bombay 0 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 Czy da rade przenosic savy miedzy dwoma kompami ? Dokladnie chodzi mi miedzy platformami mac a pc. Sadzilem ze sa one trzymane na serwerach ale tak nie jest. Jak sie loguje na moim koncie na innym kompie system mi mowi zebymwybral nowa postac. Jak z tym jest ? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Czy da rade przenosic savy miedzy dwoma kompami ? Dokladnie chodzi mi miedzy platformami mac a pc. Sadzilem ze sa one trzymane na serwerach ale tak nie jest. Jak sie loguje na moim koncie na innym kompie system mi mowi zebymwybral nowa postac. Jak z tym jest ? savy sa trzymane na serwerach blizzarda wiem bo gram na 2 pc. chyba ze mac ma osobny battle.net Cytuj
Texz 670 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Czy da rade przenosic savy miedzy dwoma kompami ? Dokladnie chodzi mi miedzy platformami mac a pc. Sadzilem ze sa one trzymane na serwerach ale tak nie jest. Jak sie loguje na moim koncie na innym kompie system mi mowi zebymwybral nowa postac. Jak z tym jest ? Sprawdz na jakich regionach się logujesz, żeby nie było że zrobiłeś postać na hameryce, a logujesz się do europ. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi