc lepiej zapytam , słucham tylko metalu - Black Sabbath , Judas Priest , Iron Maiden itd. więc zależy mi głównie na muzyce Edytowane 25 maja 2012 przez Devil-01 Cytuj Odnośnik do komentarza
JuLeX 44 0 Opublikowano 17 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2013 Bose Companion 3 II to bardzo dobre głośniki komputerowe, ale jedyny rodzaj muzyki w których wypadły blado to właśnie metal. Poszukaj lepiej używanego Pianocrafta e810, gwarantuje Ci, że się nie zawiedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 23 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2014 W moim przypadku zaczęło się od chęci zakupu soundbara. Potem myślałem o głośnikach komputerowych, myślałem na BOSE. Wszystko miało mi służyć do grania i do słuchania muzyki (podpięte pod TV).Skończyłem się na tym, że kupiłem mini wieżę: DENONa N5. Oczywiście podpięty pod TV, ale głównie słucham na nim muzyki (przy wyciszonej grze ). Jakość audio jest p o w a l a j ą c a. Cytuj Odnośnik do komentarza
autoklasyka 65 Opublikowano 10 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2014 Wieża do 1000 zł tylko używany technics model SA -EH 760 ważne aby był zadbany. Jest to zestawik 5,1 trzeba tylko dokupić suba aktywny pamiętaj jeśli się tego pragnie do konsoli wieża będzie jak znalazł. Konsolę podepniesz do wieży przez TV zwykły interkonekt wystarczy. Uwaga Technics nie ma wejścia optycznego. A jak poważnie myślisz o zakupie czegoś konkretnego polecam firmę HEGEL , HARMAN KARDON, ONKYO . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi