Skocz do zawartości

Guest Pass

Featured Replies

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 10,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dwa kody do wersji próbnej, kto pierwszy ten lepszy:  

• Moj ostatni GP, kto pierwszy ten lepszy...       Uploaded with ImageShack.us

• Ostatni wolny kod http://img821.images...6/img0266oj.jpg

Opublikowano

Dzisiaj dam znać czy kumpel bierze mój pass jak nie, to jeden moge oddać. I zrobie to tak, że napisze go tutaj, i no.. kto pierwszy ten lepszy.

Opublikowano

Ma ktoś może Guest Pass ?

Opublikowano

dawac guest passa, przeciez nie zabierzecie go do trumny :P

Opublikowano

czy mógłbym prosić o guest pass do Diablo 3 najlepiej na PW?

mam zamiar kupić pełną wersję Diablo 3 i na pewno się odwdzięczę tym samym, ale w Diablo będę grał na laptopie i nie wiem czy będzie działał na jego karcie graficznej (czasami lapki mają problem z tymi kartami) a nie chcę kupować kota w worku zwłaszcza, że cena na PC jest dosyć wysoka aby zaryzykować. Jeśli ktoś ma więc niewykorzystany Guest Pass to bardzo proszęo info na PW.

Opublikowano

Sprawdź PW.

dzięki wielkie, właśnie ściąga się instalka:))
Opublikowano

prosze kogokolwiek o guest passa, tak jak kolega wyzej napinam na lapku i nie kupie zanim nie sprawdze. dzieki wielkie z gory.

Opublikowano

ma ktoś jeszcze na zbyciu? jakby co, prosiłbym na PW... nigdy nie grałem w Diablo i chciałbym mieć teraz swój "pierwszy raz" :P

Opublikowano

Jakby ktoś miał to chętnie przyjmę. Wracam do gry, a zanim mi gra dojdzie to już bym zaczął :P Jak coś to proszę na PW. :)

Opublikowano

Wracam do gry

....................................... O.o

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Wracam do gry

....................................... O.o

Nie rozumiem Twojego zdziwienia kochany :P Podaj mi lepiej na PW swój battletag złotko. :)

E: Mam już kod.

Edytowane przez Kruhol CPE

Opublikowano

No dla mnie jest to zdziwienie, bo nie dawniej jak 10 dni temu powiedziałeś, ze gra działa tak do dupy, ze sprzedałeś konto i każdemu polecasz zrobić to samo. A teraz "wracam". Takie to trochę..... mało normalne?

Opublikowano

A czy ja jestem normalny? :potter:

Opublikowano

Jakby jakiś bohater miał na zbyciu guest passa strudzonemu wędrowcowi, który poszukiwaniem pudełkowej wersji Diablo III zmarnował już parę dni, to może śmiało słać do mnie PW :)

• 3 miesiące temu...