szczudel 146 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 Doba się nie rozciągnie. JEśli chcesz grać w gry z prądem i bez, coś czytać i od czasu do czasu oglądnąć film to życie jest za krótki na wchodzenie w seriale co trwają po 50-100godzin, kiedy zasypiająca co chwilę żona domaga się ogladnięcia przespanego odcinka. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 5 minut temu, szczudel napisał: Doba się nie rozciągnie. JEśli chcesz grać w gry z prądem i bez, coś czytać i od czasu do czasu oglądnąć film to życie jest za krótki na wchodzenie w seriale co trwają po 50-100godzin, kiedy zasypiająca co chwilę żona domaga się ogladnięcia przespanego odcinka. Nie wiem nie mam takich problemów. Nie muszę obejrzeć w roku 20 seriali po jednym sezonie a mogę trzy, które mają po 6. Quality over quantity. Zresztą nie ma seriali po 100h z tego co ogarniam, także nie przesadzaj. Cytuj
szczudel 146 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 Ja oglądam 4/5 jedno sezonowych gdzie w ostatnich latach były to zawsze: -GoT, -Westword -Stranger things. W Grę o Tron wszedłem w momencie kiedy był 3 sezon wyświetlany, i był to dla mnie ostatni dzwonek. Po 4 Sezonie przeczytałem wszystkie książki i miłośc do Pieśni Lodu i Ognia juz mi została. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 Na logikę jeśli rozłożysz ogladanie kolejnego sezon na odcinek dziennie to zajmie ci to 10 dni, czy obejrzenie jednego sezonu serialu w 10 dni po godzinie dziennie to jest jakiś straszny wysiłek i nadwyrężenie czasowego doby? No nie sądze, ale nie wtrącam się, rób jak chcesz, gorzej, że trochę cię omija. Nie obejrzeć zakończenia takiego The Wire czy Rodziny Soprano? Oh damnnn. Cytuj
Ukukuki 6 946 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Oglądam trzeci raz ten serial i kurcze dobrze się starzeje. Ród smoka to bardzo dobry serial ale brakuje mu emocji z gry o tron. Brakuje też tak dobrych kadrów. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Niestety ogląda się dobrze tylko gdzieś do 5 sezonu. Potem Cytuj
Ukukuki 6 946 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Na razie jestem na drugim sezonie. Nie pamiętam już ale dla mnie zjazd był chyba dopiero od 7 sezonu. Cytuj
Masorz 13 195 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października 33 minuty temu, maciucha napisał(a): Niestety ogląda się dobrze tylko gdzieś do 5 sezonu. Potem Przeca w 6ym sezonie masz zajebisty arc z Ramsayem Boltonem. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października W sumie racja - pisałem z perspektywy książkowego purysty, a w 5 sezonie się już wszystko zaczyna mocno rozjeżdżać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi