Opublikowano 18 maja 201212 l Witam, Proszę o wypełnienie poniższej ankiety (w linku) dotyczącej preferencji graczy w Polsce. Ankieta ma na celu uzyskanie materiału badawczego na potrzeby pracy dyplomowej. Odpowiedzi są całkowicie anonimowe i posłużą jedynie do celów naukowych. http://moje-ankiety....pond-26168.html Z góry serdecznie dziękuję. E: Wyniki: Pytania 1-6 Pytania 7-12 Pytania 13-16 Edytowane 25 maja 201212 l przez Emet
Opublikowano 18 maja 201212 l Czy zdarza się Panu/Pani faworyzować którąś z platform lub marek konsol? Jeśli tak, to którą? Ciekawe jaki będzie wynik. Narazie prowadzi PS3
Opublikowano 18 maja 201212 l O bardzo fajnie, że jaką rozgrywkę się preferuje, singla, czy multi zdecydowanie prowadzi single player. ;]
Opublikowano 18 maja 201212 l Jaki jest temat i poziom tej pracy? Co można zbadać za pomocą tych danych?
Opublikowano 18 maja 201212 l I ja dołożyłem swoją cegiełkę, bo bardzo przejrzysta i przyjemna ankieta btw. nikt nie preferuje move, kinecta, itd. xd
Opublikowano 19 maja 201212 l wypełnione mała uwaga- w opcji zainteresowanie z wymienionych chciałem zaznaczyć wiecej niz mogłem...
Opublikowano 19 maja 201212 l mała uwaga- w opcji zainteresowanie z wymienionych chciałem zaznaczyć wiecej niz mogłem... Ta sama uwaga, a poza tym wypełnione
Opublikowano 19 maja 201212 l mała uwaga- w opcji zainteresowanie z wymienionych chciałem zaznaczyć wiecej niz mogłem... Ta sama uwaga, a poza tym wypełnione Wyniki tej ankiety, uzyskane na nielosowej i niereprezentatywnej próbie, i tak są bezwartościowe i nie da się z nich wyciągać żadnych wniosków. Pomijam fakt, że pisanie o ulubionych gatunkach graczy i stosunku do DLC to nie nauka, tylko reportaż.