R4Zi3L 1 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Czy to normalne że przy grach PS1 w trybie progresywnym, w obrazie nie jest usuwany przeplot? Dzisiaj pierwszy raz uruchomiłem grę z szaraka na PS3 i zdziwił mnie ten fakt trochę że przy emulacji w 576p widzę takie "scanlines" przy szybkim ruchu. Przy podpięciu do tego samego telewizora prawdziwej konsoli poprzez SCART, obraz jest tak samo ostry, ale telewizor odrazu usuwa przeplot i nie ma takich linii-artefaktów. To wina emulatora? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Ja nie mam przeplotu, więc raczej nie. Zobacz co masz w opcjach emulatora. Cytuj
R4Zi3L 1 Opublikowano 19 maja 2012 Autor Opublikowano 19 maja 2012 (edytowane) W opcjach emu jest tylko wygładzanie textur. PS3 mam podpięte przez HDMI do plazmy Panasonica. Edytowane 19 maja 2012 przez R4Zi3L Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi